Gallisk mytologi Danmark.

Danemark

 

 

 

Undersøgelse af den igangværende galliske mytologi ………
kunstneren projicerer sig selv gennem tanke om at tilbagetrække de gamle historier om gallisk mytologi.
Disse rekonstruerede hovedtøj gør det muligt for os at genopfinde historien om vores forfædre takket være overbevisende, histotisk beviste elementer.
Du kan endda arbejde på det ved at hjælpe os med at sammensætte det hele.
Gallisk pantheon.
Jeg var i stand til at gruppere en effektiv pantheon af den galliske kult takket være et tip:
Alle de galliske guder har faktisk en professionel tilskrivning.
Alle repræsenterede en del af misteltenkuglen.
Jeg tror også, at hver druid, der var ansvarlig for tilskrivningen af en sådan eller sådan en guddommelighed, måtte udvikle værktøjer og anvendelser af disse handler i tilstrækkelighed med sit miljø.

Nedenstående liste lærer dig, hvordan du lærer at styre en stat, en stamme.

Kernunos: den fælles ånd
Lugus: kreativitet
Donns: hukommelse
Les Mattres: territoriet
Épona: hesteavl-moderskab
Belenos: medicin-medfølelse
Ésus: bygherrer (træet), chokerende. Frivilligt arbejde.
Borvos: keramikformning
Smertullos: landbrugsøkonomi
Bélisama: draperi (jomfru med nåle), skønhed
Ogmios: undervisnings-veltalenhed
Teutater: retfærdighed (læder), beslutningen
Taranis (Thor, hammeren): lyn, metalresistens.
Moritasgus: miner
Andartae: læringsvåben
Damona: mejeriprodukter
Sylvanos: skulptur-tro
Brigania: forsvarsbeskyttelse
Boduo-Catuo: forsvarets spejdere
Grannos: fremsyn
Sequana: strenghed

...... etc ...

Du vil bemærke, at Teutates-Esus-Taranis-triaden, der er citeret i slagene, svarer til handlen med læder, metaller og træ, som blev brugt til at skabe våben og også svarer til modstand, chok og beslutning.

Nb: for mennesker, der stadig er i tvivl om eksistensen af en gallisk panteon, vil jeg sige, at hvis der er en kalender, der er fælles for flere stammer, er der daterede festivaler, der svarer til flere guddomme.
Og disse samme guder er en del af den samme pantheon, det er sådan i alle civilisationer.

Bemærk: I henhold til de seneste fund fra Niort (3 statuer af gudinder, Matters), ser det ud til, at Epona var en af de tre Matters.

i begyndelsen,


Det var længe siden, virkelig længe siden.
I begyndelsen af menneskehedens historie er dette uformelle potentiale i det væsen, der bevæger sig i essenser, der er forpligtet til livets udvikling. Først kan du sige, et frø faldt fra stjernehimmelen og sænk dybt ned i mudderet fra begyndelsen, det var Lias-fiaskoen.
Et træ blev født, som måske er blevet lavet lidt senere. Derefter blev der fra dette træ født en ånd, der spredte sig og fødte alle livets arter på jorden.
Er det gud? Jeg kunne ikke sige, men alligevel levede alle de levende en del af den store ånd i dem. De bærer de samme principper i dag.
Børnene til storebørnene til det store væsen åbnede øjnene brede for at drage fordel af den manke, der fodrede hver enkelt, og hominiden glemte, hvor han kom fra, underligt fordi og til sidst er det fordi han skabte sig selv da, at mand, for forkælet væsen, begyndte at fortære den verden, han nu undervurderede.
Den oprindelige ånd eksisterede altid, og med sine utaknemmelige børn besluttede han at gøre noget bedre, ja, meget bedre. Vi var nødt til at uddanne dem, give dem respekt, tildele dem et sted ved deres side.
Træet talte ikke mænds sprog, så i stedet for at prøve at overbevise dem, viste han dem de hundrede stier, hvoraf kun en tilladt at nå den guddommelige ånd.
Menneskelivets forplantning, men i de forfærdeligheder og turpitudes, der blev påført dem af det fysiske liv.
De færreste kom til den guddommelige ånd, meget få.
Disse få smed skoven med tanke på guderne.
Det er deres historie, som jeg vil prøve at fortælle dig.Abaginus.
Lugus kom ned fra himlen gennem bjergene i gudinden Pyrenn, læner sig over kanten af en rasende torrent, han kunne se, hvor klart vandet var. Det var her ABaginos, også kaldet Baginus, blev født, gennemsigtigheden. Dette foregik på Bigerriones territorium. Han var et geni af styrke.
Sidstnævnte lovede en kult med stærk klarhed, dens farvande gav dem bøndernes livlighed, en ægte magi-potion. Deres udseende var krystalklar, ligesom deres hud, med en berømt gnist i midten. Denne magiske og berusende kilde fik dem til at gå videre i alle væder på de hårde Pyrenæske skråninger. De var "dem, der bevæger sig meget".
De pralede konstant af at være den mest varige og løb hen over klipperne for at finde ud af, hvem der ville komme hurtigst til topmødet, der siges at være den skarpeste. Det blev der fundet sikkerhedsstenen for Baginus, en kvarts, der blev kaldt "Abagi", gennemsigtighed.
Vi ved, at geniet plantede et bestemt træ, der gav frugter af livskraft og anden medicinsk anvendelse, højbøg, også kaldet "Fagus" toppen.
Vi ved også, at han beskyttede Gallia ved flere mirakuløse lejligheder. Du ved ... Gallia, den, som grækerne kaldte Gaia.

Nb: Det viser sig, at udtrykket er midt i ophedede diskussioner, der vedrører såkaldte indo-europæiske oprindelser. Understøttet af folk, der komfra øst. En bibelsk stamme, der seriøst begynder at køre mig "på bønne" for at tale høfligt. Jeg kalder dem "stammen af sebraens sønner".
Jeg kan med præcision fortælle dig, at "Bagus" bøg "også er" Fagus ". Fra hvor kommer et ord, der er velkendt for fredsskabere:" Pagus ", landet. Det betegner gennemsigtigheden på et sted, hvor en cirkel og ikke dens omgivelser som med andre.
Nb2: denne tilnærmelse mellem bøg og land (1. kongerige) får mig til at undre mig over, om der, som eg er druiden (2. rige), der er to andre træer, der definerer Albios (3. rige) og andernad, aske og pil er de to andre vigtigste træer. ?????
Abosïne.
Der var en mand ved navn Abosïne, han blev uddannet af Druiderne, da han stadig kun var et barn.
Senere, som teenager, brugte han dårlig magi. I stedet for at kommunikere med nattestjernes univers, turde han at se solen i ansigtet. Det var forbudt, fordi de derfra genfødte infernale lidenskaber, de sagde. Han blev blændet og glemte sin lære.
Da solen druknede hans sind, var det hans hjerte, at han varmet for meget i sidste ende. Herfra blev Abosïne pralende, aggressiv, han respekterede ingen, der ikke adlydede ham villigt eller med magt. Guderne blev rasende og sendte en skabning kaldet Orgetorix for at stoppe denne menneskelige berygtelse.
Urolægeren råbte højt, at han var stærkere end alle andre, og en dag stødte han på skabningen ved floden.
Han ville se solen i ansigtet for at hente inspiration fra sin styrke, men noget forhindrede ham. Åndeløs sænkede han hovedet mod flodens refleksioner, men en grøn hombre dækkede vandets overflade. Det var Orgetorix, en halvfisk, halvplante væsen. Den galede ville være endnu stærkere end guderne og slog vandet i den gule flod flere gange. Solen går ud i hans sjæl, det var et hellig offer. Abosïne var tabt og havde dermed mistet al sin styrke foran sin egen styrke, den af hammeren, der blev kaldt "ordos". Han blev øjeblikkeligt omdannet til en vandlilje og kunne ikke bevæge sig. Rotet i dybden af den levende ånd. Vi husker ham i lang tid under navnet "vandkat", skurken, der ikke respekterer noget. Det onde, han havde gjort, måtte helbredes, og fra den plante tjente han sanserne i søvn.Nb: "Ordos" er hammeren fra Tanaris, Orgetorix er den væsen, der definerer perditionens grænser.
Adamos.
Den lange vej.
Jeg kan ikke huske, hvornår det startede,
Jeg var ung, da jeg rejste, hvorfor gik jeg nøjagtigt? .... Jeg ved stadig ikke.
Noget ledte mig, noget der var underligt for mig.
Så jeg var i starten af en søgen, og jeg vidste ikke det. En søgen, der varede i tusind år.
Jeg gik i lang tid, kom op imod de verdener, jeg besøgte, turen havde mange overraskelser i vente for mig, nogle var gode til at begynde med, ..... indtil jeg ankom til en verden af de forbandede, kongeriget brændende anderos , fordi jeg havde været alt for langt, ude af verdens lys. Det var en vanskelig vej, en hensynsløs chikane, overalt hvor tosserne satte mig på prøve, overalt, på hvert trin, lidelse! Kroppens lidelse, sjælens lidelse, en uudholdelig lidelse.
De helvede skabninger kiggede efter mig, og jeg måtte gemme mig for ikke at efterlade spor efter mig for at overleve, faren var overalt.
Da jeg sov, sov jeg som en død mand, og forfærdelige beskidte dyr sprang vildt på mit ansigt for at vække mig, jeg frygtede for mine øjne, mens væggene, der omringede mig, holdt mig i blindhed. Da jeg var vågen, levede jeg som en vandløs ..... men levede jeg stadig?
Jeg ved ikke, hvilken styrke der gjorde det muligt for mig at bevæge mig nogle gange, for på trods af alt dette var jeg fremskridt, håbløs, og jeg krydsede således steder og hele ødelagte regioner .... i bunden af de værste ugrunde var jeg nødt til at kæmpe for at bestige toppe der bragte mig tilbage til chasms.
Overalt hvor de spærrede min vej, var jeg nødt til at gå rundt i alle forhindringer, bag en af dem altid gemte flere andre .... frygtelig prøvelse.
Jeg vidste ikke engang, hvem jeg var blevet, hvem jeg var, jeg vidste ikke engang, hvor jeg var ankommet, eller hvor jeg var gået før ..... hvis jeg havde været der .... dette var længe vej.
Og i alle disse århundreder lærte jeg kun én ting .... du vænner dig til, hvor du holder op med at tænke, men alligevel skal du gå ned ad vejen .... og jeg har været der.

Og så en dag så jeg lyset.
Først og fremmest kunne jeg ikke længere løbe, men jeg gik mod en verden, som stadig var ukendt for mig.
Det var koldt, en skændende brise passerede gennem mig. Jeg vidste først da, at jeg havde forladt Anderos, rolig regerede omkring.
Hvad jeg så midt i lyset, forvirrede mig så, et gigantisk væsen sov og sad midt i en lysning dækket med smaragder. Det var enormt, hovedet nåede skyerne!
Hvad sagde jeg?
Skyerne var hendes hår.

Han var bestemt en gud.
Dagene gik, og jeg kiggede på guden om natten, han havde stjerner på hovedet, om dagen flyttede han næppe, han var tung og robust.
Jeg ved ikke, hvor meget tfra øst. En bibelsk stamme, der seriøst begynder at køre mig "på bønne" for at tale høfligt. Jeg kalder dem "stammen af sebraens sønner". Jeg kan med præcision fortælle dig, at "Bagus" bøg "også er" Fagus ". Fra hvor kommer et ord, der er velkendt for fredsskabere:" Pagus ", landet. Det betegner gennemsigtigheden på et sted, hvor en cirkel og ikke dens omgivelser som med andre. Nb2: denne tilnærmelse mellem bøg og land (1. kongerige) får mig til at undre mig over, om der, som eg er druiden (2. rige), der er to andre træer, der definerer Albios (3. rige) og andernad, aske og pil er de to andre vigtigste træer. ????? Abosïne. Der var en mand ved navn Abosïne, han blev uddannet af Druiderne, da han stadig kun var et barn. Senere, som teenager, brugte han dårlig magi. I stedet for at kommunikere med nattestjernes univers, turde han at se solen i ansigtet. Det var forbudt, fordi de derfra genfødte infernale lidenskaber, de sagde. Han blev blændet og glemte sin lære. Da solen druknede hans sind, var det hans hjerte, at han varmet for meget i sidste ende. Herfra blev Abosïne pralende, aggressiv, han respekterede ingen, der ikke adlydede ham villigt eller med magt. Guderne blev rasende og sendte en skabning kaldet Orgetorix for at stoppe denne menneskelige berygtelse. Urolægeren råbte højt, at han var stærkere end alle andre, og en dag stødte han på skabningen ved floden. Han ville se solen i ansigtet for at hente inspiration fra sin styrke, men noget forhindrede ham. Åndeløs sænkede han hovedet mod flodens refleksioner, men en grøn hombre dækkede vandets overflade. Det var Orgetorix, en halvfisk, halvplante væsen. Den galede ville være endnu stærkere end guderne og slog vandet i den gule flod flere gange. Solen går ud i hans sjæl, det var et hellig offer. Abosïne var tabt og havde dermed mistet al sin styrke foran sin egen styrke, den af hammeren, der blev kaldt "ordos". Han blev øjeblikkeligt omdannet til en vandlilje og kunne ikke bevæge sig. Rotet i dybden af den levende ånd. Vi husker ham i lang tid under navnet "vandkat", skurken, der ikke respekterer noget. Det onde, han havde gjort, måtte helbredes, og fra den plante tjente han sanserne i søvn. Nb: "Ordos" er hammeren fra Tanaris, Orgetorix er den væsen, der definerer perditionens grænser. Adamos. Den lange vej. Jeg kan ikke huske, hvornår det startede, Jeg var ung, da jeg rejste, hvorfor gik jeg nøjagtigt? .... Jeg ved stadig ikke. Noget ledte mig, noget der var underligt for mig. Så jeg var i starten af en søgen, og jeg vidste ikke det. En søgen, der varede i tusind år. Jeg gik i lang tid, kom op imod de verdener, jeg besøgte, turen havde mange overraskelser i vente for mig, nogle var gode til at begynde med, ..... indtil jeg ankom til en verden af de forbandede, kongeriget brændende anderos , fordi jeg havde været alt for langt, ude af verdens lys. Det var en vanskelig vej, en hensynsløs chikane, overalt hvor tosserne satte mig på prøve, overalt, på hvert trin, lidelse! Kroppens lidelse, sjælens lidelse, en uudholdelig lidelse. De helvede skabninger kiggede efter mig, og jeg måtte gemme mig for ikke at efterlade spor efter mig for at overleve, faren var overalt. Da jeg sov, sov jeg som en død mand, og forfærdelige beskidte dyr sprang vildt på mit ansigt for at vække mig, jeg frygtede for mine øjne, mens væggene, der omringede mig, holdt mig i blindhed. Da jeg var vågen, levede jeg som en vandløs ..... men levede jeg stadig? Jeg ved ikke, hvilken styrke der gjorde det muligt for mig at bevæge mig nogle gange, for på trods af alt dette var jeg fremskridt, håbløs, og jeg krydsede således steder og hele ødelagte regioner .... i bunden af de værste ugrunde var jeg nødt til at kæmpe for at bestige toppe der bragte mig tilbage til chasms. Overalt hvor de spærrede min vej, var jeg nødt til at gå rundt i alle forhindringer, bag en af dem altid gemte flere andre .... frygtelig prøvelse. Jeg vidste ikke engang, hvem jeg var blevet, hvem jeg var, jeg vidste ikke engang, hvor jeg var ankommet, eller hvor jeg var gået før ..... hvis jeg havde været der .... dette var længe vej. Og i alle disse århundreder lærte jeg kun én ting .... du vænner dig til, hvor du holder op med at tænke, men alligevel skal du gå ned ad vejen .... og jeg har været der. Og så en dag så jeg lyset. Først og fremmest kunne jeg ikke længere løbe, men jeg gik mod en verden, som stadig var ukendt for mig. Det var koldt, en skændende brise passerede gennem mig. Jeg vidste først da, at jeg havde forladt Anderos, rolig regerede omkring. Hvad jeg så midt i lyset, forvirrede mig så, et gigantisk væsen sov og sad midt i en lysning dækket med smaragder. Det var enormt, hovedet nåede skyerne! Hvad sagde jeg? Skyerne var hendes hår. Han var bestemt en gud. Dagene gik, og jeg kiggede på guden om natten, han havde stjerner på hovedet, om dagen flyttede han næppe, han var tung og robust. Jeg ved ikke, hvor meget t...

 

at Esus førte sin skæbne gennem den mørke labyrint af skove ved at skære ned det tyrne af tyren, eller gallerne havde alle bange for at overgive sig af frygt for at gå tabt og på grund af druidenes forbud mod at vove sig langt ind skoven, træet med mørke passager er frygtet (måske død); Så er tyreguden venlig Esus ved at tilbyde ham de tre tidskræfter (madrasser) og den rigtige retning.

Han er en solid trækjakker, der gør lyset og lysningerne, uden tvivl en bygherre, de galliske huse blev bygget af træ.

Så Esus blev fremtidens herre og sin uendelige skæbne, men det er først og fremmest fortolkningen af mestring og bygherrens gode sans. Han går videre ved at bryde sin lyssti med en øks i den rigtige retning og gennem mørket . Derfor præsiderede han med de to andre kæmpende guder. Det er en meget gallisk opførsel, frygt for død eksisterede ikke, men den gode bedømmelse af situationen og retningen, der skulle finde sted, fandt sted i beslutningerne, meget klogt at få succes mod stormen af fjendens kontrovers.

Esus er den, der repræsenterer passagen gennem mørket, mesteren af den ædle tyr, mesteren over livet efter døden, men især den, der kender den rigtige retning til at tage tak til kraften i de tre tidskraner, og som besejrer mørket i slutningen af året, dagen for vintersolverv eller solen genoptager sin progression ved at forlænge dagene. Lys tager kanten over den mørke periode. Det er friheden til at skabe nyt for en mand, der har adgang til en anden fremtid.

Myten om Esus er en poetisk metafor til transmission af blod, gener, den ædle tyr er sandsynligvis en reproducer af fremtiden. Er det en myte tæt på Zeus, der blev en tyr og førte nymfen Europa til øen Minos for at redde den, der reflekterede over et folks fremtid gennem hellig femininitet. Ja, i det mindste delvist.

Myten om minotauren er også en metafor for det besejrede mørke gennem en arisk tråd, der repræsenterer stien. kvinder er synonyme med gauliske livsstier. Disse to historier ligner for ideologisk, at de ikke kommer fra samme vene.Aganntobo.
Der var guder overalt i Gallien, alle havde deres roller.
Aganntobo var en gammel guddom, der hørte til et territorium. Det var som en ånd fra fortiden, der måtte respekteres, de gamle.
Disse guder til jordbesiddelse gjorde retfærdighed

til dem af deres efterkommere, der bad om det. De var guddomme i familieopløsningen. De blev kaldt "dem, der løser de bedste valg", og tilsyneladende blev de kun inviteret til besiddelse af territorier og ejendomme, en slags gud for retfærdighed for arver og nye territorier. I dag vil vi kalde det "de notarielle og koloniserende guder".


Nb: det ser ud til, at det er faderlige guddomme, hvis finalitet er etableringen på en ny grund eller på en grund, der er arvet fra de gamle.
Agedios.
Da mennesker voksede op, fandt de ikke mange andre væsener, som de kunne sammenligne sig med. Børnene overgik deres forældre, og forældrene kunne ikke forstå disse ændringer. Vi tænkte på en trylleformular, familier fortalte, at han var en skabning i skoven, der havde taget ophold i stammen af et århundrede gammelt træ. Tingene kom fra før, i hans hukommelse holdt han rede på alle dem, der havde mødt ham. Da vi nærmede os det pågældende sted, råbte en stemme til den besøgende, der spurgte ham, hvad han ville bringe ham igen. Folk var på flugt, næsten alle sammen. De fleste af dem var bange for, hvad de ikke vidste. Og tingene så absolut intet kendt ud.
Og så en gang kom en Allobroge, et underligt folk disse Allobroges, midt i den lille lysning, som træet havde dannet takket være dets hombre. Og han gik ud for at tage en lur på dette sted så fuld af ro, han kendte ikke de historier, som vi kunne lide at udlevere på dette sted. Uden frygt eller bekymring lagde han sig på tæppet af tørre blade.
Hans navn var "Cauaros".

Han blev gradvist slukket, lyden af bladene gennemborer hans tanke, da pludselig en magtfuld stemme invaderede luften. Det var som en gammel mands stemme, men meget dybere, end stemmebåndene kunne have frembragt. Det så ud som om vibrationen kom fra overalt på én gang.

"Hvad bringer du mig?"

Cauaros sprang og svarede instinktivt hurtigt: "Intet, det er mit!"

- "Hvad bringer du mig?" Insisterede på stemmen.

- "hvad du ikke kan have!", svarede den fremmede med det samme.
Så indså han, at han lige havde talt med et træ. En gren knirkede forsigtigt i toppen.

- "Jeg har brug for noget andet, hvad vil du bringe mig?" Forøger massen af skoven.

- "hvad jeg har, jeg holder det, hvilket er du derfor træ, der overstiger alt? Jeg har aldrig hørt om dine magiske charme i min stamme." Retorted den lille mand.

- "Så du er en Allobroge! Jeg har allerede mødt dine brødre og søstre i fortiden. Og de ville heller ikke bringe mig. Så hvor kommer disse stammer fra, at ingen ser ud til at vide det

 

og hvem synes ikke, de kender dem selv? ".

- "Vi er moders sønner, og intet deles i dette gamle træ."
"Så hvad har du gjort godt for altid at have brug for mere, end du kan give," tænkte Cauaros internt.

- "Jeg hørte dig," tordnede træet.

- "hvad er dette mirakel?" Spekulerede på det menneskelige.
- "Jeg er Agedios, den mest dristige af træer, den rigeste og mest farverige af alle. Vidste, at siden de mørkeste tider husker jeg alt, hvad der ikke hører til denne verdens logik. For at overleve mine rødder har der brug for forskelle."
Ligegyldighed dræber mig.
Vil du, du udlænding, forstå mig og give mig tilbage?


Mennesket indså derefter, at den enorme stemme kom fra et trompetformet hul lige midt i den ældgamle bagagerum.
En anden svag knækning af grenen nåede Cauaros 'ører.

En kvist faldt let på humus fra fortidens blade. Derefter, forresten, rejste hun sig på en slags ben, der var 3 par i alt, to øjne i form af fremtrædende knopper så på den fremmede.

Ageion.
Aganntobo-fædrene gav deres grænser for mænd, guden Ageion holdt himmelens grænser. I den by, vi kalder Agen i dag, tilbad vi himmelens værge, de pyrenæiske fodbakker i horisonten viste stedet, hvor himmelruten var placeret, fra Albios. Guden var en klarsyn og gav sin vision over enorme afstande. Der, ved afslutningen af slutningen af menneskeverdenen, lå grænsen til gudenes verden, lyset, der ville have bjergene, var varmt til hjertet og godt for sjælen. Det var Ageïon, der kort sagt viste måderne om sundhed og for de fremtidige efterkommere. Gdonnios var væsener begrænset af deres jordiske menneskehed, Ageïon kendte dem, men på den anden side kendte han ingen grænser i tankerne. Det blev også kaldet "Agann", hvor "Ageïon pointen, den der sigter godt.Nb: 100%, Ageïon var synspunktets gud og grænsenes beskytter med himlen, en gud ovenfra. Det ser ud til, at gudernes hellige bjerg

var i dette hjørne der. Og måske var hans hellige helligdom Gavarnies cirkus. Vi kalder uden tvivl denne gud "nålen" i betydningen "målet".
Kirkenes spir, alle pyramiderne rundt om planeten, var hvad var menhirerne, disse bjerg af sten fra himlen: kopier af bjergreservatet er stadig gamle. Det sted, hvor forbindelsen mellem menneskenes verden og gudernes verden mødes. -10.000 år.
Hvis du går der, vil du forstå, hvad der er, og hvor kulturen i det himmelske vand kommer fra. Sindets renhed.
Og Aganns fisk, livets vilje til at stige ved at følge vandets stier. Glødet af dets skalaer for at afspejle tanken om himlen.
Ageïon, Agann, sølvreflektionen, månens, alt dette hænger sammen med farverne på denne fisk og til det himmelske vand. Regnbueørred.

Albius.
Borvos, skabelsens varme muddergud, var gået ind i mellemverdenen ved at omdanne til Moritasgus. Grævlingguden ældes, ligesom alle dem, der beboede jorden, da han blev roligere, forstyrrede hans sensualitet ham i slutningen af natten, han måtte gå fra nu af til verden ovenfra.
Solen begyndte at rejse, daggry tændte verden, det var grevlingens gud, der omdannede til det, der fra nu af blev kaldt "Albios", kødeligt ønske var blevet empati.
Albius så sig selv hver morgen, fordi hans forståelse af de jordiske ting fik ham til at tilgive tidligere fejl. Det blev sagt, at dens klipper af lys var de mest omfattende, at de understøttede himlen. Mænd udnævnt de højeste stjerner på himlen til hans ære, Albius, den oplyste. De dedikerede ham et sted på bjergene fra guderne, det var Albudones, det lyse centrum for forståelse og empati.
På jorden blev stedet kaldet "Alboduron", midten af stenkredsen, Stonehenge, blandt andre mere kontinentale kredse.
Det sted, hvor daggry bryder.
Du kan også kaldes Albius: filosofen.


NB: Albius var faktisk den lysende gud af forståelse. Igen forvekslede indo-teorien med ordet: "levende".
Det franske ord for det er selvfølgelig "l'Aube".
"Duron" betegner ikke en dør, den udpeger et åbent centrum.

Ana.
I begyndelsen af verden var der ikke meget anderledes, alt var fladt, farveløst og ikke navngivet. Gallia græd på denne åbne slette, og Ana blev født af tårer.
Fugtigheden i de første suk blev lysere i alle retninger.
Hele planeten blev snart dækket med det, der nu lignede glæde tårer.
Ana kiggede på verden med medfølelse og farverne kyssede, så rørte hun jorden og intet kom ud af figurerne, hun forsøgte at tælle dem lykkeligt, fordi nogle så ens ud, og derfra begyndte vi at forstå noget andet. Sådan blev alle levende væsener på jorden født såvel som alt, hvad der endnu ikke levede. Det er denne berømte gudinde, der gav sit navn alt hvad der eksisterede, godt eller dårligt.
Hun blev også kaldet: "den store gudindes mor til alle ting", gudinden for genrer, der skabte alle forskelle og alliancer.

NB: Ana er en

 

ægte gudinde, en af de ældste i vores mytologiske overbevisning. Hun er faktisk godinnen for genrer, det etymologiske bevis er systematisk vises næsten hvert eneste ord.

Som bilag.

Menneskeheden lærte at tænke, det huskede ord, deres betydning.
På vej til året, på den første vinterdag, havde træerne mistet deres blade, græsserne blev frosset i et dødbringende udseende. I disse øjeblikke forstod mennesket ikke længere, og folk blev gale.
Det var på siden af vejen, om morgenen med kolde stemninger, at en gudinde ved navn Anexiaé syntes at pleje syge sjæle. Da hun så en af disse forsvundne rejsende, forvandlede hun sig til en helleboring, vinteren steg. Da sidstnævnte nærmet sig, hviskede Anexiaé i øret: "Spis mig, spis mig, og du løfter dit hoved. Spis mig, og du vil se yderligere", den søde parfume trængte ind i den syge ånd, mannen sænkede og slukede en del af planten .
Den krumning, der blev pålagt ved dens tidligere byrde, sprang op. Han begyndte at kaste sin galskab midt på vejen.
Et par minutter gik, og han stod endelig op, lige denne gang.
"Men hvad er dette mirakel?" Han græd lidt højlydt.
De, der gik i nærheden, hørte ham, så, at han lige var forandret sig og henvendte sig til for at spørge.
Parfume kom derefter til deres ører: "spis mig, spis mig, og du løfter dit hoved, spiser mig, og du vil se yderligere!".
Og alle begyndte at spy deres byrder, de heledes også.
Vedlagt blev helbore anerkendt for hårdheden i dets pleje. Hun ødelagde en del af tingene for at styrke resten. Hun blev kaldt, hygiejnenes gudinde, femmetalerne, der stivner. Derefter blev Anexiaé også påberåbt for alle slags ting, der skulle størknes. Hun var soliditeten gudinde.
Nb: det er ok, "Anexiaé" udpeger faktisk den soliditet, der er givet til noget, fysisk eller moralsk gennem en test eller et job.
Andartae.
Han var en kriger, der havde brugt sit liv på at arbejde med sine kampeevner, hun kaldte sig Bodicea, en efterkommer af Aoife den Store.
Hun blev født i en britisk stamme på den store ø i slutningen af verden.
Hans familie var af ædel, men fattig afstamning, og Bodicéa måtte lære at forsvare sig tidligt. På sin 15. fødselsdag gik hun på jagt, fordi det var en hobby, der hædrede livligheden hos mennesker, der dedikerede deres liv til krig.
Da hun fulgte en lav strøm efter sporene af en hare, dækkede Morganas tåge hele regionen umærkeligt.
Den lille kriger gik tabt og måtte søge tilflugt i hule af et træ for at overnatte.
Der havde hun en drøm inspireret af feerne, som hun aldrig ville glemme: I de røgede hvirvler og formørket af flammerne i en hård konfrontation, hørte hun pigge og sværd, der kolliderede brutalt, skjoldene splittede, sprede tusind træflis i alle retninger. Høje krigerkvinder blandede sig og stødte hinanden hårdt, og skrigene rev den glødende nat fra hinanden.
At ingen mand deltog i kampen overraskede den britiske pige.
Gennem pausen, der havde tilladt hende at komme ind i bagagerummet, så den mager lille pige en høj kvinde på vej mod sin tilflugt.
Hun var klædt i en dublet og en stor rød frakke, i hænderne flagrede et stort spyd let på den ene side og på den anden, som om det ikke vejer tungere end en fjer. Udseendet knebber hurtigt for at se hende direkte i øjnene.
Hendes ansigt var hårdt, som om han var blevet skåret med en billhook, hendes muskuløse krop kontrasterede virkelig med kvinderne, hun mødte i landsbyen. Men da hun talte, genkendte Bodicéa straks hende. Det var som en hylning af vrede vinde, hvordan man skar alt det rørte ved i nærheden.
Bag karakteren fortsatte de rasende lyde fra kampen desto smukkere.

-Andartae ...., mumlede hun i en respektfuld åndedrag.

Det var bjørnegudinden, der stod foran hende, den, som hver gallisk fighter skyldte hende styrke og smidighed. Hans fremtidige skæbne også.
Selv de stærkeste mænd turde ikke udfordre en tilhænger af den guddommelige død. Disse kvinder blev sagt at have styrken af en bjørn, de var hurtigere end en hare, og deres mange års læring systematisk gav dem fordelen i forhold til erfarne soldater.

Du vidste aldrig, hvor den unge landsbyboer var forsvundet, det var først flere år senere, at hun vendte tilbage blandt sin familie.
Hun havde ændret sig meget, meget vokser. I hendes hånd var frosset et langt spyd, som hun aldrig satte ned. En stor og tung flerfarvet frakke dækkede hans skuldre.
Disse to objekter, vi kendte dem godt i den galliske kultur, de var to symboler, som kun Andartaes disciple, de forfærdelige, udviste.
Tøvede næppe at tale foran disse kvinder der, de blev altid udpeget til krigsherre, og det siges, at gudinden beskyttede dem, uanset hvor de gik ...
Det siges også, at de alle blev magikere, der praktiserede kvæg, og at de fleste af de mennesker, der ville bruge magi mod dem, døde pludselig og forsvandt for evigt.


AndrastaOgså kaldet Andartae, er oversættelsen bogstaveligt: dronningen af bjørner.

Dette dyr er altid i kontakt med floder full af fisk.

Bjørnerne var for de galliske store krigere, meget stærke. En stengravering viser os denne gudinde med en bjørn der nærmer sig hende.

Navnet på King Artur kommer også fra Artos, oversættelse af bjørnen


Det er en nymf, gudinde, der inspirerer krigernes måde. Hver muse er en livssti blandt de galliske mennesker.
Aryah.
Der voksede mange slags træer lige så meget som stammer.
Der var en gudinde fra begyndelsen, der besluttede at beskytte træerne andre steder, hun blev kaldt Aryah eller Arnalia i Guldkysten.
Hun kom ned fra det hellige bjerg, det skete ved Areverni, Arvernes.
Aryah forværrede hjerter og helede sår. Det skabte veje sammensat af grønt, desuden er dens sikkerhedsten den grønne skifer, Aria, som vi finder i Arvernes i kronblade. Dette var de dyrebare lameller, der blev brugt på visse skjolde, især Arvernes, der blev opnået et fantastisk farvestof. Denne såkaldte renhedssten dækkede stierne med dens grus, hvor Aryah passerede.
Det berømte hellige bjerg, der meget ser ud til at være en ell, er derovre. Det siges, at alle jordens træer var dækket med dens skiferblader, og det var det, der dannede de første blade. De beskyttede menneskers sind. Vores forfædre havde dem sikkert i deres frisurer.
Denne grønne sag tjente som pigment Blandt Eduens var det der, at gudinden havde taget navnet Arnalia.
Bemærk: navnet på den grønne gudinde var Aryah, også kendt som Aryanna, Arianne.
Uanset hvor hårdt jeg ser ud, synes myten at være korrekt for mig. Den er meget gammel.

Baase.
Der var naturligvis fysiske forskelle, og der var en gud for enhver storslået ting. Baïase var muskulatur.
Gallerne var atletiske, blandt de Pyrenæiske stammer, vi øvede styrkeidræt som at kaste hammer, øks, bagagerum.
Vaner har altid haft deres pladser, og Baïase var blevet en del af hverdagen. Det blev også kaldt "grønt træ", det nervøse. Den muskuløse gud blev også legemliggjort i kampsticks. Træets linjer, som kalenderne, var blevet et eksempel på fysisk form og åndelige formaliteter. Han var en gud, og som sådan var hans muskulatur mest imponerende af dem, der markerer ånderne. Det var "den, der holder linjerne, tegningen, påvirkningen af en hukommelse.


Nb: i primo-sprog er det guden med absolut form, viljen, der er knyttet til stammen.
Overført på fransk i form af "balaise", er dette tilfældet.

Baxei.
Alle havde deres gud, den der hjalp dem i hverdagen. Baxei var den bærende gud, den der giver styrken til at bære alt, især vægten af hårdt arbejde. Vi kaldte ham "den store oksekød mand, underskriften på hans navn findes overalt i Gallien, indtil Belgica, hvor han blev kaldt" Basso ", kurvenes gud. Til de mennesker, der spurgte eller boede i Baxei, svarede vi, at han var stadig på rejse. Det var han, der gav sit navn til de baskiske mennesker, det var kommet sådan, faktisk var baskerne på det tidspunkt allerede vant til at oversvømme og transportere sig selv og hverdagens forretning, i de sunde højder, hvor får, der græssede om sommeren, derefter om vinteren gik de tilbage til sletterne, hvor temperaturen var bedre. Disse befolkningsfolk fulgte deres hovedguds stier. Det blev sagt, at Baxei var genkendelig blandt alle guder, fordi det var han, der bar Pyrenæer på ryggen. Et par jordskælv ville snart have tilskrevet ham til ham, da den bærende guds uforholdsmæssige styrke blev anerkendt.Nb: han var en gud af mobilitet og veje, der er en forbindelse med det meget kloge af kurve, halsbånd af portager og den kropslige kvalitet. For at blive sammenlignet med guden Baïase rapporterede de to meget tydeligt med magtspil, frygtelig aktive og jordskælv, vil jeg sige. Ordet "brassière" på fransk kommer fra den galliske "baxo", som også betyder en kurv.

Belenos.
Cambotin.
I det tidlige forår, til festen for Belenos, kom der noget ud af jorden mellem gudetræets rødder.
Meget hurtigt voksede to vinger på siderne.
Det var Cambotin, slangen.
Denne fløj mod topmøderne ved at klamre sig fast til træstammen.
Da han klatrede, voksede andre vinger på ryggen, hver havde 7 fjer, og på disse fjer blev der trukket syv øjne.
Slangen vokser til en kæmpe og vikles rundt om træet.
Da han nåede den rigtige højde, skubbede han adskillige hoveder på ham, og dermed forvandlede han sig til en mandlig hydra.
Han forblev siddepladser på grenene i lang tid og gemte sig for at jage damaskus fra himlen, men Belenos overbeviste ham og han forvandlede sig til en marmorsten, så han ikke kunne bevæge sig og viklede den rundt om hans pind for evigt. Det er stadig derop i dag, vi kan se det ved stjerneklare nætter.Belenos

Den indre solgud, han tilhører verden nedenfor.
I gallisk betyder "balli" "rundhed", tak.
På gundestruppens kedel finder vi kerner, der holder ramslangen, det er en gammel konfiguration af Belenos, denne pind-slange er derfor en healer (vi finder den i europæisk tro indtil begyndelsen af den sidste century.
I en anden skulptur af Kernunos sidder han på tidens vogn, mellem kreativitet (1. hjul) og hukommelse (2. hjul).
Og ramsslangen nedenunder i alle dens kurver repræsenterer livets vej, livskraften. Denne ramslange er faktisk Belenos repræsenteret i sin dyreform

Bélénos, der er repræsenteret med en caduceus og Telephore, den græske læge på en gallisk mønt, er en mand for mandlig skønhed og godt helbred.

Belenos er guden af god form, lægen og healeren, men også alt, hvad der bringer sundhed, sund mad for eksempel såvel som sport eller god søvn.

Organiseringen af den galliske tilbedelse var centreret om en pragmatisme af alle tidspunkter og den logiske værdsættelse af tingene og denne gud, som man også kaldte "solen" er en af de vigtigste, udseendet er meget vigtigt hos disse mennesker, der altid søgte en måde at demonstrere god ånd på.


Bélissama.

Bélissama, jomfruen med torner.
Marcos havde mistet broren, der gav ham benene, og han var ikke længere i stand til at bevæge sig fysisk.
Lug fremkom en gudinde for ham i den sjette måned af året, det var Bélissama, jomfruen med torner.

Han indrømmer, at han ville gå med denne unge kvinde, der netop var dukket op med forbløffelse og glæde, fordi hun var smuk som solens varme.
En fortryllende parfume omringede ham, en lugt af kost.
Marcos lukkede øjnene for at vifte med ruller og følte sig transporteret over jorden. Vinger var vokset bag ham.

"Her Marcos, jeg viser dig vej til luften, men lad din krop være bag dig, fordi den ikke vil passere gennem mine torner," nynnede den deificerede skønhed.

Marcos fløj væk, kørte på den lette vind og ankom på toppen af bakken i Bélissama, der kunne han se fremtiden for det, han kultiverede.
det var han, der senere blev kaldt "vindens rytter", den projicerende ånd.
Han var blevet det flyvende frø, som han ville plante i åndens land.

Kendt som Belem'na, Belma, Belimina eller Belmina, kender du hende også ved navn Belissama, bierindeinde
Navn på en gallisk gudinde, der lærer os ved etymologisk undersøgelse, at hun er meget smuk. Dets navn er forbundet med en fransk bakke, der understøtter kost. Kvasten kommer fra det galliske ord balano, Balinegenata, datter eller søn af kost, efterkommere. De bløde og afrundede former på bakken og dette smukke navn bekræfter os, at det er gudinden for kvindelige skønhed for unge kvinder og kvinder, vores galliske afrodite er sød som honning, fængslende som en parfume
, stærk som en bi og smuk som en sommerfugl, hun er en gudinde for unge og klare farvande.

Det fremkalder nøgenhed, men et andet aspekt får os til at forstå, at det er specielt. Alle de kvindelige guddomme hører til vandkulturen. Belemna med sit navn forbundet med en tør bakke, så det kun kan være overskyet vand. Tåge for den fortryllende sjæl. Hun har en skotsk modstykke: Eihne, datter af Dagda., En prinsesse af højder. Belemna indeholder den galliske betegnelse NEMA, der vedrører hævnen til himlen, oversvømmelsen, ud over et ry som narkoman. Kunne det være jalousi legemliggjort?

Skønheden ved den unge kvinde, der ligger på kupplen på Vix-krateret, er uden tvivl hendes repræsentation, vasen, der uden tvivl indeholder ungdommens klare vand, som de, der begravede det, utvivlsomt ønskede evigt som regn, ren og jomfru. det: "den der forstyrrer ånderne". Kvinden, der blev begravet med dette storslåede krater, bar en tiara, inklusive indgraveringer af den guddommelige hest, et tegn på guddommeliggørelse af en enestående kvinde.

Det er ånden i kvindelig magi.Boccus.
Og vi fandt sammen med gallerne, forkælet os med store grupper. Der var en gud for alt, hvad der forårsagede en dyb følelse. Boccus var en glædsgud, der var meget kendt i hele Gallien. Han havde fået drikkekar, bi nektar og sagebrush, som blev brugt til at forbedre smagen af vin, også cervoise, malt. Han var derfor først og fremmest en gud med livets glæder, en gud, der talte meget i militære lejre, og som forsonede skændene, der tidligere var mellem gallisk, fordi deres styrke af karakter ikke ofte indrømmer tilgivelse. Boccus var der for at lette stemningen.


Nb: det primosprogede henviser til en oversættelse som "den kropslige vilje", den for nutidens epikuræer, Boccus, også kaldet Baicorix, er ikke fra Grækenland, hvor den blev kaldt Bacchus med noget anderledes. Det er ikke sikkert, at han er en gud, snarere en mytisk konge. Det har markeret det galliske sprog meget, så jeg formoder, at det er mindst 3000 år gammelt.

Bodoua.
I landene Berry, Bituriges område, var der en meget speciel gudinde.
Hun boede i et træ, som du kalder "Birch" meget tæt på det gamle navn: "Bétulla". Gudinden Bodoua, da hun blev legemliggjort i mandenes land, gjorde det i form af en krage. Et dyr, der har for vane at advare alle om dets gennembrydende råb, når noget underligt nærmer sig.
Hun blev også kaldet: "vagternes gudinde", budenikerne, dem, der advarer.
Et bestemt ritual gjorde det muligt for kragenes sten at vises ved varmeind i træets bark, et skinnende bitumen, en sort og skarp obsidian. Hans krigere holdt Biturige-territoriet fra deres gennembrydende råb. Fremmede troede, de var skøre og foretrak at vende tilbage.
Disse stammer byggede deres huse i dette bjerg træ, fordi det også var hjemsted for guddommen.
Hans sikkerhedssten, som man finder derovre, er en obsidian, det er beskyttelsesstenen.
Denne gudinde beskyttede centrum af skoven, hvor veletablerede disse meget store mester træer, der blev kaldt "konger".
Det må være i disse omgivelser, at alle druider fra Gallien mødte ved foden af disse enorme træer, hvor man skal finde et vist antal menhirs og dolmens.


Biturige Cube-folkets grundlæggende myter. Deres navn betyder: værgerne konger af skoven, af skoven på grund af den forkant af obsidian og ikke "verdens konger" som nogle hævder.
Bitumen er et andet ord af gallisk oprindelse.

Bolussos.
En dag, da Belenos vandrede på mænds land, stødte han på det guddommelige træ i tusind farver. Guddoktoren gik ofte på landet for at studere nye planter, det virkede forunderligt for ham. Så han besluttede at gå derop for at tilegne sig mere og mere viden. Det var faktisk videnstræet, der stod der foran ham.
Bélénos forvandlede sig til en efvy slange ved navn "Bolusseron". En plante med tusind øjne, der gjorde det muligt at udforske hvert hjørne af verden. Han havde holdt sin rams horn. Slangen begyndte at klatre fra bunden af træet og greb med al sin styrke den gigantiske bagagerum.
Han klatrede så højt som muligt, men ved en gren svingede hans styrker ham. Bagagerummet under ham havde mistet kraft, Bélénos havde lært så meget, som det havde været muligt for ham at gøre, men ankom ved afslutningen af dens jordiske muligheder, held opgav det, denne blokering irriterede ham til det højeste punkt. Hans tørst efter at lære og få mere magt forråder ham. Med en sidste streg kastede han sig selv i luften, i håb om at nå andre højere grene, ville han vokse endnu større end Kernunos.
Men solen blinde ham, og han gik glip af grebet.
Således faldt lægen til jorden og ville gå for langt ud i himlen.
Hans fald var hurtigt, og en del af ham sank under jorden, i Anderos, kongeriget af fyrige lidenskaber.
Siden den tid kaldes den del af Bélenos, der faldt, "Bolussos" den sorte slange, sort og brun. Sidstnævnte vandrede mellem den mellemste verden og den ”Anderos”, den havde bevaret sin form for slange-eføy, denne gang rent landlig. Fordømt til at kravle midt i undergangen, han var blevet skaldet, middel, gammel og blind, havde stadig sine Vædderhorn. Det var siden, at lægen blev kaldt: bestikkelsen. Den der var gået for langt. Den klatrende slange er stadig symbolet på lysende medicin i dag, mens den snigende slange repræsenterer korruption.

Nb: det er faktisk klatrende eføj, der har medicinske egenskaber, ikke krybende eføj.

Borvos.
Kilderne til Nièvre tilbyder et smukt panorama, de i omgivelserne, der er Borvos 'porte, de varme kildes gud. Blandt Boiene er folkene allierede med moder jord. Borvos, der kom ud af den varme, fugtige jord, havde en dille efter keramik, det var han, der lærte Boïens kunsten at forme ler til faste kogte genstande. Vi ved ikke, hvornår det startede, men vi finder en særlig sten i Boiske territorier, selv på de steder, hvor de indvandrede. En træsten.
Den kommer ligeglad ud af jorden, genkendelig ved dens skal i form af bark og dens ender i grene. Når du rammer den, udsender den en støj og gnister, indersiden af disse sten er brun, der ligner træ. Det er sten fra faste folk, livlighed. Desuden kaldes det "gnistesten", hvilket således gengiver karakteren af dens stammer. Denne sikkerhedssten der kaldes "Boïa". Også kaldet varm sten.
Nb: Borvos kaldes også "Bolvinus". Det har at gøre med varm medicinsk mudder, træ, skæring på grund af flintens kant.
Jeg fandt stadig allucinante forbindelser med sanskritiske ord, "Gaûh" ville være "Boú", hvor "Gwïuos". Så nogle mennesker forveksler "de levende" med "mudderet". Da man kunne forveksle salt og peber, er det hvad som helst.

Brãuo og Corobadios.
Knuser og de gule dværge.

I vindenes land var et folk med små mænd, disse dværge, der blev kaldt Corobadios, var de første af denne gamle linje kaldet små korn.
Deres småhed havde gjort det muligt for vinden at transportere dem langt, når de til fods ikke kunne rejse. De fløj over hinanden uden nogensinde at være i stand til at etablere sig.

I det enorme sten blev der født en kæmpe af kæmpe. De på den anden side vejer alt for tunge til at kunne transportere sig selv til andet land end det med de usynlige bjerge. Så gigantiske som de er, disse havde en stor mangel, ude af stand til at se, hvor de gik, deres bevægelse kunne give en stor støj, men kun støj ... lydene fra bjerggiganter lysede op i ørkenerne og uundgåeligt ender gat gå tabt.
En af dem, hvis navn var Brãuos, besluttede knuseren at erobre vindens land.

”Disse små væsener er intet på trods af deres mangfoldighed, min styrke vil bringe dem til skridt. Det er dem, der vil være mine slaver og transportere mig” sagde han til sig selv en dag.
Så han forlod de moinvisible bjerge og nærmede sig med stor støj grænsen til de gule dværge.

Vi så ham ankom langvejs, desuden skræmte Brãuos ingen. Bare fanned nysgerrigheden ved sandkorn.

På den anden side blev han overrasket over at se nogen i starten, han spekulerede på, hvor de berømte mennesker var passeret, hvis evne til at transportere sig overalt facetisk.

Så ... langsomt bevægede han sig akavet på grund af sin overvægt, denne påtog sig at krydse grænsen.


Det var på dette præcise øjeblik, at han forstod sin fejl.
Han satte først før foden i dette land, end en intens fyld mindede ham om virkeligheden.

"Men det er designet", hørte manden uden at være i stand til at skelne hvor stemmen kom fra.

"Hvad er denne magi af alle guderne?" Spekulerede på den uklæde.

- hvor du skjuler dig en masse dværge!

-men det er designet der! Retorterede klappen.
”Han er dum, hvor han er blind” gentog en af dem.

-hvem er du bladlus, hvad hedder du?
Du skal adlyde din nye herre!

- ved det ikke, svarede dværgen.
Jeg er Corobadios.

-Du skal adlyde mig! Hvor er din chef? Han må adlyde mig! Hvor er alle dine brødre, de skal adlyde mig! Du skal bære mig gennem luften, jeg vil flyve!

-men det er designet der! Alle dværge tog hjertet.
"Min chef er Corobadios" hørte kæmpen svagt.

-Ha, I er mindst to!
Ring til alle dine brødre og giv mig hvert deres navn!

- Nå, så sig mine venner, her er en der overhovedet ikke forstår hvor godt, han gør det med vilje. Han skal være en gigantisk løgner eller bare en lille drømmer!
Utallige latter fladder og gentager sig overalt.

-Jeg er den største af alle skabninger, du vil lide min vrede indtil den sidste, hvis du ikke adlyder min storslåede person!

Giganten gik fast og satte endelig den første vægt i vindenes land.
Han blev pludselig klar over, at han lige havde mistet en fod. Der var intet under ham, der kunne støtte ham.

Ingen ved, hvor længe efteråret varede, og vejret var ikke det samme, afhængigt af regionen.
Da det uhyrlige og lodne ankom til jordoverfladen, hvor det sank, så det bakkerne, derefter bjergene og dvergenes slotte.

”Det er ikke en troværdig ting” udbrød han i en stor jubel, der rejste millioner af mikroskopiske gule ting.
Så forsvandt giganten i den gulfarvede mængde, som derefter dækkede den ...

En ny bakke var dukket op i vindenes land. En lille bakke. Fra den gigantiske bawdy var der ingen minder tilbage på landet af Corobadios.Nb: "brãuo" er et gallisk ord, der er kommet ned til i dag i form af "braillo" på patois, "le brailleur" på fransk.Brigania /


Brigania

Hun er stadig kendt i dag som Brigitte, en god fe. Brigaderne var galliske forposter, fort ofte placeret på bakker.

Brigania er derfor gudinden for territorial fremskridt og forsvaret af grænser. Disse forter blev brugt af rejsende til at søge tilflugt i et godt husly ved grænserne af Galliens stammer. Hun er en gudinde for daggry og civilisation, der beskytter mod styrken af sine grænser. Absolut en defensiv kriger også.

Inkluderet i vandkulturen kan Brigania siges at være gudinden for morgendug.

Camulos.
Kongedømmet Camulos, en gud med uopnåelige højder. Det er i dette land, måske det hos Segusiaves, at et specielt guddommeligt træ voksede i fred, det blev kaldt "Melatia" træet, der heler sår. Det er også gennem dette, at den pågældende gud blev inkarneret i bjergene under udseendet af en chamois ved navn "Camos". Han var kongen af smidighed, og det blev sagt om hans bjerg, at det var et land med fingerfærdighed.
En dag besluttede en bjørn, der fik tilnavnet "Artorix", ganske klog, men ikke for alle, at erobre kongeriget Camulos. Han gik lang tid på de stejle skråninger og til sidst erhvervede han ved hjælp af faldgruber magten på dette bjerg, hvor han formåede at løbe nonchalant.
Han ankom ved foden af træet og indså, at der ikke var nogen fangst, der gjorde det muligt for ham at klatre til toppen af bjerget.
Bagagerummet var glat, den stenede bark gled med hver test, de eftertragtede kegler spredte deres sparende farver over ham. Han ventede længe ved foden af giganten, men tornene faldt i efteråret, ædelstenene forblev fast forankret i de guddommelige årer. Han ventede igen, men det ekstremt massivt træ faldt heller ikke. Det var til sidst chamois, der gik forbi, bankede hårdt på deres negle, og som bragte sundhedens frugter ned. Denne lille sten var den eftertragtede fingerfærdighed. Den pågældende bjørn blev derefter så smidig i ånden, at den fik kælenavnet comaterecos, den med en smidig ånd.
ulos "er fra den samme familie, der med roden" Camo "betegner fingerfærdigheden. Stenen findes i stenede vener i de høje alper, orange eller brun, en brun kvarts.
Bjørnen har altid været hovedpersonen i galliske fortællinger. Det kan variere og blive til andre arter.

Catamantaloedis.
Da romerne invaderede gallerne, brugte de forræderi mere end mod. Det lykkedes dem at slå stammecheferne mod hinanden ved at love dem fremtidig fred og kommerciel formue. Derefter dræbte de en tredjedel af befolkningen og reducerede resten til slaveri. Det er sandheden.

Alligevel var der ledere, der hårdt modstod manipulatorerne fra Rom. En af dem fik kaldenavnet Catamantaloedis, tryllekonge. Han var en Séquane monark, der talte lidenskabeligt med sit folk, som alle lyttede til hans diatribes med inderlighed. Han gav sine fjender mange problemer og gik dermed ind i gallisk historie. Vi kaldte denne mand "den, der ejer de hundrede stier af lidenskab", det var hans magi. Han samlede mange stammer omkring ham takket være hans ord, og de gik ind i arenaen med ham. Det var hans Eduans-naboer, som uden tvivl forræder ham, af frygt for hans magt over mennesker. Monoteisme havde gjort dem forbryderige over for andre stammer.
Catamantaloedis blev således for evigt husket som kongen, der udbredte sin inder, en tryllekunstner, der har fortjent at komme ind i gallisk mytologi.Nb: alt dette synes sandsynligt. Primosproget gør det muligt at finde den dybe betydning af kælenavnet Catamantaloedis. Det er meget nyttigt at kende ham.
Jeg citerer,
"Ca" eller "Ka": lovens sted.
"Ta": anvisningsberettiget.
"Ma": tvilling, forsoning.
"En": fra Ana, genren.
"Lo": angiver noget åndeligt.
"Édis": fra lidenskabernes verden.

"Mantalo": en gruppering af ruter,
"Cata": et møde, en cirkel.
"Manto": tankeord, talt ord.
"Talos": inderligheder.

Så jeg oversætter: den, der samler inderne. Dette er det primo-sprog, det grundlæggende sprog, der understøtter det galliske sprog.

Dette kaldenavn "Catamantaloedis" betegner utvivlsomt en Druid, fordi det ser ud til, at sidstnævnte bar meget farverige navne. Dette forklarer, hvorfor vi ikke har enkle navne, der betegner datidruiderne.

Cingeti.
Der var helte, og blandt disse var der nogle, der altid gik foran de andre krigere, der førte resten af troppen efter dem. Det er dem, vi kaldte Cingeti på grund af deres hjelm kantet med to vinger ved hvert tempel.
Det blev kaldt "havnets sæde", alle kampe startede med disse mænd og kvinder der. Deres omdømme var veletableret, og den vingede hjelm lovede en masse modgang for de modsatte.
Der var en general kaldet Ségos, der udmærkede sig ved mange lejligheder. Han angreb altid først og tvang sin egen beundring. Hans spydkast, Tanaris tordenvejr, fik fjenden til at ryste.Nb: det ser ud til, at bærerne af vingede hjelme passerede foran de andre ved at træne dem. Udtrykket Cingeti synes også korrekt for mig at udpege den berømte hjelm.

Cuculãtos.
Selvfølgelig blev nogle syge, og derfra bragte druiderne deres pleje, grader af Belenos. Der var dog en anden i rummet, hvor Druid officerer, det var Cuculãtos, prinsen af undervæksten.
Det blev sagt, at han altid var til stede på trods af at han var usynlig, han blev repræsenteret som et barn med hætte, der ikke kunne ældes, hans muskler var lige så hårde som egetræ. Det blev også sagt, at det var en kæmper, det er derfor, de syge påberåber sig det, for at heles hurtigere.
Den røde prins var en helt blandt gallerne, men også en villmand. Vi så nogle patienter hoppe overalt efter dens passage, som om folk blev taget med en morsom dyrekraft. Cuculãtos havde gjort sig kendt i hele Gallien for sine gode kontorer, han ledsagede ofte Bélenos på sine rejser.Nb: Cuculãtos er faktisk en guddommelighed i kuren, men især af den fysiske animalitet, det vil sige, at det konditionerede remissionerne ved at fremskynde kurerne ved et mirakel, det ser ud til, at den røde prins har noget at se med en bark, hvor en medicinalplante af undervæksten meget forfriskende for blodet.
Dagda
Dagda var en ung mand, da han besluttede at rejse for at lære verdens veje, og han var en ekspertsejler samt en god fisker.
En gang, mens du fiskede, fangede en stor fisk i nettene, en gigantisk laks, der førte båden til de overskyede øer over datidens kendte strømme.
Skroget knækkede på klipperne på kysten, og Dagda blev udfældet i vandet. Han troede, at han var ved at dø, da en uimpi havfrue kaldte ham til sin sang. Mennesket svømmede hårdt og længe, animeret, at han var af ny energi. På stranden ventede en ung kvinde på ham.

"Hvem er du?" Spurgte den forliste mand.
"Jeg er Ana, og du ankom til min ø" svarede det lysende udseende.

Dagda var overrasket over at opdage, at farvandet, der omringede ham, indeholdt en varme, som han aldrig havde følt i havet, der grænser op til hans oprindelsesby.
”Jeg er langt hjemmefra og kan ikke vende tilbage, hvor kan jeg bøde

 

d træet, der giver mig mulighed for at bygge et andet skib "
Rejr det.
”Du kom fra den anden side af dit hav, og her er træ knap bortset fra nogle få rødder” lærte hun ham.
"Din venter ikke på dig, fordi du er drevet for længe. Du kan bo her, Ana-folket byder dig velkommen til at se," sagde hun igen.
"Fandens skæbne!" Pesta le Dagda.
"Udsæt ikke stormen i mit rige, skæbnen er skæbnen til fader. Husk dig," sang sirenen, gåtefuld.

Dermed kunne fiskeren kun bygge en lille båd og forlod aldrig øen skjult i skyerne.
Han angrede ikke længe, for i midten af dette land gik laksen op i vandløb for at lægge æg, hvorefter de blev fanget i slutningen for at fodre stammerne.
Nykommeren fangede den store fisk i hånden, og den tog på sig en skinnende farvetone, der forblev forankret på hans hud.
Dagda føder således alle rigets børn. Han blev forelsket i gudinden Ana, og de havde en datter kaldet "Étunia", hvilket betyder "den, der giver tilbage lyset".Midt i sit nye land bragte en havfugl et stort frø, som let voksede i det varme klima, der regerede over stedet. Snart beskyttede et gigantisk træ den forenede stamme Ana.
Et træ, som ingen nogensinde har hugget ned.

Nb: fra fortolkning af betydningen af "dagos", "Dagodevos" ... osv ... i galliske tekster, vil jeg sige, at Dagda har et forhold til formen af en sølvfisk i form af et sværd eller dolk. Det er en rent macho-fornemmelse af resten (som ikke overrasker mig i betragtning af tiden), fordi den også bruges i betydningen "penis" og parêtre (far).
Vi vil fortsætte med at sammenligne den med en fisk som dets galileiske alter-ego, Dagan.


Druiderne kalder ham "den gode gud", men det vil snarere være "fødselsguden" eller "den virile gud".
Formen på de galliske sværd repræsenterer Dagda, mandens køn er repræsenteret af bladet.

Daeserte.
Der var også tro på grund af de steder og erindringer, der var dukket op, det var i en sø, Daeserte-søgeren boede. Det blev også kaldet: gudernes hånd. Det var forbudt at komme og fiske i bestemte hellige søer, hvis du ved en tilfældighed rejste til disse steder der som vanhelligere, greb en spøgelseshånd din fod for at prøve at træne i vandet. Daeserte var en tapper dræber af alle dem, der udøvede helligdom. Omkring de hellige skove, han var legemliggjort i buskene af iørefaldende klodser, fik han det ondsindede til at gå amok, men han beskyttede de gode mennesker, de sagde. Under religiøse indvielser var det nødvendigt at gå forbi dommen over gudernes hånd. Det er først efter at have gennemgået testen, at du blev anerkendt som gyldig, fordi Daeserte, god, hvor dårlig, var en magistermester noget sprudlende til tider.Nb: Der er også en forbindelse med den sædvanlige told, fiskeri, det faktum at indrømme ønsker. Han er en mestergud

er også kaldet "Baeserti". Tilsyneladende er han en mandlig guddom, men måske ikke, det ser ud til, at han kan komme ind i mennesker for at vejlede dem. Det er også en vagthund, hvor et værge dyr. Han er også gud ... for den klodsede i den forstand, at han fungerer som en undskyldning.

Dahus.
Vi ved ikke, hvornår han blev født, men vi ved hvor, i daggry og morgenens sløvhed. Han blev kaldt Dahus den grå, en gud af upræcision, indtryk og instinkt. Han kom fra verdenen af lidenskaber nedenunder. Han var en konge lige så meget som en forbud, en ødelæder, fordi han undertiden førte til afgrunden, men hans modsatte, en velvillig heldskaber til tider. Hans vilje var hemmelig, ikke skelnenes, hvilket gjorde ham til en religiøs fyrste.
Da vi ikke vidste, hvad vi skulle gøre, kaldte vi ham for at oplyse folkene inde. Det var et husly i uforståelige situationer, som han forårsagede sig selv. Men nu var Dahus undertiden også en falsk gud, fordi intet af ham havde en konkret virkelighed. Han var den mørke, den skjulte, vognen, der ikke går lige, viljen, der skal forblive hemmelig, når dens mål er fuldstændig indirekte. En god gud og en dårlig gud, fordi det er det, han repræsenterede: godt og ondt.


Aiduos

Det hører til verden nedenfor, Aidubno.
Aiduos er repræsenteret i den legendariske, siddende krydsben i gallisk stil, lever under jorden eller rettere under træerne og har et skjold. UIDIO betyder på gallisk: "ond ild" (religiøs lidenskab, obscurantist), en gammel legende taler om et sølvskjold.
Det var en gud af eduverne, der kæmpede for Arvernerne sammen med romerne, og som senere opnåede "byens frihed" (til at tale) i Rom.
(måske for at finde den nye religion der).

Aiduos har et modstykke i Grækenland, Adès, helvets mørke gud.
Dusios på gallisk betyder: dæmoner

I gallisk kosmologi udpeger Donn åndelighed i albierne, Donnotarvos er dyret, der udpeger adel i bitu og Aiduos fortabelse af kroppen. Tre planer, åndelig-sjæl-krop.


Det er underverdenens gud, Aidubno, der repræsenterer mellemværdien af mellemverdenens ideer, Bitu, mod verden over, Albios. Midtverdenen svarer til de galliske territorier på jorden, der er delt between godt og ondt.


Nb: det kaldes også Aïduos, grækerne gør det til Ades, det er en guddommelighed af upræcision, blinde lidenskaber, som også kan blive ødelæggende eller gavnlige også blandt gallerne. Det er en guddommelighed af stienes langsomhed.

Damona.
Onoava på himlen, var Sirona i den lidenskabelige verden nedenfra. På jorden var hun Damona, doen, for i mellemverdenen er guderne aldrig legemlige i menneskelig form. Da Lugus blev født, optrådte en ung forældreløs hjort på jorden, Adamos, da Donnat blev født på himlen, optrådte en ung kalv på jorden, også forældreløs. Og der var andre dyr, der legemliggjorde guderne på jorden. Moritasgus, Albius og Borvos blandt andre.
Da doen så et af disse guddommelige børn vises i den hellige lysning, kunne hun ikke hjælpe med at yde mødreomsorg. Således voksede alle jordens guder under Damonas blide blik, feminin venlighed.


Nb: Jeg bekræfter, at Damona faktisk er den jordiske gudinde for venlighed og ømhed, de to nektarer, der nærer og vokser børn i lykke. Så det er ikke kuskind, som terminologien på sanskrit antyder. Det kommer ikke fra den indoeuropæiske strøm. I græsk mytologi kaldes det Amalthea, en ged blandt dem.

Det er alt godt for Damona.

Divic.
Lugus 'hånd.

Blandt alle dem, der blev født over tid, var der en mand, og mange tog ham for et halvt væsen i fortiden. De fleste var ligeglad, der var nogle til at chikanere ham. Sidstnævnte var trods alt meget lidt, mananten var skræmmende at se. Det så ud til, at en forbandelse fulgte ham, uanset hvor han vandrede, og alligevel havde den pågældende karakter et godt hjerte, for godt hjerte, man kunne sige.
Sandheden er, at han blev født på et tidspunkt, der ikke var hans, ja, denne huskede absolut intet af sin fortid.
Han blev kaldt Divic, det var et kaldenavn, fordi ingen havde ønsket at navngive ham siden hans fødsel.
Divic betyder "den brændende hånd", lyset, der ødelægger dusios.

Personen var dårlig, Divic var meget skræmmende. Det blev sagt om ham, at han ved hvert trin glemte sin fremtid. De eneste mennesker, der henvendte sig til ham med et smil, var ulykkelige mennesker. De vidste meget godt, at de dage, hvor han var der, de ikke ville have meget arbejde. Om aftenen skulle de feste mere, end det var muligt.

For de andre gik historierne godt.

"Jeg så Divic i morges, verden vil vende på hovedet!"

"Jævla, endda
lopper vil ikke have den. Næste sæson bliver god! "

"Banden, der rasede på de mørke veje, havde nogle problemer. Det siges, at de stjal et stykke brød fra Divic! Ingen slap væk."

Prinserne turde ikke udtale hans navn.

”Den forbandede konge ankom i morges. Han kan ikke blive hos os! Hvilken ulykke tør soldaterne ikke nærme sig ham. Hvilken ulykke. De siger, at træerne blomstrer bag ham”.

De kvinder, der mødte ham, blev forelsket i ham og kunne henvende sig til ham.

"Denne mand er meget smuk. Men hvor hårdt, med ham ved vores side. Vi ville være stille i lang tid" sagde de.

Og så spurgte den pågældende mand sin vej midt i myterne, der spirede utrætteligt.

”Lad ham være i fred, vi vil ikke have nogen problemer!”, Endte vi med at sige.

Nogen spørger gamle Druid om det en dag. Vismanden havde allerede hørt om den rejsende.

Han sagde, at den pågældende karakter var ankommet til døren til den anden verden, men at han ikke turde at krydse den helt. Det er fra dette øjeblik, han bærer en sølvhånd. Druiden sagde også, at den, der gav Divic det, han havde i overskud, fik den samme ting ganget med ti ... men at den, der stjal det, uopretteligt mistede alt, hvad han havde på kort tid.
En sjov historie i sandhed.Nb: Jeg minder dig om, at "Dusios" er fortidens spøgelser.

"Divic", også kaldet "Dïuic", betyder "det guddommelige" i betydningen "generøsitet" i enhver forstand af ordet. Ikke "hævn".

Donn.

EID


Kernunos beundrede Nemetonias verden, Lug oplyste Etunias dage.
Og Adamos blev transporteret let, hver gang han tog en af Ivis-stierne.
Men Donn forstod ikke, for i hans verden, den anden del af stjernekronen, bevægede intet sig.
Hans jordiske foring, Donnotarvos, den ædle tyre med metafysiske visioner indså derefter, at en fare truede hans position som værge for evige ideer. På himlen ændrede Kernunos disse ved at skifte position, en stjerne, hvor en gruppe stjerner havde inspireret ham med nogle dybe tanker, men en anden fik ham til at glemme det, inspirere ham til en anden.
For Lugos var det Étunia, der dukkede op for ham i bred dagslys, derefter skiftede han fra dag til dag sit tøj, hvilket inspirerede ham tusind forskellige ting, voksende, fuldt, faldende, hans tøj ændrede sig altid. Og så snart, selv hans fravær inspirerede ham med andre følelser, det er, hvordan hans hjerte fyldes med de tusind regnbuens farver, tror jeg.
På jorden var resultatet op til Adamos eskapader. Hver gang han tog en af ivis-stierne, blev der født et nyt væsen, det var fra ham, at alle levende væsener med kroppe på jorden kom.
Der var snart en mængde afforskellige væsener, som ikke erhvervede sig i haverne i Etunia, og snart invaderede de alle kulturer, hærgede en del af dem, fodrede de med dem.
Værre er det, de begyndte at kæmpe imellem sig, under månens fravær, de mest ugudelige spiste andre ...

Dvoricos.
Kongernes blod.

Høvdingerne blev sammenlignet med de majestætiske træer som en forlængelse af deres jordiske guddommelighed.
Deres blod blev derefter til guderne fulde af viden. De store Oaks modsatte sig deres soliditet gennem århundrederne, det var der, der stod Dvoricos, temperamentsguden. Dens essens dækkede undersiden af de hellige bjælker med sin rødlige farvetone, ikke stigende i skyggen, beskyttet af dens ru karakter. Dvoricos underviste druider viden om træet gennem hans blodtemperatur. Lette nymfer, der kaldes Dervones, hjalp ham ved hver tur i hans materialer, hvor disse piger viste deres flygtige farver af det samme røde som deres fars blod, var en rød jaspissten kaldet "Devia", den der roser ånder med hengivenhed. Dette jadeøje var humorens sten, den magi, der er skjult i alle væsner i verden. Blodstenen, der fejede følelser væk. Den viden, som Dvoricos bragte til mændene, blev ikke afsløret for alle, og en stor hemmelighed regerede blandt tilhængere af denne gud.Nb: Dvoricos havde også navnet "Dervoricos", kongen af egens hengivenheder, energien og soliditeten, de gode helbred hos de figurer, der hævder sig.
Han ser ud til at have kaldenavnet "den tredje konge" under hensyntagen til de tre verdener.

Eberri.
Eberri var guden for de store besætninger for hvert erhverv. Han var en rigdom med rigdom og overskydende, der fik tilnavnet "den boblende forår", hvor "den buskede", den rige. I hele Gallien var der etableret et kvægmarked, og datidens hesteforhandlere bar alle en slags rød hovedbeklædning, der ligner en basker. Det var en af de karakteristiske farver
der samlet handelsmenn, hvor andre symboler repræsenterede andre erhverv andre steder. Eberri var en hårdtarbejdende lidenskabelig om sit erhverv, der havde sine egne fester hele året rundt.


Nb: ordet "Beret" på fransk kommer fra den galliske "Biro", som betød at bære et busket tæppe, se "Eburro". Den røde farve på baskiske baretter kommer derfra, den er gammel. Denne samme farve ser ud til at være forbeholdt visse guddommelige grene, vi fandt den på Cuculãtos.

Elhe.
Elhe var en meget kendt gudinde, det blev sagt, at hun vendte tilbage til at bo i bjergene om vinteren for at dække hende med blødheden i huden. Hendes vandelement var sne, det silkeagtige udseende af kvindelig hud. Hun blev født i verden ovenfor, og fuglene fik fra hende navnet på deres vinger, gudinden havde også givet dem silke af deres fjer. Dens plante var den store comfrey, vi genkendte den på grund af den bløde berøring af dens blade. Hun havde en sø, fordi hun var en kvinde i søerne, disse rolige og fredelige områder. Visse veje hørte til ham, som man kaldte "de lette måder", så meget disse var uden faldgruber. Det gav også sit navn til Alésia den søde, den rolige by.Nb: Jeg bekræfter, at Elhe var gudinden i yndefulde og fine vidder, en guddom i huden. 100%

Epona.

Marcos, takket være hans vinger var blevet en demi-gud, fløj han over lysningen af den stormende Tanaris og den ottende måned, landede midt i en hvid lysning og oplyst af solen.
Den ædle tyr havde tilskrevet dette rige til en enhjørning, der ventede på ham, genkendelig ved hans eneste horn.
Med et slag af hornet gravede sidstnævnte et hul, hvor vindens rytter begravede sig selv med træthed, derefter sov han om natten, et nyt træ voksede på det sted, han tidligere besatte.
Den næste morgen havde rytteren taget formen af centauren.

Ungdommens træ gav hurtigt frugt, frugter der lignede store, glatte, skinnende bolde.
To af dem faldt til jorden, den ene om natten og den anden om dagen.

Den første gravede et dybt hul og fra denne tunnel sprang en nattens væsen op, Moritasgus, grevlingens gud, som dyrkede glemsomheden. Da han så, hvad der var omkring ham, vendte han tilbage til hiet så hurtigt han kunne.

Den anden frugt synkede ikke så meget, at den var lys som luft, og det var mudder, lega, som dækkede det af sig selv. Et lille lubben, der blev dækket af hans forfædres ånd, begyndte at smile i dagslys. Det var Boruos, keramikens gud og souvenirs. Senere producerede han mange gryder, tallerkener og vaser for at byde velkommen til de nye frugter, der ville falde fra træet.
Épona var den rene enhjørning, mor, der var ansvarlig for fødsler, læring og den smilende fremtid, alle vindens ryttere, der fulgte Marcos 'vej, beundrede ham med respekt.

Skriftligt.

Epona

Det er repræsentationen af gudinden Etunia i mediets verden, hustru til Lug.

Epo betyder at dække, Epona, inkubatoren.
Dette vers, der er fundet, hører bestemt til den eponiske kult: "min datter, tag min spindelhord".
Kvinders matrixrolle i det galliske samfund overføres fra mor til datter, de er væverne af future.

Epona er en gudinde repræsenteret af en kvinde, der tager en hest, der støtter en lille pige eller en før-ung pige, hun har også en kurv, der indeholder frugt. Epona betyder: den, der dækker, beskytteren af stammens frugtsomme frugter.

Jeg tror, at denne gudinde, som vores forfædre dyrker, er gudinden for moden og sund frugt. Den unge dame, der repræsenterer den, der overgår fra status som barn til status som kvinde, båret af hendes rod, over de andre. Denne pige er også repræsentationen af en ren jomfru, det er repræsentationen af det, der ikke er forvrænget.

En fremtidens bærer, der har et forhold til Athena, Zevs beskytter og kunst generelt. Hun er derfor gudinden, der giver en god fremtid, guddommen i det mindste uddannelse af kvinder og repræsentationen af moderen. Er Epona fremtidens mester?Heste var af stor betydning for gallerne, Epona er også gudinden for heste, der bærer fremtiden.
Epona, inkubatoren betyder på det abstrakte sproget med ungplantning: "den der giver varme".
Dette betyder, at hesteinde og hellig frugt er gudinden, der giver trøst, styrken til at fortsætte.
Vejene for den grønne gudinde.


Erda.
Dybden af hver ting afhænger ofte af kreativitet eller hukommelse. For at kunne værdsætte de fjerneste elementer, skal du vide, hvordan man ser bag dem eller vide, hvordan man tager et skridt tilbage. Erda var en guddom af himmel og vand, dybden. Ørnen, der er indskrevet i stjernerne, var dedikeret til ham. Denne dybde visionens gudinde fik habto til at chokere folk til at kalde dem til orden. Dybden af hans kongerige matches kun med døde kongeriget fra den ældste hukommelse, hvori de blev indskrevet. Den sorte ørn repræsenterede hende på jorden, der kom igen visionen, den chokerende forståelse af, hvad man ikke kunne trække sig tilbage fra hende. Hun var gudinden i havdybden, af bundfaldet, hun var også en gudinde, der overførte liv efter døden. På et andet niveau var det uden tvivl det, som også kaldes Morgana.Nb: fra "Are": den omgivende vision, "eda": sindets hemmelighed. Hun er ofte forbundet med Ordos: hammeren, der udtrykker et chok, bestemt en gudindeinspirerende vision, hvor der bringer ind i den dybe verden, det er helt sikkert også en af de tre, der styrer de dødes rige, den for den sorte ørn . Også kaldet: Aereda.
En gudinde for dybden af øjnene, det er en guddommelighed i sandheden.

Erge.
Nogle bjerge har formen for evighed. Dette var tilfældet med bjergene til gudinden Ergé, der gav dem sit navn. Hans træ var at blive og involvering. Hun var en gudinde ovenfra. Det var hun, der førte resultaterne, og ved at hun havde et personligt forhold til hver personlighed. Det blev sagt, at hans handling var af grænser og ubegrænset, en hovedmand.
Vi så det i dannelsen af hække, mund og raviner. Fremtiden for hver var afhængig af Ergé, der var mor for gallerne. Hun instruerede, hun havde arbejdet forberedt og gav kurserne at holde. Hun var en af gudinderne, der fører helte til deres mål. Hun organiserede vidderne lige så meget som krigskampagnerne fra sine råd. Så defensivt som angribende, Ergé bjergnymfen var fast, hun kom ikke tilbage fra noget, det var hun, der indførte sine territoriale grænser. Det opførte hvad der skulle gøres for evigt, også en guddom af kulturel evighed.


Nb: og ja, Ergé var en gudinde for organismen, en tankeorganisator eller en meget velorganiseret klient. Desuden er åbenbart denne familie med franske ord, der beskriver organisering af arbejdet, ideer, hvor kampe hører til ham.
"Érigo", på det galliske primosprog, betyder begrænsning og ubegrænsning, og det er her, noget skal være.
Fra "Eri", omkredsen og "Go" -aktiviteten.

Erimos.
Érimos var en demi-gud, en doenes søn og Adamos, fra hans fødsel indså vi, at han konstant kiggede på himlen og at hans fødder aldrig rørte jorden uden at flyve væk.
Han gik overalt uden at være opmærksom på, hvor han skulle hen, og hans mor var altid nødt til at holde øje med ham.
Denne moderlige dækning forhindrede ham i at være en integreret del af den ene eller den anden gruppe. Han fortsatte med at vandre, ubekymret, med næsen i luften og beundrede de farvede lys. En dag mødte han Eridobno, den sorte ørn, en kvinde også. Sidstnævnte tog det til himlen for at vise ham renheden i luften og ånderne ovenfra om natten. Erimos bad den guddommelige ørn aldrig sænke ham ned på jorden igen, fordi det ikke var hans sted, han forstod ikke verden i midten, menneskenes land. Øjnen omdannede øjeblikkeligt det til luft, vand og lys, Érimos projicerede sig selv Erasinos. Og Erasinos var en lille regnbue, som alle kunne se fra midtverdenens fire hjørner, denne gang lagde Erimos sine to fødder på jorden i løbet af dagen. De uskyldige levede siden det øjeblik i rene hjerterige, de, som, hvor lyse de end måtte være, er ude af stand til vægedness uden nogensinde at være i stand til at skjule sig for det onde, der forfølger dem, uden nogen fejhed heller. Væsener, der dog ligger langt over det fælles parti, fordi fantasien leder deres vej. De er de virkelige uskyldige mennesker, der ikke kan opfatte, om det onde beboer verden omkring dem eller ej, deres hoveder konstant i skyerne. Mennesker tager dem undertiden med til galning, når de ofte er de klogeste.Nb: "Érimos" betyder "rent hjerte", det er vores galliske Hermes.
Det ser ud til, at det galliske navn på regnbuen faktisk er "Erasinos".

Etullilia.
Blandt de schweiziske, store enge, hvor ikke mange træer voksede dækkede de blide bjerge.
Der var en gudinde ovenfra med navnet Etullilia. Dets symbol var en gul asterisme, der kunne ses langvejs. Det siges at være frugtbarheden i de kolde bjerge. Hans navn var "wius", bjergstjernen. Uanset hvor vi så asterisme, voksede planterne lykkelige, utallige, og schweizerne levede i fred midt i blødheden af disse strå. Det er måske denne gudinde, der navngav de mange stammer fra bjergmarkerne. Hvor engene var rige og talrige. Der er en blomst, der siger, at du mest ligner karakteren af Etullilia, som vi også kaldte Etuwilia er edelweiss.
Det betyder "gul asterisme af frugtbart land", det handler om det.Nb: vores forfædre kendte Kina, dette ord "wius", findes også der med den samme slags betydning: "wuche", den gule asterisme. Jeg søgte efter denne sten i lang tid, og jeg fandt den endelig, hvilket giver bogstavet "w" til min symbolik.
Etunia.
Arbejdet fortsatte, ingen spilder sin tid, når han gør det af nogle få grunde.
Gallerne organiserede sig, alle taget op med deres besættelser, livet leveret til deres behov hos hele væsener. Væsener, som skabelsen havde udstyret med en mærkelig følelse af sammenligning. De var samvittighedsfulde, og bevidstheden er datter af viden.
I de mere nordlige regioner havde en stamme opført en kult for en gudinde, som alle misundte, kulturen Etunia, også kendt som Éduina eller endda med dem: Areduina. Denne stamme af de nuværende Ardennes elskede frem for alt bjerge, at intet kom til at ødelægge. Den meget store kompleksitet i de tapre landskaber, der var dækket med lilla i efteråret. Desuden blev Étunia også kaldet "den røde gudinde", den rødmende måne, der får levende planter til at vokse om natten. Frihedens haver, som intet kunne hindre, da de var proliks i deres sammenfiltrede former. I Irland kaldte hun sig Eithne, Eden.
Det er i disse landskaber fulde af nåde, at et meget specielt folk blev født. Etunia var en storslået gudinde, mor til alle kunstnere. Det siges, at fra hans forening med Lugus blev født for længe siden et barn af frihed, som et sort monster forsøgte at fortære. Jeg tror, jeg kan huske, at han var den, der senere hed Merlin, tryllekunstneren. Men det er en anden historie, lad os vende tilbage til denne gudinde, der gav sit navn i efteråret, hvis farver alle mennesker ledte efter, den der blidt antændte deres hjerter.


Etunia universets gudinde for kunstens have.
(hvor gudinden for de kreative jordhaver)
Billederne er meget repræsentative for selve essensen af den grønne gudinde.
Druidisk disciplin udvikler tankekunsten parallelt med den ånd, der stammer fra moderens natur.

Gudinden har et navn: EDEN (Etunia den oprindelige gudinde).

Den er kun produktiv takket være lys og vand. Alpha og Omega.
Vi er alle hans børn.

Hun er nutidens mester, midt og dag, om natten (det er da Némétunia)
(Se gamle skulpturer).
Galliske ryttere tilbad hende under efternavnet "Epona" om dagen i mellemverdenen og "Nemetona" om natten, i verden ovenfor er det Etunia.
I den underjordiske verden er det uden tvivl Nantosuelta.
Dens referencestjerne er månen.

Etunia betragtes som jomfru, det er fordi det er gudinden, der genererer ånden, hensynet til det fysiske legeme er fraværende fra dets princip. Det bærer derfor også Belissama-princippet.

Hendes mandshelt er ingen anden end den mest berømte af de galliske guder. Det ene folk kalder "mesteren over al kunst" og "erobreren af nationer". Lug.
Etunia er det ord, der blev Eden blandt kristne. Det er navnet på den grønne gudinde, den daglige modstykke til Nemetona, en guddom, der modtager solens varme, gudinden for grønne planter. Hun blev også navngivet Eythne, hvor Anna. hun er en overordnet guddommelighed, og Lugs kone, han reinkarneres på jorden, når Etunia kalder sin helt.

Du vil genkende det ved navnet Athena.
Hun er også kunstens beskytter
Må gudinde for intelligent tanke.

Hun er åndenes lys, genfødelsens lys, legemliggjort med den galliske dronning

FONIOS
Phonios.
Der var så mange sten, der blev fordelt, at sikkerhedsgudinden besluttede at kalde en kæmpe nedenunder. Hans navn var Fonios, fusionsagenten. Hans hånd var hård, at intet kunne åbne, hans hud rød og krøllet. Han boede i hulrummet, der førte til den lidenskabelige worlds nedenfor. Uirona, også kendt som Urnia, gav alle skabelsens sten til den røde vagt, og han rullede dem med nåde, og han rullede dem længe for at blødgøre hjørnerne. Det var en fyrste skat her den farverige klynge. Alle fundne sten var samlet, alle menneskers farver blev derefter allieret i en gruppe. Det blev kaldt denne nye sten: "Fani", blandingenes sten. Forfædrene fortalte deres historier til et af disse møder i lang tid, denne store bunke med flerfarvet budding tjente som et vartegn. Det var blevet søgt i de ferrugine huler i Brocéliande-regionen. Et sjovt område var, da der var mange miner.

Vi er.
Først og fremmest, før verdens første morgen var der kun en sort sol,
Midt på natten gik en hane højlydt, det var den galliske hane, guden Gara,
Det guddommelige dyr, der hidtil var skjult om natten, havde lige brudt frøet og adskilt universet i to,
Han spiste den første del, og daggry gik frem, farverne på hans fjerdrag blev givet til jorden,
Om morgenen omringede regnbuen den stigende sol,
I slutningen af dagen, lige midt på natten, spiste han den anden del af frøet, og universet går ud,
Men kort efter begyndte caliaco at synge igen, og en anden morgen blev født.

Nb: guden Gara, sagde gudskrig kan kun være den, der inkarnerer i form af den galliske pik. Det er han, der vækker verden, det er livets første råb.
Jeg bemærker, at farverne på de gaussede tøj fra gallerne muligvis er stammet fra denne myte.

"Caliaco", hanen, blev sandsynligvis udtalt "Galiaco", "Galli-Iaco".
Hvilket betyder: Gallias lov. Emblemet var den galliske pik.

Goddesses Garmangabi.
Der var en brugerdefineret godt forankret i alle galliske stammer, det blev kaldt "gari" på fransk: råbet.
Denne måde at udtrykke liv delte overalt. Gari definerede medlemskab, lyst, de blev lavet til kærlighedssange, også kaldet: garat.
En sand kultur med det levende råb havde slået sig ned.
Gravide Gauliske kvinder ville påberåbe sig gudinderne Garmangabi for at føde en stor livskraft og skubbe den Store Gari fra fødslen. Dette er langt fra fortiden, selv i dag skrikes den nyfødte baby for godt helbred.
Disse Garmangabi-gudinder var guddomme i det første åndedrag, de af de kloge kvinders kaldenavne dem: skrigerne. Tydeligheden og sundheden i det første ord skygger for gallernes succes.


Nb: 100%, det levende råb var faktisk en gallisk skik.
Det findes også i mange handlinger i det daglige liv. Jeg vil sige, at faktisk, når man ser på nutidens franske folks opførsel, har gallerne ikke ændret sig meget. De synger deres kærlighed højlydt, de udøver deres rettigheder i al legitimitet, de råber stadig deres livskraft, i dag som i går, som deres forfædre gjorde.
Ordet "råb" på fransk kommer fra det gæliske "gari".

Goben.
Der var en tid, hvor mennesker havde brug for et eksempel på renhed, og Adamos gav dem ild til skabelse og misundelse, men der var stadig mangel på civilisation for stammene til at tilskrive dem.
Lugus vil få Goben den rene og sende ham til jorden.
Goben var en bestemt gud, han var sandheden og nøjagtighedsguden, en forsker og en skrubber. Hans sag var jern.
Han var også mineralenes gud, han siges at se langt, og ingen sandhedsplot undgik ham, ligesom metalplotter.
Takket være Gobenos smed man således stærke, uforstyrrende værktøjer og gjorde det mest rensede af produkter. Den første var en jerngaffel, der tillod at forsvare og arbejde i markerne, den anden var en plov, der vendte tilbage til jorden for at gøre det. hans skatte dukkede op, den tredje var et højdepunkt, der gjorde det muligt for ham at grave stenen og finde de ædelmetaller der.
Goben havde kunsten at afsløre de virkelige ting, statuer lavet af de reneste metaller blev dedikeret til ham.Nb: uretfærdigt forvirret med Ucuetis, den tidligere smed, Goben, siger Gabenos, er virkelig mineralenhedens gud. Han er en valgfri gud. Det konstateres, at han er tilknyttet Volkanus-Adamos, skabelsesbrande, og til Ucuetis, den metalformende gud, så han er smeden. Goben er også afbildet kæmper nøgen i en meget ren kjole samt et skjold, et symbol på soliditet. Han var en gallisk gud, vi finder roden i flere ord. Blandt vikingerne efter accenten er Goibniū.
Det ser ud til, at Gabenos er smeden af jern, Ucuetis er den af bronze, og Adamos ville muligvis være tin.

Store.
Mattrerne vendte tilbage hvert år for at yde al deres pleje til det galliske folk, de passerede gennem Pyrenæerne på vulkanområdets tektosager.
Det var på siden af Gard-toppen, at de lagde et kærlighedsæg. Et evigt æg, der fødte en velkendt gud. Det var Grannos, den, der forudså afkom og frøplanter. Han siges at have haft en magisk bue, og at alle hvedeører på byg, der kom fra jorden, faktisk var pile, som den galliske cupid skød ned. Og hver pil blev et skub. Tipene til disse kom fra skallen, der havde ammet Grannos, en pi

 

nk kvartsskall med indeslutning, en kranæg. Det blev kaldt Grannos, brænderen, fordi det var han, der bragte alles hjerte ind i kærlighedens glæder. De mennesker, der var berørt af Garanus, Grannos, blev initiativrige indtil sammenbruddet. Han var søn af kranerne, der gav deres navn til Garonne. En flod fuld af disse lyserøde kvarts. Takket være deres afvisning regerede overfloden indtil tolosaternes territorium. Kemi fungerede overalt. Grannos 'sikkerhed for sten er den, der garanterer en fremtid, det er kærlighedens sten i dag, før det var den af de første kærligheder, frøet, der antænder hjertene. Bjerget, hvor det vokser, ligger i det sydlige Frankrig, dets træ er en ask, der giver lyserøde frø. Grannos siges at være gud for den store lysende vision, fordi han var den, der opfyldte ønsker om fremtidig lykke. Han så, hvad ingen andre vidste om fremtiden.
Nb: Grannos er også kendt som "Garanus", "Giarinnus". Med denne myte der tror jeg, jeg er 100% tæt på. Gardens top blev kaldt "Garra".
Et fransk ord stammer fra gallisk: "garantisten". "Kornet" også.
Sikkerhedssten: "Gara", fremsynet.
Hvis han undertiden er forbundet med Belenos, skyldes det, at lægerne også er meget forsigtige.


Der er en gud fortalt til den store lysvision kaldet Grannos, den der er relateret til de store kulturer, også kaldet amarco-litano under de store folkloristiske fejringer, når stammen sår frøene, Grannos lette blik bliver forvirret med hans handling, er velvillig og lover store høst.
Hvis Smertullos er høstmaskinen, er Grannos den, der sår frøene til fremtidig produktiv mad, han er guden for gode frøplanter.

Graan på gallisk, grøn på engelsk, green i Viking betegner grønt.

Grannos er derfor guden for grønne afgrøder, landmændene.


Harauso.
Hvert sted besættes af sin guddommelige ånd blandt gallerne, især når det får grandios udseende. Harauso havde sine paladser i frontlandskaber, han blev kaldt den løvrige gud på grund af velkendt humor, han sendte folk sporene. Det var en ånd af vind og frihed, et symbol nogle kendte steder. Det blev sagt, at det var en forælder, der gav deres luftveje nogle ekko. Denne facetiske gud var den af de store ekko, der gentages som et langt spor. Man troede, at hans dyr måtte være meget stort og meget stærkt, ligesom en bjørn, hvor en auroch returnerede deres lyde gennem forfædervæggene.Nb: det er en bjerggud, der har at gøre med vindens hævelse, orationerne og derfor en naturlig sang, friheden og en stor indtrykskraft, det er et symbol på stedet, og derfor udledte jeg dette er en ekko-gud, der er en viljestyrke.

Hercunia.
Der havde været migrationer, og ingen huskede, hvor den første stamme kom fra.
Vi taler stadig om en glemt gud Ercunios i dag, forinden ville han være en havgud. Det er meget muligt, at det er det, grækerne kaldte Okeanos. Der var en helligdom omgivet af bjerget et sted, hvor en stamme kaldet "mændene i eg" boede, et folk, der havde et ry for at vise deres adel og loyalitet.
Det er Kernunos 'ord, rykning af grene på et sted rystet af jordskælv. Det siges, at disse hercuniater var kommet fra Vesten, fra deres hav og var efterkommere af eikguden. Deres skov blev kaldt Hercunia, parallelt med havet, da den strakte sig i hundreder af miles, og dens fronds gav indtryk af at være bølger, når vinden dansede grenene.


Nb: der er faktisk en gammel historie i denne forstand, alle krydsninger bringer os tilbage, den hellige skov Hercunia, bjerget, hvor mindst et fristed i det, hvor godt der hører det, Ercunios træet, Okéanos havet og kultus af farvande, en stamme af eg ... osv., det virker ældre end den græske civilisation, der taler om "Argonauts", mens man taler om en gallisk stamme af "Ercuniates".
Kernunos, Ercunios, Okéanos, Chronos er i sidste ende kun den samme personlighed.
Og denne berømte bjergreservat findes i Europa.

Horolat.
Hvor solen gik ned var der hvile, søvn og gode råd. Horolat boede i det bjergrige vest. Han var en stor stamfar, der legemliggjorde det gamle råd. De, der hviler i reservatet, bagerst i den plagede mænds verden, en slags visdomsgud, der glider ord i folks ører. Vi så ham bo på rolige steder som enge eller marsk. Vi bar et slags armbånd for gud at bringe hans ord, en held og lykke charme, der sikrede en vis adel sjæl, viden, visdom. Det blev sagt, at han holdt grænserne med verden ovenover, en gammel mand repræsenterede ham, også han var en messenger.


Nb: en gud af bjergvisdom, men frem for alt rolige steder, der giver dig mulighed for at tage et skridt tilbage fra vigtige beslutninger. En gud af ro, kølighed og visdom.

IAE.
I begyndelsen var ïaé, ïaé fader til Mantula, Mantula fader til Gallia.
Ïaé var en bedstemor, hun gav hende væske til jorden, det var det første grea

 

t guddom i de galliske territorier.
Den store modergudinde, paredre for alle de kvinder, der fulgte. Det blev også kaldet L'aïeule, den gamle, det, der genererer hvad der er. Mantula forlod Hiaes hus for at besøge jorden, hun lærte, hvor alle ting var. Det testamenterer Gallia al sin viden på samme tid som alle landene. Men Gallia huskede bl.a. en, og hun lærte mænd, hvor deres blod og ånd kom fra ved at udføre bl.a. menmanhia-ceremonien.
Nb: fra hvad jeg har, Hiaë, hvor ïaé er en meget gammel gallisk guddom, går den tilbage mindst 5000 år. Det er måske hun, der er repræsenteret i en lille skulptur af gravid kvinde, der er lavet i begyndelsen af kendte tider.
Mantula vises først på det galliske sprog, derefter andetsteds, det repræsenterer fysisk de farverige stier for et steds sjæl. At grave. Gallia, det er Gaia, jorden, moderlandet, det første hjemland, der producerede resten. Gallisk kultur er meget ældre end græsk kultur. Faktisk har Druiderne forseglet skriften for ikke at jordføre og ødelægge deres sande rødder, vesteuropæisk, antediluviansk. De ønskede ikke at blande ordene i deres gamle hellige sprog.

Jeg kan have forkert, men ikke alt.
Fortid og forvirret på fransk Som "hiers", udpeger Hiaë faktisk "aïeule". Det mindste, vi kan sige, er, at det er gammelt i den gamle ånd.

Ianuaria.
Tiden gik, værkerne fortsatte, den galliske bygning. Og ungdommen nød det.
Ianuaria var en datter af Épona, der sad på en rød hest, vi gik den med glæde for at vise, at arven var garanteret. Den elskede ungdom stræbte efter at omgruppere sig omkring musik, der kvældede hjerter. Blandt venetianerne, men også i Guldkysten blandt mandubianerne og tricasserne, så vi en rigtig kult for den, der repræsenterede sødmen fra glade og festlige dage, der vinkede i lyden af gudinden, dem, der samlet ungdommer.
Den galliske kulturs adel blev legemliggjort gennem deres fælles sange. Ianuarias fløjte fortryllede ånderne på majestætiske skifere, der bar dem i fyldenhedens sten. En rød agat. Således stenede venerne blodet fra dem, der altid havde boet der. I dette land Armorica, der betyder: "rolige mennesker", fandt vi poleret sten på de sydlige strande opvarmet af den varme, glatte og glatte vind, der annoncerer sommerens gave. Således reformerede grupperne for at gå ind i året i god aftale.


Nb: Ianu: "ungdommen", Aria: "luftens renhed".
Stenen med navnet "Anao": fylden også kendt som den nære sten.

Iluro.
Iluro var en fyrste af regnen, af de flagrende skyer, der spredte sig over sletter og rene vegetationsbjerge. Denne strålende gud i luften regerede steder ofte uvanlige, fordi beskedne i deres udtryk. Han blev også kaldet den diskrete, fordi hans tavse flyvning bragte ro i sindet. Han var en god gud, der ledsagede rejsende og velvillige fremmede, en luftfeeder, en fugtig lugt, der hjalp med at så de nærliggende bakker.Bemærk: Forholdet til skyer med flyvende elementer er ret godt markeret i undersøgelsen. Han var bestemt en guddom af de skyede bjerge. Der er en forbindelse med regn, støv, fugleflokke måske godt og lyset der reflekteres der. Mangfoldigheden af stjerner også. Han er en gud af

Langue kilde: Français


5000/5000
Nombre maksimale karakterer: 5000
e enkelheden og den majestætiske. Transhumances ??? Det kunne være.

Ilurgorri.
I den hellige rydning avancerede verdens træet tidens store hjul. Til tider samlet stammen sig i en cirkel i forening med gigantens ånd.
Vinden summede til tider med sin bevægende luft mellem grenene, den blev kaldt Ilurgorri, fløjten førte folk ind i en hvirvlende dans, og alle fulgte den cirkel, der blev tegnet på dette rensede sted.


Nb: Ilurgorri betyder på det første sprog "ånd, der flyver i luften aktiveret af råbet", jeg udledte, at det var en fløjte, der førte til en dans. "Iluro" er dedikeret til luftens sødme, "gorri", i Garra, gud-råb.
Så det er den søde kærligheds gud, der inkarnerer i en støj, en dans, hvor en sang.

Jiamos og Ianos.
Jiamos og Ianos var forældreløse, der ikke tilhørte de samme stammer. De havde imidlertid den samme vanskelighed.
Jiamos lignede sine kære, de sagde, at han altid havde pakket en måde at komme væk på. Mens Ianos konstant divergerede og ville rejse. Det var en konstant og en dissociator.
Men en dag kom en mand for at hente dem for at føre dem til det hellige bjerg, og de mødte hinanden.
Den sociale, Jiamos anerkendte ikke sin bror Ianos som den ustabile. Den første kiggede på kendte landskaber, mens den anden, umættelig, ville gå i deres dybde.
Senere blev der udmærket stor ære i Jiamos, og der blev trukket en cirkel, der gik tilbage og vendte tilbage til det samme sted ved hver vintersolverv. Mens Ianos aldrig forlod for at vende tilbage, hvis han efterlod nogen erindringer, efterlod intet ham bortset fra hvad han havde ødelagt.


Bemærk: Meget vigtigt, Jiamos blev kaldt Iammos i det gamle Gallien, Tvillingene, en halvgud, der definerersammenkoblinger og stabilitet. Dets symbol er det for to dyr (Aurochs of Stonehenge), hvor to ansigter ser på hinanden. Før det henviste han til medlemsdesign.
Gamle mindst 5000 år gammel.
Ordet på fransk er "aldrig", som definerer vinterens ubevægelighed.

Den to måneder, Giamos, er i den lyse forårstid. Hvilket minder mig om, at den galliske kalender startede med lysperioden, hvilket betyder, at den første kalender, Stonehenge-kalenderen og de to hoveder af aurochs, der skulle starte ved vintersolverv, er den ældste. Der var et andet ordsprog fra Belenos, der startede for foråret ækvivalens. Så begyndte kelterne deres i Samain-perioden, eller vinterjævnførheden.

Ianos er meget anderledes, han refererer til den unge mand, der divergerer og bevæger sig væk fra sin base, ikke forbliver på plads, som aldrig går tilbage. Dets symbol er det af de to ansigter, der ikke ser på hinanden, er der fundet skulpturer.

De to blev senere flettet ind i historien, mens de i den galliske æra var godt identificeret. Der er endda en inskription, der taler om "giemini ianuaris", de forskellige tvillinger.

Kasser.
Der var nu landsbyer, veje og byer. Og disse firkanter krævede deres territorier i fuld frihed, beskyttet af aktierne. Hver af dem vedtog sine egne love gennem gudinderne Kasses vilje. Det var i landsbyerne, midt i Gallias civilisation, at kvindernes forsamlinger holdt stedets love. For denne centrale del hørte ud over kvindernes vilje i husstanden udelukkende til matriarkiet. De blev kaldt gudindene for eg, dem, der væver stedets vilje. Disse gudinder havde elegansen af deres hatte i emblem. Det er en fugl af eg, der fløjter, mens han udveksler argumenter med sine kammerater, kan være lerken. Beslutningerne blev truffet for stedet af gudinderne Kasses og alle måtte respektere dem, det var lovene om luft, fast, uden korruption.


Nb: Dette er noget, vi allerede vidste, nemlig at bycentre var uafhængige, men også underlagt matriarki. "Kasses", hvor "Casses" betyder "stedets vilje", loven. Mere præcist udtrykt i brevet "K".

Vil synge.
Mennesker kom og gik, men de fandt deres liv hårdt og ville opfinde ting, der ville berolige deres lidelser.
En af dem besluttede at spørge den ædle tyre, hvor verdens centrum var, hvor jorden, vand og luft var blevet skabt, lata, ana og aria.
"Du finder skaberen indgang let, fordi det er i bjerget, at du kan se det fjerneste fra horisonten. Du bliver nødt til at finde indgangen og fjerne dig selv indeni," sagde tyren.

Kernos tog en første sti og søgte i det berømte bjerg i lang tid.
Han kunne ikke finde hende.
Han vendte hjem og stillede Donn det samme spørgsmål.
”Du kunne gå over dig
for livet på dette bjerg uden nogensinde at se det, find indgangen, og indeni vil du se bjerget ”lærte ham oksen igen.
Kernos gik på vej og søgte dage og dage efter indgangen til det hellige bjerg, og han fandt det ikke. Men han bemærkede ved drejningen af en vej to store tvillingsdamme og huskede dem.
Han vendte endnu en gang tilbage til landsbyen for at stille Donnotarvos et sidste spørgsmål.
”Jeg fandt ikke indgangen, men jeg bemærkede to store damme, hvis kilder skal være i deres dybde,” forklarede han.

"I stenens øjne er der nogen, du kender, der vil vise dig vejen. Ved, at kun Kernos kan finde det, du leder efter," siger åndenes gud.

Kernos forstod stadig ikke, men han var træt og gik til hvile. Han havde en drøm, og i det så han et stort træ vokse i bjerget, det var et hult træ og på steder på barken var der farvede perler.

Da han vågnede smilede han, havde han lært, hvor indgangen til dette træ, der lignede et bjerg, var.
Ofte bagefter gik han til at trække sig tilbage til det hellige bjerg, der nu bar hans navn.KERNUNOS

”Og den første drage blev delt i to, der adskilte mænd og sind fra mænd”.

Kernunos

(Cronos)

To særlige repræsentationer af kerner er kommet ned til os. Den første skulptur er af en hjortehornet gud med det ene øje, der sidder på tværs af benene på en gigantisk slange, der spiser og splitter sine ofre i sin vej.

Faktisk er det et åbent øje på den fysiske skabelsesverden og en anden lukket, der ser på den indre tankeverden.
Kreativitet og hukommelse.

Bag slangen holder en mand et tidshjul (Lug). Foran slangen holder en anden mand, der ligner den første (Esus), et andet hjul. En hvid del, en sort del.

Hvad du skal vide for at dechiffrere billedet er, at vores forfædre praktiserede kulturen i lysets vand. Mange arkæologiske fund bekræfter denne første afhandling.

I de italienske alper er der fundet en slangegravering, der hænger sammen med en snoet dal trukket af en strøm, der går til det liguriske hav. Denne ideologiske efterligning får os til at tro, at den gigantiske slange er løbet af en flod. Ikke langt derfra er resterne af en civilisation, kaldet

 

stele-statuer, i Aulla-dalen, ved kanten af vandet på udlandene, hvoraf flere andre statuer er fundet ikke langt fra Brocéliande-skoven som på 'andre steder i Europa og især i det sydlige England ..

Det ser ud til, at civilisationen af vandkulturen var meget omfattende, 3000 år før vores æra. Er dette den berømte civilisation af Atlantis?

Derfor kommer forståelsen af, hvad hjulene er, og navnet på Kernunos.
Vandslangen er som livets rulle, vi har alle hørt, at livet er som en flod, der er født fra en kilde, og som ender i døden. Kernunos er derfor Cronos, siddende på en slange, der får sine børn til at leve og dø, den slange fra den tid, som vores forfædre kaldte vouivre for kort tid siden. Det er en kvindelig guddom.

Den anden repræsentation af Kernunos viser ham, der distribuerer mad fra en pose mellem et rådyr og en tyr. Halvdelen til livets start, sandsynligvis den anden halvdel til slutningen. Disse to dyr er en billedtranskription af de to mænd, der holder hjulene på tidspunktet for den første studerede symbolske skulptur.

Vores forfædre delte hele tiden mellem en lys periode og en mørk periode (se afsnit på Coligny-kalenderen), derfor mellem den hvide hjort fra legender og den sorte tyr. Et levende øje og et dødt øje på tidens guds ansigt. De to tvillinghjul, der spundet tid, fik vandslangen til at vinke, at intet kan stoppe. Liv og død. Hvidt og sort, der vender for evigt.

At vide, at død for det galliske folk ikke er slutningen, bare en passage mod en anden genfødelsescyklus. Tyren er ikke en ødelæder, den er en uklar smugler, men ikke nødvendigvis udrydende. Desuden beskriver dette billede af tidscyklussen årets strøm, året bag hvilket der altid kommer en anden årlig cyklus og så videre. Bestemt denne model anvendes også til levetiden, en kreativ periode, hvid og en periode med tilbagegang, mørk. Ungdom og alderdom.


Hjortehorn, der bæres af kernunos, det er Lugs undersøgelse, der giver os deres mening.


Lagodos.
Hos de galliske mennesker er der ingen død, det vitale stof strømmer ud af kroppen for at blive genfødt i en anden form.
Blandt visse bjergstammer husker vi Lagodos, en gammel mand, der kultiverede sig selv hele sit liv. Da flammen forlod hans krop, steg en mærkelig glød til at stige en sidste gang.

Langue kilde: Corse


5000/5000
Nombre maksimale karakterer: 5000
stenede skråninger. Det nåede næsten toppen af bjerget, gudernes verden ovenfra, og det var der, en plante kaldet en lagune, en veratre, voksede.
I landene bifaldt den våde tørv, hvor guddommelig tanke var dem, der var rejst.
Siden den tid blev alle de gamle vise mænd kaldt "Lagodos" og druidesserne "Lagussa", dem, der rejser sig med topmøderne. Det siges, at de var de eneste, fordi de altid var de eneste, der bosatte sig dernede. Disse bjergtørv blev betragtet som hellig land, hvor mennesker satte deres præg. Myten siger, at det er i denne humus, at store sind eksisterer, som vil blive næret for evigt.Nb: "Lagodos" kan oversættes som "vingerne med stor indre adel" og "Lagussa" vingerne med stor vilje.

Lãmat.
Magien blev etableret på visse steder i det galliske territorium. På Lemovice-området, især et bjerg forværrede tankerne, kaldes dette sted "de blonde bjerge". Der boede mange skabninger, siden tidens morgen havde druidierne gjort disse bjerge til et pilgrimsrejse. Det er derovre, det siges, at der boede en kæmpe ved navn Lãmat, den der krisede. Disse omgivelser blev kendt, fordi der var rigeligt guld, der stammede ned fra aggregatet. Vi taler stadig om Mandrake-væsenet, som krisecentre på disse steder, kæmpe megalitter beskytter det. Disse berømte megalitter er lavet af granit, der forvandles til store guldklumper på bestemte dage ved solnedgang. Denne sikkerhedsten kaldes "Lãma", husly eller endda "berømmelse". Det er Lemovices sten. Det er på dette bjerg, som vores forfædre havde valgt at opføre mange dolmens og menhirs, hvilket således tegnede, at de var af de stående klippefolk.
Synet af Lãmas klipper immobiliserede deres fjender, det blev også kaldt "skarpt", fordi det skar masserne i to på én gang med den skarpe kant af venstre hånd, det var akavet, derefter tog det dem i sin højre hånd. Og så havde hun det sjovt at placere dem oven på hinanden for at beundre hendes skat, når den vestlige sol tændte hende. Vi skylder ham en meget smuk gigantisk svamp.
NB: der er stadig huller, paralleller og dobbeltbetydning i kendskabet til det galliske sprog, faktisk anvendte de lignelsen meget, og dette udgør nogle etimologiske problemer. Det er takket være disse mangler, at jeg lægger grundlaget for en abstrakt eller parabolsk tanke om fortiden. Det er ikke let, men det er "spillbart". Dette giver os mulighed for at finde grundlaget for gamle myter. Der er intet risikabelt ved hvad jeg transkriberer.

"Lãma" har at gøre med husly, berømmelse, tage. Det skal være den såkaldte forsikringssikkerhed St.en. Hans træ var en alm og hans blomst en akonit, der passer godt.

Livets fødsel.
IVI

Hvad fik Kernunos til at vågne op? Da han var alene midt i intet, for i starten var der intet. Ikke engang intethed.
Det, der åbnede hendes øjne, var hende ... Nemeton. Den store oprindelige gudinde i det himmelske farvand.
Stjernerne reflekterede et hav af Christal, gigantisk og beroligende, som en storslået smaragd med skinnende refleksioner.
Det døde frø, der senere ville spire på jorden, ændrede sig med guddommens lys.
Kernunos vågnede og så på de storslåede vidder i universet. Han blev opmærksom og skiftede mening, han blev vanvittigt forelsket i hende, hun var blevet fra det øjeblik den store guddommelighed i hendes nætter. Måske er det dette, der forårsagede faldet af en af dens grene på den grønne og blå planet. Grenen slåede rod, den store hvide hjort var lige hævet hovedet. Lug havde netop mødt Etunia og kiggede på hendes refleksioner i den blå himmel. Han var også lige blevet opmærksom med et nyt synspunkt, der ændrede alt. Han havde nu en sjæl. Manden, der senere blev udnævnt til mester for al kunst, elskede kunstens beskyttende gudinde og hendes haver.
På jorden havde Adamos netop kendt noget lignende, der var til at ændre hele verden, i haverne i Etunia havde han netop mødt Ivis (Évia) liv. Den hvide hjort kom til live med en kraft, som intet kunne have modstået, kærlighed.
Adamos var netop forelsket i livet, fra det øjeblik blev han en fysisk krop.
Lug tvillingens lys, solen, kunne ikke længere klare sig uden månen Etunia, kerner af Némétona, der gjorde ham til en stor ånd.
Således blev livet skabt. Beholder af ånd, sjæl og krop.
..og alt takket være kærlighed ....

Lehunnos og Alamahé.
Lehunnos og Alamahé

Blandt Ausques og blandt Rêmes troede vi på verden ovenfor som for fred. Et sted, hvor guddommelig tanke ikke kunne forstyrres. Det er i en stille højde, i den by, der hedder Laon i dag, at de i nord dyrkede. Et lyst og sundt sted, hvor guden Lehunnos havde deponeret sin mole
re. En solid sandsten, der blev kaldt "Léhum", roens sten. Lehunnos havde også lagt sin sten blandt Ausques, Landes strande bød på ro, lys og ro, det blev kaldt den glade kyst. Det var der, i fred, at vi stillede os spørgsmål om verdens realiteter, det var et sted, der var tilbøjelige til dybe tanker. Denne berømte gud, der var forvirret med Lugus, havde en tvillingsøster ved navn Alamahé. Hun bosatte sig længere sydøst for de galliske områder. Roen i dens farvande gav den atmosfære, der var nødvendig for rejsende at hvile. Alamahé fik også tilnavnet "den lysende", det, der hviler ånden.Nb: denne sten er den af ro, det, der giver dig mulighed for at tage et skridt tilbage fra komplicerede ting og højde med hensyn til helvede udfordringer fra verden nedenfor. Det ville være en sandstensten med huller.

De tre mestre.

Det var på en af disse måneløse dage, at den ædle tyre blev vred. Jorden rumlede, og vinden pluk op, stærk og virvlende i vindkast, stigende fra sekund til sekund.
Alle de vilde dyr blev bange og gemte sig, hvor de kunne.
Tyren hyl i dybden af skoven ...: "I er dyr! Du fortjener ikke at leve i slutningen af Ivis-stierne!"
Og han sagde også til dem dette: "Hvis du vil leve for evigt, bliver du nødt til at lære måderne i den guddommelige ånd. Du vil aldrig trænge ind i min del af jorden, så længe du forbliver dyr!".
På venstre side af det guddommelige træ, der voksede midt på jorden, dukkede der op tre traner, der så alt på den lille blå og grønne planet. Alle dyrene så dem.
Den ædle tyre roede sig til sidst og sagde: "Disse kraner, du ser der øverst i verden, er familiens dyr. De vil minde dig om, hvem du er, hvor du kommer fra, og hvor du skal hen. De er fortiden, nutiden og fremtiden. Hukommelsen af tiderne for evigheden. De vil hjælpe dig med at tilegne dig den guddommelige ånd, kun de, der forstår dem, kan få adgang til mit territorium! ".
På himlen vendte en anden væsen, der indeholdt de mest dyrefulde talenter, på Lugos lysende stier. Højre side af det guddommelige træ. Hun havde en gigantisk mund til at spise alt, en kattedækket krop dækket med vægte som en panter for at være mere smidig end alle de andre dyr og bære klør for at gribe alt med kraft.
Det var den Tarascan, åndelige efterkommer af den ædle tyre, der måtte sende den mest destruktive animation tilbage til sig selv, hun havde også magten til at veje sjæle.
I universet, fra den åndelige side af Kernunos, var det en bevinget hest, der netop var dukket op. Fordi hesten, som alle ved, er en meget udviklet væsen, der forstår, hvad vi fortæller den, en meget intelligent væsen, der lærer hurtigt, deler alt og foretrækker venlighed og fortrolighed frem for alt andet. Denne havde flere vinger, symbol på den lette ånd.
Nogle af de skabninger, der lever på jorden, forstod og ifølge

 

epted hvad de tre sager var.
En af disse væsner i starten rettede sig op og forstod, hvor den kom fra ..... og hvor den skulle gå, hvad kranerne gjorde i den periode, hvor de indlejrede, hvor og hvorfor de så rejste ud mod sydenden af sæson. Mod tidens begyndelse.
Disse væsener, der forstod bedre end andre dyr, var mænd og kvinder. De begyndte at oprette familier, derefter stammer, det var fødslen af gallerne, en gav titlen "mødre til Gaules" til de tre kraner.
Alle disse klaner, der dannede dengang, havde en anden livssti, fordi de blev født på Iviss mange veje. Ikke desto mindre respekterede de hinanden, levede det meste af tiden i fred. Som en meget stor familie.
Det er den vingede hest, der fra nu af ledte gallikken mod den guddommelige ånd.
På jorden boede en ny kvartet heste, og de græssede den ene efter den anden.

De sorte jomfruer.
De tre mødre overdrev al deres kærlighed til befolkningen i Gallia, og volden blev således mindre.
Men disse galliske mennesker døde alle en dag, da den anden, i disse dage, mestrene antog udseendet af de sorte jomfruer. Jomfru, fordi de kun boede i himlen, sort, fordi de legemliggjorde tilbageholdenheden hos mødre, der sørger over deres savnede børn. Den første mor huskede den kærlighed, hun havde givet barnet i drægtighed i hendes krop, en meget personlig kærlighed, mørk, fordi den var skjult for andre. Den anden og vigtigste mor måtte tage sig af barnet, der døde ved begravelsen, hun sørgede over den, der lige var forsvundet, mens hun stadig gav hende sin kærlighed og holdt ham i sine arme. Den tredje mor, der var fremtidens, vi kaldte hende væveren, den, der fletter sit hår, mens hun konstant tænker på den, der havde været, ubestemt.


Vi ved om de tre sager, at de er mødre til gallerne.

Der er adskillige repræsentationer svarende til tre forenede guddomme, den første hører til gudskongen, riddercentauren, den anden, dette er de tre kraner, der er knyttet til Guds Taurus. På en gammel mønt er en kran repræsenteret i nærvær af tre turneringer. Triscele hører til de keltiske og galliske folk og har tre akvatiske former i hvirvler. Is, bevægende vand og skyer, der er sat tilbage i deres tidsmæssige sammenhæng, svarer til den krystalliserede fortid, nutidens vand og fremtidens frie skyer.

Kernunos 'undersøgelse viser, at vand er tid, historie. Godindene er alle vandene guder. Så de tre sager, der giver tidernes retning, stammernes historie og årets strømning i mørke, så lyse perioder, svarer til de tre kraner, dette fordi det ikke er sjældent at se på vores territoriums himmel tre kraner i dannelse af flyvning, der går op mod nord i den varme, lysende periode og ned igen mod syd i den kolde, mørke periode.

Dette er fuglene, der markerer tid for migration i løbet af året og derfor styrer beslutningerne om arbejde og rejser, der skal planlægges, samt gode beslutninger, der skal tages for den generelle organisation i den galliske æra.

På vasen, der findes i Danmark, er der en repræsentation af de tre mestre, der præsenterer over heltenes død, som besejrede umenneskelighed beskyttet af tyren. Vi kan tydeligt se funktionen af hver af de tidlige mestere.


På denne vase bemærker vi også, at mesternes hår repræsenterer fletningerne fra fortid og fremtid. Gallerne var meget stolte af deres hår og deres frisurer. Håret er, det er sandt afslører alder og karakter for hver enkelt. Det er bestemt en filosofi mere end en religion.

De to himmelske drager.

KERNKernunos var alene, hans tanke voksede, og han indså, at balancen mellem hans grene også stammede fra andre kræfter. Han blev tiltrukket af et af universets juveler, en lille planet med blå og grønne reflektioner.
I hans sind kæmpede en gigantisk ulv med en anden, mere menneskelig væsen.
En stor vrede animerede ham, rasende, adskilte guden de to titaner.
Han beordrede dem et sted for alle, de første skulle herske over lyset, de var lugoer, han havde alle livskræfterne, skabelsen og fødslen af væsener, han var en skaber. Kernunos gav ham halvdelen af sin stjernekrone.
Den anden drage fik navnet Donn, og han fik den anden halvdel af Kernunos 'tanker. Denne side der gav ham alle mørkets kræfter, over døde ting, støv, evighedssten og hvad der ikke findes fysisk, hemmeligheden bag livet efter døden, det var en evigheds værge, der var for at beskytte de store sind, men ikke organer, de skulle blive genfødt.
Balancen blev gendannet, og vognen i Kernunos 'tid havde nu to hjul, skubbet af de to tvillinger.
Hver ejet og har stadig otte dele.

På tidspunktet for Lugs fødsel faldt en himmelgren ned på jorden, denne gren blev til en stor hvid hjort, det var månens lys, der gav den denne farve, det var Adamos, tavlen. Andre grene begyndte at vokse på hans hoved som så mange t

 

houghts. Et øjeblik senere dukkede en enorm sort tyr op foran hjorten, det var Donnotarvos, den ædle tyr, der bevarede hemmelighederne om viden, spiritualitet og ikke-jordiske ting, der udtrykker udødelighedens magt.
Sådan optrådte liv og død på jorden.
Lugos fødte væsener og Donn forhindrede det fysiske liv i at overtage den guddommelige krone hele tiden, Lug sprede livets lys og Donn fik spiritualitet til at vokse.
Den gamle slange.
Vi kender ham godt, og alligevel har vi altid frygtet ham.
Han blev født med en bid, og hans gift fik feber i hele menneskeheden.
Den gamle slange, den der kan heles eller blive syg.
Dets omdømme kommer langvejs fra starten.
Og en Druid huskede dyrets kraft,
At bygge store byer i dens knudepunkter, at spore veje til eventyrerne,
Han fik dette til at vises for en af sine elever, der på sin side lærte det til andre,

"Se denne slange bevæge sig på jorden,
Så lille, uden ben at løbe, tillader hans blik ikke tvivl,
Han er en vilde,
Føler du spændingen, der børster håret?
Naturlig modvilje stærkere end grunden?
Se på det uendelige, der er i stand til at få giganterne til at ryste,
Det er den gamle slange, der styrer vores hjerter,
Han er den der provokerer ukontrollerbare lidenskaber,
Få kan bære hans syn,
Og der er han, der tilbyder sin afvigelse til verden,
Uacceptabelt og alligevel nødvendigt for livet,
Hans blotte syn fører tanker så meget hurtigere end normalt,
Forseelsen er faktisk uskyldig,
Det er vores umindelige frygt, der forråder os,
Ikke dette enkle dyr,
Han beder i sandhed kun om at leve i fred.
Husk den gamle slange,
Det kravler ikke ind i den fysiske verden,
Det er inden i os at kramme vores hjerter.
Husk, at vi en dag måske dræber ham,
Sammen med vores animation,
Den dag vil vi ikke længere være mænd,
Og vi vil stadig ikke være guder "

Således talte den gamle Druid, der havde forsøgt at begrave sine egne lidenskaber og sine egne smerter, før han indså, at denne slange var meget nødvendig til vital tanke.Nb: ifølge en skulptur af ramkongen omgivet af fredelige slanger, tror jeg, vi kan sige, at vores forfædre ikke forsøgte at dræbe slangen, den animalitet, der var i dem. De prøvede at temme det, dette er hemmeligheden bag rammens hornslange.
Muligheden for at temme den medfødte vilde vred, der findes i hver af os.
Du vil bedre forstå betydningen af Gundestrup-kedel og af de andre skulpturer og sagn, der kommer fra den galliske kultur.

De syv Sulévias.
SUL


Så at mændene bedre kunne se de stier, der blev givet dem, sendte de tre sager syv guddommelige kvinder til jorden nedenfor.
En stor flod ved navn Bodigom faldt fra højderiget og blev til en slange på jorden.
Det siges, at sulévias hver angiver en af stierne, der spores af slangen.
Sammenlægning af de syv kilder til livet, syv stier i livet, der ligner huse, reder, hvor menneskeheden kan perfektionere sig.

De tre kraner.

Fra lang afstand så jeg kun et træ, der steg op til skyerne,
Når jeg kom nærmere, så jeg der tre kraner flyve i himlen sammen, den ene over den anden,
Over dem hvirvlede skyerne i uendelige hvirvler,
Under hende fik vinden genereret af deres vinger de buskede græs til at bøje sig i to modsatte dele,
Og under dette fantastiske træ, to store øjne, var det ene åbent, hvor månen blev reflekteret, han så på fremtiden, det andet øje var lukket, han så bag ham på sin fortid,
Og midten viste en bagagerum, som bunden af en næse.

(personlig inspiration for at få dig til at forstå, hvor myterne kommer fra, hvis jeg ikke viste billederne, og at jeg organiserede teksten efter et krypteret prisme, ville du udfældes i en fuldstændig profetisk vision).

Pludselig delte verden sig i to, alt omkring mig rykkede væk, som om alle ting løb væk fra mig.
Der var toppen og bunden,
Der var fire sider, hvoraf den ene ikke kunne se, bag min ryg, den fra de sorte ørners rige,
Det sted, hvor jeg stod, blev gigantisk,

Da jeg ikke vidste, i hvilket land jeg stod, så jeg på jorden,
Der, ved mine fødder, lå en forladt gammel rustning,
Jeg tog den, og den passede mig som en handske, dens våben var ikke blevet sløvet af tiden,
Ved sin form gættede jeg, at det engang tilhørte en uovervindelig titan,

Endelig kiggede jeg op, men min vision var ændret,
Et kæmpe bjerg dækket med uløselig skov invaderede mit synsfelt,
I sit centrum opfordrede en hule, der blev gravet af nogle giganter, mig til at komme ind,
Det var den eneste mulige sti, jeg gik på den eneste mulige sti,
Den fra en anden verden med mange tvivl,

Lys gav plads til mørke, meget hurtigt kunne jeg se trælignende former,
Derefter, når jeg gik i hulens fugtighed, begyndte lyset at komme ind igen,
Det var en dejlig, blød glød, men en glød, som jeg aldrig huskede at have set før,
Jeg var kommet ind i et fantastisk, næsten foruroligende rige,

Og pludselig følte jeg mig transporteret i luften,
Jeg fløj, og vinden bar mig til himlen,
En storslået skib med perfektionerede former ventede på mig,
Da jeg gik om bord,det drejede over kæmpet med en hastighed, som jeg ikke kunne forestille mig,

Dette skib fører mig til en kyst,
Der stod en rød hydra, der bevogtede dette mystiske land,
Hun blokerede skibets bue, og jeg måtte hoppe over hende for at afmontere.

Over mig var der som en mørk stjerne besat med kratre og sprækker,
Jeg troede, at det gik ned til det sted, jeg var, men det var stadig i universet,
Klipper, hvor snoede utallige stier førte til himlen,
Da jeg så en af de fantastiske væsener, der befolker rummet,
Jeg genkendte det uden problemer, det var Mîloscos,

Han bar en stor taske på ryggen,
han havde været rejsende på jorden,
en rejsende, der ville gå længere,
Han var ankommet for længe siden i strejken fra verden ovenfra,
han havde allerede kun den ene fod på det tidspunkt, den anden var slidt,
Mîloscos var nysgerrig af natur og bar øjnene på armlængden for at se lidt længere end hvad der var tilladt,
De siger, at han bærer hele sit liv i sin store taske,
Og hvis hans byrde forhindrer ham i at bevæge sig hurtigt,
Det er også det, der holder ham videre,
Når man ser på stjernene, kan du se Mîloscos, lige over hydraen, det er en stjernebilled, som grækerne kaldte "krater",

Drejning på hovedet her og der,
Himmelen blev grøn, og stjerneklaren aften vendte deres former tilbage til dets mytiske væsener,
Jeg beundrede galakser i en universel lysning,

Midt i stjernerne voksede et træ tilbage,
Som en hellig flamme.

Et træ lavet af spiritualitet.
Nb: blandt de gamle galliske konstellationer var "slangen" i det åndelige træ "dragen" i dag. (Vi har to druidisme-drager, en hvid og en sort, ikke kun en)

De tre berusede soldater.
Det er et sted, hvor tre grænser skilles fra hinanden, da stammer sendte deres hære for at erobre jomfruelig område.
Hver af de konger, der havde planlagt at besætte disse lande, opnåede aldrig fuld tilfredshed. Det var på grund af tre soldater, der hver især tilhørte en af disse stammer.

Denne del af planeten blev dækket af beskyttelsen af guderne. Mænd kunne ikke bosætte sig der på grund af smerter ved gentagne ulykker.

Her er hvad der skete:

Da de tre hære rejste ud, hørte Belisama rygter om deres tvungen march. Hun fløj væk om aftenen for at forstå situationen og bemærkede det værste, tusinder af mænd, ru krigere, der var fremskridt mod hans lande fra alle sider.

Gudinden valgte den stærkeste af soldaterne i hver gruppe og åndede en trylleformular gennem brænden, der indhyllede stedet.

Den første blev kaldt Andabatos, han var en inderlig gudstjener.
Trolldommen
beruset og gjorde ham til en fighter blindet af guddommelige følelser. Han begyndte at tro kun på ting, der ikke eksisterede, i gudenes navn, han dræbte hele sin tropp, fordi han troede, at han selv var blevet krigsgud, de, der forblev i live, flygtede til alle ben og blev feje.

Den anden soldat, der kom fra en modstående stamme, hed Rodati, han var også en modig blandt de modige før denne dag.
Trollformularen vil også beruset ham.
Således forvandlede han sig i sin galskab til en bedragerske, der forrådte sin egen og aldrig stolte på, hvad han så. Han sådede forvirring i sin hær, og de dræbte hinanden, kun forræderen forblev stående. Alene gik om natten, som en rovsuger.

Den tredje soldat så gudinden komme gennem de mørke aftenskyer, men Belisamas charme nåede ham stadig.
På det havde han virkningen af ubegrænset ærlighed. Han gentog hele tiden: "Lyt virkelig til mig, jeg vil fortælle jer den sande sandhed fra sandt!"
Hans ledsagere beundrede ham og lyttede til ham med retfærdighed. Imidlertid er ingen mennesker på jorden perfekt, og Britamos, den retfærdige, der vil blive overvundet af Belisamas charme, påpegede dem alle deres fejl. Kort efter forsvandt denne hær også, fortæret af anger og usikkerhed.

Der var således kun tre fjendtlige krigere tilbage for at invadere gudernes land. Det var alt for lidt, men sidstnævnte modsatte sig heden.

Retfærdige, løgner og blinde kæmpede.
Og hverken havde overhånden over de to andre.

Det var her de tre berusede soldater blev omdannet til sten for at markere grænsen.
Og kun der er tre sten modsat i en trekant for at markere en enkelt grænse, i midten er det land med stor skønhed, som intet menneske nogensinde har formået at erobre.

Lugus.

De siger ... at livet blev født med ham.
Det siges også, at det var han, der skabte alle ting i lysets verden, at vores jordiske historie, vores jordiske tid, bliver fortalt os af Lug.
Det siges ... at tidligere, da landet Etunia blev angrebet af en væsen uden grænser og blodtørstig, inkarnerede det på jorden og forsvarede det.
De siger ... at han er gudernes værste og bedste. At vi alle er hans efterkommere.
Lugus, repræsenterer lys, han er sønnen til Kernunos, solen.
Han får kaldenavnet: "Lug det lange spyd" og han bærer et messingsværd.
Myten fortæller, at hvis guden, der stammede ned på jorden ikke finder vejen til at elske, kunne han ødelægge alt det, der er.
Han var den galliske pantheons sol, den mest kendte af alle. Vi genkender detser ud til dets strålende mysterium, ingen kan se det i ansigtet uden at tage risikoen for at stoppe for at leve. Hvis en person, kun én person kunne se ham i ansigtet .... et af uskyldens ansigter.

Obscurantism udpeger ham som den smarte skaber af et lidenskabeligt helvede, den lysende genkender ham som den, der dyrker grenadillaen.
De, der kæmper mod dets princip, bliver dehumaniserede, maskiner vil aldrig kende regnbuen, kraften til at forestille sig.
Lugus den lysende, er forskellen mellem den levende og den livløse sag.

Som du kan se her, bærer den første af tvillingerne en lyr, et symbol på kreative kunstnere. Det er en sen forestilling af Lugus.
Den anden tvilling er Donns, symbolsk for den internaliserede mørke periode med spiritualitet.

Lugus har tre ansigter, det kunne være
Den fortid-nutid, men den tilhører Donns.

Det kunne også og snarere være de tre civilisationsmagter, kunstnerne (forskere inkluderet) - hæren - landbrug, dette svarer temmelig til hans profil som polytekniker.

Det kunne også være Ethos-pathos-logoer, de tre overtalelsesprincipper.


For mig er disse tre menneskers ansigter:
-fødslen
-ungdommen
-modenhed

Men mere bestemt er dette de tre ansigter, hvad vi er os selv, det vil sige:
- vores animation
- vores menneskehed
- vores guddommelige del

Der slutter vi os faktisk sammen med Druidenes filosofiske manes (manna).
Lugus er kreativ i historisk tid generelt, af kunsten for liv i den lysende verden. Disse er derfor fødsel, ungdom og modenhed gennem hans animalitet, hans centrale menneskelige side og hans guddommelige modenhed, dette er tre menneskeligheder, som han definerer på det fysiske og åndelige plan.

Nb: hvordan ved vi, at det er Lugus, vi forkortede med tre ansigter?
Ganske enkelt fordi guden med tre ansigter på en udskåret basrelief er repræsenteret med en lyre ved sin side, er det instrumentet for hellige kunstnere.

Magos.
Viden måtte overføres, Ogmios beordrede rækkerne, men havde ikke al viden om magiske sten.
En dag påtog sig en mand ved navn Magos at indsamle al viden om verden, for at han havde brug for sten fra Uirona.
Han kom i lang tid og så på alle de galliske lande. Gik til stammecheferne for at diskutere med hver af dem, hvilke sikkerhed de var blevet værgerne for.
Flere år gik, og han formåede at indsamle skønheden i alle sten, der understøttede Gallien. Han vendte tilbage til sit udgangspunkt og grundlagde en skole, hvor sandheden blev undervist om elementerne og oprindelsen af gallisk, forfædres viden, bevaret af stammene.
Da han døde, bad Magos om at blive begravet under dyngen med sten fra Uirona. Han havde lært meget, var blevet en tryllekunstner eller mere præcis en magi. Han reinkarnerede ved adskillige lejligheder gennem sine efterkommere. Hans viden kom tilbage til ham takket være spillet om transmission af ånden i stenene, som blev holdt af hans familie.Nb: "Magos" er et ord, der indikerer, at der er en godhed, en viden, hvor der er en flerårig familie, det er således, at adskillige efterkommere også blev kaldt "magus".
Ordet udpeger også alliancen mellem samfundets ting, et marked, hvor vi for eksempel handler. Nås på fransk som "le mage", et udtryk, som heller ikke er af indoeuropæisk oprindelse. Den er lige så gammel som den første haug.
Maponos.
Familier blev dannet, nedstigning var en vigtig ting. Denne var nødt til at repræsentere fædrene og sønnerne, fordi ja, et afsnit af den galliske civilisation var patriarkalsk, patriarkalsk men udsat for en stor modergudinde. Det var takket være hende, at sønnerne overtog fra deres fædre.
Faktisk havde hun født en gud, der måtte handle i denne retning, han repræsenterede forældre, lighedens ånd, erhverv eller krop. Det var Maponos, drengen med et engle ansigt. Det var han, der tog veje, der allerede blev sporet, som talte på samme måde som hans forfædre.Bemærk: vi vidste, at Maponos var en barnegud, han er ofte forbundet med Esus som frivillig.
På det primo-sprog:
"Min": tvilling-lighed,
"Épo": familiedækning,
"Eno": køn,
"Os": fra Esos, viljen.
Hvilket stort set giver os en primær fortolkning som denne:
Maponos = "Ønsket om familie lighed".

Marcos og Darcos.
Kernos levede i lang tid, han havde et stort hjerte, og han havde to tvillingesønner, som han kaldte Marcos og Darcos.
De var vokset op sammen, og intet kunne adskille dem. Faderen havde opfundet landbrug, og hans sønner arbejdede i markerne ved siden af stierne. På trods af deres store forskel i karakter var de to brødre enige om at ikke gøre noget separat, fordi en fælles ulykke havde ramt dem.
Til den ene natur havde givet et godt udsyn, men ingen fødder til at bevæge sig fremad og til den anden fik blindhed og to ben til at løbe hurtigt.
Hvilket var irriterende, fordi da Marcos såede et korn, trampede Darcos på den voksende plante. Selv når man arbejder parvis, gav kun halvdelen af afgrøderne en afgrøde.
Folk, der kendte dem, havde kaldet dem forresten: "Her! Marcos og Darcos, than tarer markerne og det gode korn ".
Gear og Abala.
Kong Matos havde sovet i sin hule i lang tid, da luften beriget med forårets smag kom for at vække ham. Tung i naturen rejste han sig akavet for at gå og se, hvad dagen havde i vente for ham. Ved indgangen til hans hule regerede en lugtende maelstrøm, der kildede hans næsebor, huskede han pludselig, at han ikke havde spist noget i flere dage, måske endda måneder.
Denne pludselige mand skyndte sig hen mod det grønne ydre med den faste intention om at finde, hvor denne lykke, der fyldte luften kom fra, det var som en sødhed. Han var ikke nødt til at kigge meget langt, i vejkanten syntes mærkelige træer at tale til ham. Når han nærmede sig sit dårligt slikkede bjørnetrin, fangede en lysende gnist hans øje, det var her, han mødte Abala, en gudinde for kvindelig skønhed. Dens kurver fik ham straks til at ønske, sidstnævnte krop glinsede af silkeagtig refleksion.
Så nærmer sig stillede han spørgsmålet, der brændte hans læber:
"Af alle guder, hvem er du, ung kvinde?"
Gudinden smilede igen og bekræftede uden at blunke, at hun var guddommeligheden, der vekker de hofede sjæle. At det kom fra himlen, og at tiden var inde til, at han lærte, hvad videnstræet holdt for ham i fremtiden.
Matos knurrede: "Jeg er sulten, jeg har aldrig været så sulten som i dag!".
"- Det er korrekt, hviskede den personificerede skønhed, og denne sult kommer ofte tilbage til dig nu, når du har mødt mig.
Det, du ser, er kun det, du synes inde i dig. Mine kurver, mine farver er bare en smag på, hvad der venter dig. Nogle siger, at det er en forbandelse, der er ondartet, men du er lavet til at legemliggøre frugterne af min skønhed, ung gallisk "
Matos kastede sig mod hende.
Straks forvandlede gudinden sig til en ny frugt, af dem som I mennesker kalder du æblet. Fyren tog frugten i sine store hænder og knuste den til tænderne. Hans vision fyldt med farver, hans sanser transporterede ham let og han var ikke længere opmærksom på det sted, hvor han var ...
Han vågnede senere ved foden af æbletræet, gudinden var væk, manden kiggede trist omkring sig. Han indså pludselig, at jorden var strødd af Abalas godhed.
Æbler, der var æbler rundt omkring ham. Hans læber rettede sig foran denne guddommelige mand, smilede han ivrig.
Da natten faldt, vendte han tilbage til sin ensomme hule og tænkte på den guddommelige banket, der var blevet tilbudt ham.
Derefter vendte Matos ofte tilbage til stedet for sin første kærlighed, og han så gudinden en eller to gange.
Under en diskussion lærte hun ham, at han aldrig skulle spise alle de æbler, der blev tilbudt ham, det var i risikoen for aldrig at se hende igen. Han holdt sig til dette kloge råd i årevis, men en dag tog gluttony over og han knuste alle de frugter, han fandt. Siden denne dato var Matos gourmand ulykkelig med ikke længere at finde det hellige æbletræ .... han vendte aldrig tilbage til sin læder, og vidste ikke længere, hvor hans lykke godt kunne være.
Siden den dato, da han mødte Abala, besluttede han at give sit navn til denne dag i året, det var den sidste dag i Cantlos-måneden, den nøjagtige 29..

Moritasgus.
Der var guderne ovenfra og guderne nedenfra. Førstnævnte gav humør, mens sidstnævnte havde mere kødelige kræfter. Især Moritasgus var berømt, de bragte ham ofre, fordi han kom fra jordens tarm, fra lidenskabernes verden og tiltrådte visse løfter, især elskere. De bragte hendes fingre, fallus, bryster og bækken. Han blev kaldt "den der trænger ind i alt", fordi selv de mørke kræfter ikke stoppede ham. Han kunne bevæge sig lydløst, løbe i de mørkeste nætter med hurtig hals og gå ind i hjerter. I Alise var det kendt, at en springvand fra en af dens huler bragte frugtbarhed og seksualitetens dyder. Folk badede i den gravende guds vilje. En kok Sénon havde endda taget sit navn, Moritasgus, havbælgen, hvilket antydede "kvindens elsker" eller "den store elsker". Han var den kødelige påkaldelses gud, den der kunne trænge ind i jordens hjerte, kvindernes. Af disse lidenskaber der, ser det ud til, at visse gallere ikke fratog sig dem. Han var guden for min glæde, for de varme lag, af glæderne ved seksualitet. Desuden var Sirona, fantasiens gudinde, aldrig meget langt fra Moritasgus. Damona også. Af alle tilbud bragte de ham især messingøjne for at fange den andres øje.
En mægtig gud, hvis der nogensinde var en, fordi den der provokerer kærlighed kontrollerer en del af verden.Nb: Jeg bekræfter, at guden med seksuelle glæder ikke er en gris, men en grævling.
Du kan sætte dine kaniner i papirkurven.
En anden ting, homoseksualitet har altid eksisteret, blandt de tilbud, der opdages, er der en, der vedrører den. Uanset om vi kan lide det eller ej, var der ingen vrede blandt gallerne over denne slags praksis.
Det var en fri måde at tænke på. Alle gjorde, hvad de ville.Morgana

Morgana

Til vandtilbedelse er Morgana tågenes gudinde.Bedre kendt som messeny Morgane i det 12. århundrede vises Morgana ikke desto mindre i gamle galliske inskriptioner. Morgana er den berømte hvide dame fra vores stadig friske sagn, som vi mødes på vejene om natten og som lover en farlig fremtid.

Ordets etymologi, populære legender og vandkulturen fortæller os, at Morgana er gudinnen for tåger, der mister rejsende. Gådinde for tåge og mistede sjæle. Det ser ud til at have en overvejende rolle i sagnet om ridderne ved det runde bord, hvis berømte Excalibur plantet i sten er repræsenteret på en gallisk mønt midt i skoven.

Kong Artur er symbolet på civilisationens lys. To perfekt antagonistiske og komplementære enheder i ekstrapoleringen af godt og ondt.

Det må indrømmes, at den hemmelige gud Centaur måske er en enhed forud for legenden om Arthur løven.

MORGANA FREMSTILLER GUDDEN FOR DE JAMMEDE VEJER, DET ER OGSÅ MESTER AF DE ÅBNE VEJER.

Tågen bryder ned.

Morigana betyder: den unge dronningsmor.

Nantos.
Med Namnetes kommer pleje af unge mennesker, når en gud kommer ud fra det atlantiske farvand. På strande mishandlet af vestvinden ankom Nantos i enorme og legende tidevand. Den bølle tvang uden de solide forankringer af den pålagte moral. Hendes kommunikerende latter rullede ned ad skråningerne som torrenter, der vendte alt på hovedet. Med sine usikre forretninger blandede det sig blandede sikkerhed i uigennemtrængelige knuder med de alvorlige interesser for de mennesker. Nantos gjorde narr af alt og lever straks. Hans evige ungdom ville ikke, da de fortabte sjæle ville invadere dette territorium i slutningen af efteråret. Han kom stadig tilbage til anklagen, slu og endda narte han af den tristhed, der kom fra verden nedenfor. Den lattermilde Nantos, den, der forstyrrer den etablerede orden, tøvede heller ikke med at blande sig i kampene, idet han gjorde narr af de modsatte ønsket at indføre deres ulige love. Og alligevel havde hans lethed ingen fejl, døden i sig selv dirrede før bølgerne af denne simian konge. Dens tilstedeværelse blev ofte annonceret af havfugle, de sjove måger, der hedder Ernaes, invaderede landene og rejste sjæle fra dem, der havde mistet håbet. Nantos frygtede intet og ingen, han hang konstant rundt i portene i den anden verden og prøvede at komme ind for at spille nogle forbudte pranks.Bemærk: Nantos skulle også have en navnebror som "Nertos" inde i landet. Hans sten, "Nantos", der angiver frygtløshed er en mørkeblå, at Atlanterhavet, hans dyr ser ud til at være den hånende Jay. Ernaerne er forfædre til de græske Erynies.

Nemausos.
I Nymoise-landene var der i begyndelsen kun børste, inficeret med giftige slanger, dette sted bød ikke noget godt for passagerstammerne.
Ingen kulturer syntes at ville stå lige op. I midten flød imidlertid en kølig flod, og et stort egetræ tilbød en lille pusterum til udmattede og sultne rejsende.

En kvinde, en stærk klarsyn, bad guderne om at bringe historie, den store gamle slange, der sporer vejene og installerede byerne i dens knuder.
Den første morgen efterfølgende forår blev en nyfødt baby fundet forladt ved foden af det store træ, en fugl sang en munter melodi i nærheden. Sangen varede fire nætter og tre dage. Hvilket meget fascineret mennesker.
Kvinden kaldte ham Nemausos. Hun opvokste ham i disse tørre lande, og han blev ond. Som teenager var hans evner endnu mere forbløffende. Denne unges dille som ingen anden var
at konfrontere de største og mest livlige slanger.
Bliv en mand, besluttede Némausos at udrydde de onde ånder fra dette område, hvor kun han kunne leve i fred. Han løb i ti nætter og ni dage gennem landet dækket med tornebuske. Søger onde væsener og fanger alle slangerne på stedet. Han fyldte dem i en pose, som han førte til et stort hul, der førte til verdenerne nedenfor, og han kastede posen i fortapelsens afgrund.
Sletten slettede således, han kunne tilbyde den til den, der havde hævet den. Stedet blev et fristed, hvor guderne nedenunder ikke længere kunne vende tilbage. Til hans ære blev stedet omkring træet kaldet: "Németon", stedet for festen. Nemausos var stedets første konge, han blev betragtet som guvernes udsending ovenfra.
Fuglen sang sine roser i lang tid, og mennesker fejrede den endnu længere efter den første helts død.
Især om natten, i den hellige cirkel, fortalte folk deres historie i fantastiske odes.Nb: Némausos, også kaldet Némaxat betyder: "den guddommelige vilje".
Nemo: dækker himlen, Ésos: frivilligt arbejde.
Dens sten er "Némax": berømthed.
Ordet, der er kommet ned til os på fransk, er "omdøbe" fra "Némos", himlen.
Hvis jeg ikke tager fejl, er Nemausos stjernekonstellationen blandt grækere.

Neman-Iacos.
I begyndelsen, i tågerne af tid, var der en stor Auroch, jeg tror, det var han, der blev kaldt Iamos.
Han vågnede i begyndelsen af en cyklus med solskin og med et strejf af sin pote gnister gnisten,
Denne smed bragte solkuglen op og græduniverset,
Da dette aftryk spredte det første ord,
Styrken af hans karakter levede tredive år,
Hans ønske blev indrømmet, og hornene på den hvide hjort voksede rundt om verdenstræet,
Det guddommelige dyrs lov var den første, der startede cyklusserne,
En Druid ved navn Iacos så stjernerne bevæge sig under påvirkningen,
Derfra kommer videnes adel,
Reglerne for Iacos blev modelleret på dens kurs,
Det var han, der formede Nema-Iacos,
Gennem sin historie gav den det magten til at regulere menneskers liv,
I slutningen af hans regeringsperiode, der varede i et gallisk århundrede, bankede auroch på stenen en anden gang,
Han beordrede natteravner,
De huskede styrken i hans tale,
Siden da bærer den, der bærer Neman-iacos, emblemet af den universelle lov,
Skiltet omkring den første varme og den første fødsel.Nb: det, vi kalder Torc i dag, blev kaldt "Neman-Iacos", det er magtens halskæde. Det betegner begyndelsen og slutningen af universet, tid, men også og frem for alt loven om forfædrene.
Udtrykket "Maniaces" fra grækerne er lidt forkert.
Neman-Iacos er som en krone i gallisk antik, det guddommelige tegn på den, der er uddannet, og som giver loven, livets regler. Det er emblemet fra de gamle Druider, fremtrædende. Denne henvisning til aurok kommer fra det faktum, at omkring helligdommen i Stonehenge er begravet en gigantisk Neman-Iacos i den ydre grøft, der omgiver tidens vilje, i kalenderen til Kernunos, der er installeret i cirklerne.

"Iacos" betyder god tale, fasthed også.
Alt godt.


Nemeton.

Nemetona

Nemetona kaldes også Neptuna, hun er den store modergudinde, der skaber liv takket være månens farvande, som gallerne havde idealiseret med deres smag for kvinder.

Hun hører til himmelriget.

Det er takket være månen, som hun er knyttet til i sin tro på, at Nemetona frembringer alt landligt og marint liv (det er månens indflydelse på planter og dyr) og takket være tidevandets bevægelser bringer det en frisk vindfaldsmat på ribben. Hun er en frugtbar gudinde, der også deponerer salt og vokser samphire. I markerne såvel som i skovene er det gudinden, der bringer mad og præsenterer over fødsler og kærlighedsriterier generelt.Nemetona er også det udtryk, der angiver livets helligdom, kronet i alle Gaules gennem nemetoner, lysninger, hvor kunstnerne og professorer underviste i kunsten og de guddommelige love, ordet angiver også himlen om natten eller tællede den galliske kalender, i Lunaisons. Det er også og først og fremmest takket være Nemetona, at tidenes organisering af stammens nærende, åndelige og intellektuelle aktiviteter fandt sted.
En gudinde for dagen og udbredelse er meget tæt på myten om Nemetona, det er Etuna (gudinden i de grønne haver, hvor grøn gudinde (Itunia), som hun er en lysende gudinde. Måske disse to guddomme n 'gør dem kun én, dag og nat forenet i en almægtig enhed af overflod.

Nb: I henhold til størstedelen af Druider er kernunos det mandlige solprincip, solen. Lugus er hans søn, der repræsenterer dagslys. Donn er hans anden søn, tættere på sin mor Nemetona, han repræsenterer mørket i det, der ikke er fysisk, tankernes verden.

Hertil kommer det feminine princip, hvor Nemetunia er nattens store modergudinde og det himmelske hav, Étunia fuldmånen er hendes datter, der repræsenterer lysrefleksion om natten, den anden pige, der uden tvivl er Morgana, der repræsenterer den sorte måne, det vil sige total mørke.

Nervinaé.
Verden drejede, cykler med at genkende, på bestemte datoer guderne sendte deres beskeder, Nervinaerne.
Blandt Noricii og Nitiobriges blev der fejret en kult ved stjernenes udposter for at byde dem velkommen. Det var nymferne, der ankom ved at krydse himmelhvelvet, de gik altid forbi på samme tid af året for at komme for at se Gallia, som du også kalder Galatée i Grækenland. I denne kosmiske strøm, der tog dem, er der en meget specifik sten, der kaldes "sikkerhed for konstance". En sten med episodiske refleksioner, der kun optrådte på den ene side, en strålende strimmel, der hørte til højdernes torrenter og forsvandt ved at falde ned, den af glimmer. Nervinaerne kom for at give mænd en meget smuk gave fra bjerguniverset, konstance, som blev brugt til at beregne varigheden af alt det, der så normalt. Det blev føjet til åndens kedel for at give det sin soliditet. Det af rytme. Disse stjerneskudd blev sendt fra konstellationen af mestre, som du nu kalder "persée". Det er det af varighed.
Det forekommer mig, at en sport, kendt som løb, blev praktiseret til deres ære langs de beskyttende vægge, der understøtter de klare himmel, og hvis klipper er lavet af denne mørke glimmer. Denne sten kaldes "Nervi", konstance, der giver nattens fasthed.
Det siges, at disse nymfer kun beboer små puljer med klart vand skjult af store stenblokke i bjergene.
Nb: det ser ud til"perseids" kaldet "Percernes", den uklarhed af indtrængende var "Nervinaerne" i de galliske stammer. Messenger-nymfer af guderne i det himmelske hav.
Vi finder deres spor overalt så langt som til det liguriske og nerviske territorium. De er derfor en myte, der generelt accepteres af alle.

Stjernen i midten af stjernebilledet kaldes Nérius.


Ogmios


Darcos vendte tilbage til landene i det jordiske liv, han fløj over clearingen af Bélissama uden at have fundet den unge jomfru, der kunne gendanne hendes normale form.
Han ankom snart i den femte måned af året.
Lugus havde bragt en løve op og ventede på ham nedenunder og ingen hule, hvori den ikke kunne skjules i løbet af dagen.
Han gemte sig umiddelbart bag et træ, da han ankom.
Løven brøler: ”hvad kan vi vise til nogen, der ikke vil se.
Jeg er Ogmios, og hvis du nægter at se på mig, bliver du nødt til at høre mig! "


Ogmios

Ogmios er til stede i kunsten at udskære sten, han er en hovedgud. Han er repræsenteret af en gammel mand dækket med en løvehud, der skelner mellem at have folk kædet ved ørerne, der følger ham, denne kæde ser ud til at starte fra hans tunge.

Ogmios er repræsentationen af alderdom, der har bevist sin værdi og sin oplevelse med at dræbe en løve, som er et symbol på fødsel, folk lytter til dens taler uden at være i stand til at slippe af med det, bundet til ørerne.

Det er derfor den guddommelighed, som vi lytter ubetinget til, den, der vedtager lovene for at respektere takket være sin oplevelse, og alle følger den opførsel, der følger, hvorefter historien om den gamle mand strømmer.

Guden for gamle galliske lovgivere og erfarne gamle krigere.


Gallerne var kendte for deres verve og deres lange taler. De fundne epitafier siger, at Ogmios repræsenterer "veltalenhed overfor solen". Den veltalenhed, der ikke kan tilbagevises, oplevelsens, men det betyder i gammel symbologi: fødselen af veltalenhed. Learning.
Den galliske magtgud.
Man kunne tro, at den galliske magtgud var Tanaris, men det var Ogmios.
Gallernes styrke er først og fremmest karakteren, det er dette, der gør veltalenheden til Ogmios den gamle mand. De mennesker, der er bundet af ørerne, repræsenterer dem, der lytter til ham og følger ham, trænet af hans stærke ord og hans måde at tale simpelt på.

Skriftligt.

Onuava.
Folk rejste selvfølgelig, og blandt dem var et løb, der ikke var som de andre. Disse gallere der havde et eventyrligt temperament. De boede næsten konstant på vandet. Og mange tabte gennem øerne slynge sig ned i havet uden klipper for at holde dem. Således landede en gudinde, måske mor til mødre, på søen af et synkende skib. Det var Onuava, morgenstjernen.
På siderne af hans hoved var der vokset et par vinger, et symbol på guddommelige og lærde ånder. Takket være hende gik de sejlere, der havde haft en dårlig aften, godt hjem denne gang. Hun havde set sådan ud, tidligt om morgenen og en aften kom hun tilbage for at vise retningen. Faktisk skiftede Onuava konstant mellem land og hav. Sejlere forguder ham hurtigt og skulpturerede hans dygtighed i spidsen for deres både.
Nb: faktisk, Onuava er faktisk morgenstjernen, som mange andre har gættet. Men denne planet, der er Venus, morgenstjernen, har ikke den samme betydning som den græsk-romerske Venus. Også her er det den galliske pragmatisme, der giver den sin basis.
Fra "Anao": nøjagtighed og "Ivis": livsformen.Ovios.
På den nordvestlige del af den galliske kyst var et folk med flere stammer. Han grupperede Éburovices, Léxoviens, Viducasdes, Esuviens og Ovéliocasses omkring den samme gud, uden tvivl stedets første gud, han blev kaldt Ovios den evige. Han var evighedens gud, han optrådte i form af en ø. Ekstremt modstandsdygtigt træ strødde over Ouve-bredderne og optrådte i form af forskellige og spredte knogler, der var blevet deponeret overalt. Denne dødes gud tilbød gaver til stammerne, der lavede buer af den, gift, men som også blev brugt til at besøge de dødes verden og til at vende tilbage fra den, når man brugte sine dampe. Porten til den skjulte verden var ved kilden til floden af øen. Denne gud blev også kaldet Luxovios, den der bruger barlind. En farlig gud, der kunne rejse de døde, en gud i de tidligere anvendte knogler.

Nb: der har den indo-europæiske strøm, som jødekristne talte for, igen klart bidraget til at slette alle spor fra vores forfædre. Således forvekslede vi udtrykkeligt "Ovios" barlinden med "ja" fårene, de græsk-romerske inskripsioner forveksler frivilligt "U" og "V" for at tilføje komplikationer til søgen efter vores gamle europæiske oprindelse. Det er virkelig en systematisk vilje til at skade
til den europæiske primokultur, der er blevet anvendt. De forsøgte at få vores multimillennialske civilisation til at forsvinde med ting andetsteds.

Dette ord "ovios" har stadig en fransk afstamning: "os".
Hans sten ved navn "Ovi".


Der var en gallisk fåregud, der bar roden til sit navn: "Moltinus" ikke "Ja".

Pantos.
Nantos

 

havde en bror kaldet Pantos. Hvis den første blev indhyllet i ekstraordinær latter uden at være i stand til virkelig at slappe af bagefter, havde den anden arvet den på den anden side af den kosmiske balance. Han kunne kun leve ved at holde ud.
Det siges, at Pantos er den, der aldrig stopper, at han har brug for at opleve den modsatte kraft for at leve ordentligt. Det var en mærkelig gud, der blev forelsket i inkonstans uden at være i stand til at forblive tro mod ham. Ved det mindste problem løb han for at støtte de faldende verdener, hans eksistens var den modsatte styrke, for at leve måtte han opleve passionsstyrkerne.
Guderne ovenfra ønskede at forhindre ham i at holde verden for fast, og en dag nedbragte de en enorm klippe fra himlen.
Pantoer for glade for denne nye udfordring skyndte sig til topmøderne ved at gribe klippen, der ramlede ned ad skråningerne. Han kunne stoppe ham, men han kunne ikke løslade ham, fordi han ville have mistet sin udfordring. Den enorme masse, der blev holdt på bjergsiden, ville have smeltet ind i menneskenes verden og derefter ind i de lidenskabelige verdener nedenfor.
Det siges, at denne klippe, der hænger på siden af en klippe, Pantos holder den på plads i dag, flere tusinde år senere. Vi siger ikke, hvis guden er ulykkelig eller ej, han opfylder sin skæbne, det er alt.


Nb: "Pantos" betyder ikke "lidelse", det betyder udholdenhed. Tilsyneladende var han en gallisk gud.

Poeninos.
Det er velkendt, at guderne ovenfra bærer helbred, og dem nedenunder bærer imbroglier. Ofte er mennesker, der bærer deres byrder, nødt til at ventilere sig selv og forlade den dødelige verden for at gå og bede om lidt lykke på højderne. Ligurerne og gallerne havde en fælles fælles, der var optaget af at helbrede sjælens sygdomme lige så meget som organer, der var kommet for tæt på de korrupte kræfter. Hans navn var Poeninos, den der giver det gode liv. Han boede hovedsagelig på bjergene fulde af renhed, hvis det blev anmodet om det. Folk, der gik til hans palads, blev ofte lettet for sygdomme forårsaget af de mudrede pletter. Dets kilder rensede også spiritus. Hans plante var Sapana, den røde kyllingweed, der helbreder kroppen og sindet. Da de vendte tilbage til mandenes verden, blev de, der havde lavet en bjergkur, forvandlet. I god form gjorde det sunde liv, som Poeninos havde lavet på dem, dem til at leve fuldt ud på alle tidspunkter. Det ser ud til, at der på dens territorier var en sundhedssten kaldet "Pana", ametisten.Nb: det er alt godt, Poeninos var den helende gud, der sagde om fuld vitalitet. 100%. På trods af hvad de romerske og kristne løgne siger, er denne gud af gallisk og ligurisk oprindelse. Han er tilknyttet Épona.

Fire.
Ved afslutningen af hvert stjerneår kom tidspunktet for en forfædre ceremoni. Det blev kaldt Quatos, festivalen for døde træer. Dette navn stammede fra en bard, der yndefuldt havde roset slutningen af året, den sidste sæson.
I Cutios-måneden var vi samlet på et specielt sted, skovstræerne havde mistet alle deres blade, druiderne fik en cantalon opført, og vi sang til minde om dem, der døde, eller i det mindste der syntes døde, som disse bladløse træer, der skulle vende tilbage til deres næste liv i det følgende år.
En stor ild blev tændt, derefter fulgte en banket, hvor guatateren ledede festlighederne. Det var et varmt øjeblik, da de gamle guddommelige skove mindede om deres eksistens til klanerne, festen for det gamle i det sidste øjeblik af solåret. Festivalen med døde træer.
Nb: Qutios, skulle også kaldes Quatos, anført på kalenderen, det var tidspunktet for festen for de gamle og de døde. Fra det, jeg fandt, var det et spørgsmål om at opføre et kanton (sted af sangen, måske en menhir). Denne festival havde et forhold til udseendet af bladløse træer om vinteren, sandsynligvis med livhusaspektet og sjælenes evighed.
I det primosprogede udpeger "Quatos" de antikke, guddommelige skove. Det var måske en poetisk fortælling af den bardiske type.

Randosatis.
Heste var magtfulde dyr, som gjorde det muligt at bevæge sig næsten overalt for at krydse forhindringer. Disse dyr, hvis galliske mennesker plejede at avle store dyr, blev også brugt af adskillige tropper. Og der var en gud til at legemliggøre denne storhed, det var Randosatis. Hans troppers rigdom blev forbedret af farven på disse heste og deres glødende tæpper. Ryttere af Randosatis dannede upåklagelig række, med lang række annoncerede en stor mestring af kavaleriet. Han var gud for trænede krigsheste, der dannede en mur ved at deltage i kamp.
Disse ryttere var i stand til at rejse i lang tid, det var dem, der dannede hæren af equites.
Sjælens adel, nåde og retfærdighed på grund af deres uddannelse var reco

5000/5000
Nombre maksimale karakterer: 5000
nøgen af alle. Senere blev de kaldt riddere.


Nb: Randosatis var guden for rytternes tropper, gruppedressuren, der fremgår af den etymologiske undersøgelse, fremkalder heste, der er parate til at holde orden.Gudinde Ratis.
Det er klart, at stammerne var hovedsageligt differentieret efter deres vaner og produktioner. Og en bestemt gudess bevogtede indgangen til klanterritorier, hun blev kaldt Ratis, gudinden med bregner. En meget mystisk gudinde, som vi siden har kendt blandt venetianerne, der endog tager til de gamle keltiske territorier, hvor hun blev kaldt Ritona, eller endda til Lutetia. Hans plante var bregnen, fordi det er den, der grænser op til skovens kanter, hvilket gør den til grænseplanten par excellence. Gallerne påberåber sig guddommen for at bevare deres personlige lande også, i det mindste de rigeste.


Nb: alt det der er gjort, gudinden Ratis er gudinden i portene, i de grænser, hvor forder og andre afgrænsninger. Det gør hende til babysitter. Også her er der en side af det galliske lands femininitet.
På den anden side ser det ud til, at hans navn blev blandet med farver, der var specifikke til bestemte steder

Rigisamus.
Ved parisii, endelig helt i begyndelsen af indplantningen af stammen var der intet, kun et par bregner, fremragende, som gav deres rysomer til at fodre de rejsende, der gik forbi der. Ratis, et lokalt geni, kaldet "The Root", boede der. Et godt geni, som ikke tøvede med at helbrede lidelser i kroppen og sjælen. Dette sted blev hurtigt meget overfyldt, for derfra forlod sjælens fire veje, at det var, og derfra kunne vi forlade meget langt. For at byde rejsende her velkommen, sendte mestrene en anden Titan, kaldet "Rigisamus", sagde også faderen til sagakitetens gudinder, percernes. Stedet fungerer som en kedel af spiritus, det blev kaldt "pario", som også betyder "muren", containeren. Det var her rødderne af disse berømte bregner blev kogt. Også der blev det magiske produkt, der blev kaldt "prení" solgt i masser, digteres rødder og adel.
Rigisamus blev hurtigt indbyggernes foretrukne gud, desuden kommer deres navn "parisii" fra denne digtergud også kendt som "parigisamus". Her handlede vi i adel fra ånd, formue og nåde. Den første ægte konge, den, der demonstrerede alle nådene til digteres og gudenes gud, blev født i dette land fordelt mellem koldt og varmt. Land med fosterbregner.
Gryden, hvor de forberedte sig, blev også kaldet "Quariates", kannen, kraniet, beholderen, der reflekterede. Sikkerhedsstenen kaldes "Rigi": individualitet, det, der understøtter.
nb: "Rigi" udtalt "Risi" af "parisii" angiver personen. den første form har bestemt været "besparelser". "Pritio" fra "pritio" (publikationen?) Angiver bønnen. "Samos" er den periode kendt som åndelighed, der svarer til indsamlingen af rødderne til ørnbregnen, derved "Rigisamus".

At joke for indoeuropæerne. : "Parisii" betyder ikke: "derovre"
Denne sikkerhedsten kaldes "Rigis", den er kridt af meget god kvalitet.
Vi skulle finde Epona-stenen i Seinen, "Épo", inkubatoren også kaldet "dækslet" er en orange sten eller blå i geode.
Saxanos.
Vi vidste fordelene ved guderne, men for at tilegne os endnu mere viden skulle vi ikke tøve med at anmode om deres råd.
Af alle de handler, der blev født for at imødegå behovene med guder, var der kriger. Man vidste, at gallerne ikke havde nogen frygt. Endnu andre folk var blevet deres fjender, og de var også modige.
For at gøre enkle bønder til formidable krigere blev de unge i træning sendt til verden nedenfor. I kontakt med væsner der er mest uegnede til fred. I stenbrudene, hvor ædle metaller blev fundet, boede en våbengud ved navn Saxanos grundlæggeren. De, der gik dernede, gik der hen for at modtage gaver fra guden til våbenmestrene. Flere år gik, før de sendte mænd blev set igen. Træningen var hård, udmattende, men senerne vendte tilbage med legemer af blandet jern og kobber. "Det er her vi ser, det er her vi samler os, det er her vi fremstiller krigsmetaller. Det er også her vi smeder sjælen og hjertet til den forfærdelige galliske kriger" annoncerede en ved indgangen til disse miner. Saxanos bragte hårdhed og glans af raseri så meget som oplevelsen af at håndtere våben, som han var den ubestridte mester.
Den, der havde gennemgået lektioner, var sikker på at blive berømte soldater. Mørkningen blev et erhverv, og instruktørerne var sikre på deres rekrutter, da de sendte dem til overfladen. Saxanos var en gud nedenunder, hans lidenskaber gjorde ham til krigsmester, hans studerende badede i fremragende farvande.
NB: Saxanos var tydeligvis først og fremmest en gud af professionelle krigere, men det ser ud til, at han var udmærkelsesguden ved at lære for andre fag.
Du kan sætte "Terminator" i papirkurven.

Sequana.
Mellem Alperne og Vogeserne er der et område, hvor en hård stamme er etableret. De tilbad en guddom kaldet "Sequana", en gudinde for barske farvande, der regerede over Saône.
Disse mænd var krigere, de blev kaldt "Séquanes", de af den kraftige sten, "Ségo" var en sikkerhed. Krigerne sammenstød konstant med andre folk. De boede i et land lavet af ruhed, de var tunge og magtfulde i hver kamp. Vi så dem bryde ned fra

 

omkringliggende bjerge, rasende besluttet.
Deres hovedstad blev kaldt "Vésontio". Saône på det tidspunkt blev kaldt "Souconna", floden Sequana.

Sirona.
Og mændene vidste, at guderne ikke talte til dem, alt for højt placeret i de guddommelige verdener. Imidlertid havde en kvinde halvgudinde og halvmenneske erhvervet videnskaben om lysets vand. Hun talte med stjernerne. Hans litaniske sange fyldt med umenneskelig spredning fik folk til at drømme. Det blev kaldt Sirona, der skaber drømme. Hans fortryllelser var magtfulde, hans astrale bønner skulle fortryde som en torrent, der tog fortiden med sig. Fra disse sene øjeblikke indledte den indre rejse dens historier. Slangerne blev frigivet og kom ud af verdens hjerte. Sorte silkeagtige krybdyr, der ærede sorg, hvor umenneskelige lidenskaber bugnede.
Nostalgi førte til skarp modstandskraft, Sirona inspirerede mænd, skåret bånd med fortiden. Søstrene fejrede hende og hendes dominerende kræfter over ønsker. Stikker deres magi gennem deres kroppe, spreder en berusende lugt blandt de livlige Biturige-stammer.
Nb: Fra det, jeg fandt, var Sirona en tryllekunstner fejret af sororiteter. Dens sten er trækul: "languors", navnet "Siros" fremkaldte sten i levede drømme, fantasien.
Jeg troede ikke på det i begyndelsen, og alligevel er Sirona en stamfar til sirenerne, alt svarer.

Smertullos.
Landbruget krævede strenge regler, guden Smertullos var der for at beordre deres moral. Han var en krigergud, en forsvarer af verden ovenfra.
Smertullos var en høstgud, løfter om erhvervet viden og moralen ved at arbejde i markerne. Han blev påberåbt i slutningen af sommeren, under høsten for sin visdom, høstregnskaberne gjorde ham til en af de vigtigste guder. Han var også den, der holdt 1/3 af afgrøderne i husly, så han kunne genplantes året efter. Han var landbrudsgudens gud. Det var også han, der holdt mænd fra deres fristelser og forhindrede dem i at fange det, der ikke hørte til dem, således mistillidede de den gamle slange, moralen i Smertullos frastød feberens lidenskaber, som kunne have været katastrofale for lader.Nb: det er ok, i det primo-sprog definerer Smertullos moralen ved at arbejde med miljøet. Det er en energi, fordi det også er en gud af inderligheder.

Smertullos

Smertullos på gallisk betyder, den reaper, vi finder det i et gammelt tempel, hvor tre andre galliske guder er repræsenteret. De andre guddomme, der bærer navnene, der er anbragt af den invaderende på bagsiden af deres stelae og billedsprog, er ændret noget, Lug iført stokkebenshorn ser det ud til. Smertullos foregiver at ville knuse en truende slange.

For gallerne er slangen symbolet på en historie, en form for tilbedelse af vand.

Smertullos kæmper ønsker at ødelægge den falske historie opfundet af den invaderende, dræbe den liggende, lidenskabelige slange, helt sikkert for at beskytte de dyrebare kornsække, som disse samme røverne måtte bede de galliske bønder efter invasionen, og ændrede i formidlingen af budskabet fra store vigtigste guder.

Ved fradrag kan vi overveje, at reaperen også er distributøren. Hans stærke forfatning beviser, at han er en hård arbejder. Synonymt med ekstravagance og fremsyn er det en resistent.


Smertullos er derfor bøndernes og landbrugets gud generelt.


Stolocus.
Stolocus var en titan, der var velkendt af atleter, han var wrestlers gud.
De, der spillede dette spil, blev mest beæret, fordi tornadoenes gud havde sit palads i stjernerne. Vi så ham komme langvejsfremskridt fremad med længe med al sin styrke. Hans enorme åndedræt provokerede glæde, han var også en årvågenhed. Da den uuttagelige gud med overskyede vinde kastede sine modstandere på jorden respekterede han respekten for guderne, udhulede hans klare magi de guddommelige beholdere, der modtog ofrene. Vi kendte ham også i form af vandløb, han var en rigtig fighter, imponerende, der bød sejr til hvem der var værdig til det.


Nb: Jeg burde ikke have begået mange fejl,
det var en gud, der blev påkaldt under kampe, men derudover ser det ud til, at han gav de amorøse ønsker. Der var en masse inderlighed omkring den tidligere Titans Stolocus.

Sudecronis.
Mændene ledte efter præst, præstation, og nogle af dem gik ind i huler for at drømme. Det var i begyndelsen af tiden.
Disse hauger blev kaldt "Sudecronis", hvilket betyder kernenos indre energi. Disse steder var dækket med rygende grønt, der bragte dem tættere på himlen. Det siges, at det er her, tidsguden sover, i disse fredelige huler med en fin atmosfære, er det indeni, at åndens onde heles. Druiderne beordrede konstruktion af de første hauger på denne model, de tidligere kom til at tænke over det i ly for det forstyrrende lys af kreativitet. Senere blev der begravet konger i en meget relativ åndelig evighed.
Stedene for indre fred blev derefter omdannet til steder med evig fred.Nb: der var igen en stor fortolkningsfejl af indo-europæerne, "Minman" betyder: gennemførelse. Ikketanke", som er et udtryk, der går overalt.
"Su" betyder energi, "sude" indre energi, "cronis", åndens tid, hvor tidsånden, som du vil, det er Kernunos.
Dette navn "Kernunos" blev omdannet til "kranium" på fransk. Det er tankens sted.
En anden info, "Krich" i Gaulish er blevet "ødemark" på fransk.

Sucellos.


SUCELLOS OG NANTOSUELTA ER GUDERNE I KUPPER.

I universet blev Cernunos ånd fornyet fra nu af opdelt i to tvillinger, Lugh den kreative og Donn mindesmærket.
På jorden blev et væsen født, og sidstnævnte havde ikke fundet kvinden, der skulle forny det, for at give det udødelighed, når det var voksen.
Han søgte i lang tid, hvad han manglede uden at vide, hvad det var, hans skridt understøttede ham i rytme, og han kunne kun lide det.
Vi ved, at guderne gav ham et sted, fordi hans rytme var behagelig for dem.
De gav ham en krukke fyldt med en væske af evighed og en stor mallet, hvis slag var ligesom hjerteslag.
Han fik at vide, at hvis han ikke havde fundet vej alene, var det fordi han manglede halvdelen af sig selv. At han ville møde hende før eller senere, og at han aldrig skulle stoppe med at slå rytmen i det hellige kar fyldt med vital væske.

Sutugios.
Guderne er kronet, rost, bedt og respekteret i hele Gallien.
Hvert landskab har sit eget, fordi pagus og dets brede horisonter er deres palads på jorden.
I Pyrenæernes høje bjerge var der en gud Sutugios, der fik tilnavnet "den kronede kriger". De højeste toppe dækkede solkronen hver aften, og hver morgen var det udtrykket af Sutugios. Den der giver bjergene stemme.
Denne krigergud, som alle blev haleret med lys, havde sine digtere over hele Pyrenæskæden.


Nb: fra "Su": lysenergi, "Togi": toppe og "knogler": frivilligt arbejde. Denne gud legemliggjort den frivillige tjeneste for dem, der klatrer til toppen, det var en ærestitel. En vision for visionære ledere.

Sylvanos.
I skoven mistede folk sig. Druiderne forbød de galliske mænd at vove sig for langt ind i skoven, fordi det alt for ofte skete, at unge forsvinder. Det var dengang, at en gud dukkede op midt i et barns sti i nød i form af et egern. Det var Sylvanos, grenens gud, han bar en sten kaldet "Silva", der ligner en knopp, man finder den i floderne over Lutèce. På Sylvanectes område.
Denne sten, der er kendt som for trofasthed, bevarer efterkommerne og fjerner de sammenflettede ånder. Det siges, at hver stamme havde en, det tilladte altid at finde sin vej, og således at vende tilbage til sit udgangspunkt, det er på oprigtige veje. Denne gud Sylvanos beskyttede forhandlingerne, han udpegede tilhørighed og fortsættelsen af den vitale vej for den, der hædrede ham.
De veje, hvor guddommen optrådte, virkede meget som grene, der er fast forankrede.
Jeg tror, jeg kan huske, at det var han, der gav idéen til vores forfædre om at dekorere et træ med alle sikkerhedsten på feriedagen, som du kalder "jul", et træ dekoreret med alle regnbuens farver i himlen.
Det skete i den tidlige morgen, det havde regnet hele natten, og da den første solstråle rørte ved det pågældende træ, dråberne, der hang overalt i enderne af dets grene, kyssede i alle skabelsesfarver.
Nb: "Sylvanos" blev udtalt "Filvanos" og "Silva": "Filva". Dette er glæderne ved det galliske sprog, en gammel patois.

Tanaris

Darcos løb blindt i alle retninger, og en dag satte han af sted på stierne, som utilsigtet førte til Donns guddommelige territorium, åndernes lander. Sidstnævnte trampede i vid udstrækning på månen haver, og Donn tog stor vrede. Den ædle tyr var hjælpeløs mod blinds hastighed.
Årets syvende måned, ved høsttiden, fik Donn en ulvejud til at vises på mellemverdenen, det var Tanaris, og han havde kræfterne i bjergstormens vrede.
Tanaris 'lans var blevet givet ham af Donns, det blev kaldt "Gaïsos", den gale lans, våbenet var hurtigt, det zigzagged gennem himlen ved tilfældigt at lede efter sit offer.
Darcos følte en stærk vind, der stoppede ham netto i sin bane, hvorefter et lyn fik ham til at dække synet, og hvad han så skræmte ham, en enorm sky, sorte end ham selv, gik frem i sin retning og råbte. skræmmende stemme: "Husk, hvem du er!"
Hendes lemmer blev stivne, og den dirrende lyd spredte sig gennem hendes hjerte.
Han huskede, hvem han var, og han var bare en halv mand.
En anden lyn bolt blinde ham igen, og han blev omdannet til en flagermus.

"Vi vil ikke være i stand til at reparere de skader, du har forårsaget, du bliver nu nødt til at gå i loftet, og du vil kun leve i mørke," siger Tanaris.
"Du har vovet dig ind i åndenes rike, du er blevet en dæmon, og du vil ikke være i stand til at reinkarnere, fordi du har troldet evighedens planter" sagde han igen og så Darcos flyve væk rysten.
Tarasken.
Gennem historien har mænd lært af deres omgivelser. Nogle inv

 

ented tools og andre opfandt metafysiske ideer af sig selv. Men tyren var guddommelig hukommelse, og minderne om mænd ville ikke flytte, den forblev på sin position, dens interesser, levede på dens utilstrækkelige aktiver. Tanaris eksisterede for at beskytte grundene til den religiøse ånd, og den religiøse ånd gjorde krigen mod nyhed.
Kernunos var vred på ikke at udvikle sig, han var tid og ånd, evolution. Dødens gudinde skabte engang et fantastisk væsen fra en værge, Tarasque, forsynet med de mest skarpe dyretalenter, denne havde store bjørneklo for at fange alt, en enorm løve mund til at fortære alt og en krop af panter dækket med vægt til modstå alt og bevæg dig med smidighed. Hun legemliggjorde den fjendskab, der personificeres ved obscurantisme.
Denne fantastiske væsen angreb alle dem, der havde den religiøse ånd for deres personlige egenskaber, dem, der ikke ville udvikle sig, mens de kultiverede løgne og afviste den kreative ånd i Lugus 'lys. Hun vejede sjæle og fortærede ansigterne fra dem, der var blevet oplyst. disse mænd blev genkendt af en slags kuppelhætte, der beskyttede deres kranier mod stjernerne.
Senere angreb Tarasque, der ikke længere accepterede nogen nyheder, direkte polytnikerens land, og en jæger blev sendt med sin hund for at dræbe væsenet. Men monsteret blev beskyttet af ånden i Donnotarvos. Jægeren kendt som Cucholain, Conan, omkom af tyrens styrke. Det monster, der blev jaget af hunden, førte ham til landene ovenfor, han er stadig indskrevet i stjernerne.
Tarasken kunne gå hvor som helst i de 12 markeringer på jorden.
Fjendtlighed forårsagede en masse skader blandt folk, og en dag besluttede en anset uforstandig jæger ved navn Cauono at forfølge den og dræbe den ved hjælp af sin trofaste hund, der havde de bedste talenter af menneskelig animalitet. Han jagtede i lang tid og forfulgte det fantastiske dyr ud til Donnotarvos, Tarascus havde taget ham med, hvor jegerens skæbne skulle forsegles. Hunden fortsatte med at jage det guddommelige monster, mens hans herre befandt sig strandet foran den ædle tyre, hans skæbnes skæbne i hånden.
"Hvorfor forhindrer du mig i at dræbe dette ædle udyr Tyren, det fortærer religiøse og andre mænd, de religiøse er din?" Råbte den enorme Bovid.
”Hvis den skabte menneskelige religion nægter nyheden, vil du holde op med at bevæge sig mod det, der stadig er større.
Hunter, du har vovet dig uden for den fysiske verden, her er din ende, din hukommelse og din opstandelse, her vil du blive holdt din hukommelse, fordi man ikke kan jage efter døden eller tage besiddelse af livet definitivt. Mattres vil byde dig velkommen til ørnens rige.
Intet i menneskenes land er evigt. ", Svarede guden.Tanaris
Der er en misforståelse om Tanaris, kendt som Taraniss, også kendt som Thor.
Kristen akulturation har transkribert gamle keltisk-germanske sagn ved at inducere (frivilligt?) Adskillige fejl.
"Donar" blev forvekslet med "Tanar", men denne berømte Donar er faktisk Odin, ikke Thor.
Det er Donnotarvos, tyreguden, mens Taranis konstant er tilknyttet ulven.

(For dem, der er interesseret, repræsenterer den berømte Thor hammer, som kun han kan løfte i sandhed: den nordiske kulturhukommelse, som
kun søn af denne kultur kan bære)

Tanaris har kaldenavnet: torden.
Han kaldes også Taranis guden med styrken af en tyr, fordi han hører til kongeriget Odin, den åndelige del af kalenderen.

Han er en kæmpende gud, der kom til os fra bjergene i det centrale massiv og Cevennes (han er også kendt i karpaterne, Tatrisbjergene og Tyras-floden)
Han er den alternative personlighed til guden Lug, hans bror (Tanaris er det krigslignende udtryk for Donn, dette er grunden til, at vi nogle gange finder ham inde i en af de to tiders stridsvogne).

Tanaris er en guddom, der påberåbes under slag, lynets hurtighed, den lammende torden og oversvømmelserne, der tager alt væk, er hans "varemærke".

Morgana, elskerindeindeinde, kan være hustruen til den mørke skygud.

Hans karakter er skyggefuld. Dødens skygger ledsager ham, tydeligvis er han forsvarer af spiritualitet og hukommelse.

Hvis Lug er en frodig skaber, handler Tanaris ved at ødelægge det, der blokerer for vejen. Det er arketypen til hevnen med omdømmet som almægtig troldmand. Det er fremtrædende guddommelighed, der er ansvarlig for at forsvare det guddommelige og åndelige rige Donn.

Dens dyr er den brølende ulv, ravnen med sorte vinger, slangen fra det rasende vand. Falken, singi, er måske Tanaris mest repræsentative dyr, den har også den sorte tyres åndelige styrke.
Soldurio.
Alle samfund har deres krigere, endda buddhisterne. Det er næppe kompatibelt med udtrykket af en fredelig Druidisme, men det ville være at vejlede ens ansigt og stikke i halsen for at ignorere farerne i den menneskelige verden.

Fred beskytter sig selv, hvor det forsvinder.


At vide, hvordan man skal forsvare sig selv, er en naturlig act.

Gud med rasende elementer, herre over andabata er Tanaris. Det er endda menneskelige spøgelser, soldater.

Hans omdømme går foran ham, hans handling er sikker, intet slipper for ham.


Tangos.
Moral gælder ofte kun, fordi hovedernes ånd kræver det.
Der var en ret fast chef, som afgrænsede sit hus med store, lige pigge. De lokale sagde, at Tangos-lovgivningen var den lige, længste og mest bare af alt. Disse pikes lavet af meget hårdt træ blev kaldt togi, vi ville kalde det ”principper i dag, dem, der beskytter gode huse.
Senere demonstrerede en af hans efterkommere, der kaldte sig Tegonius, loven om hans forfader Tangos i form af lige kufferter, der dækkede hans hus. Der var også nogen til at sige, at de, der bar en ryddig, dygtigt arrangeret hovedbeklædning, var dem, der lavede loven, som viste folks retfærdighed. Derefter tog nogle stængler, godt slidt dette retfærdighedens navn, vi endte også med at give det til tagene i lige huse.
Tangoer, ved fasthed og retfærdighed af deres pikes var gået i minderne om dens efterkommere som det, der først demonstrerede vanens åndens adel, livets principper. Det repræsenterede også loyalitet, alt hvad der var ryddet.


Nb: "Tangos" betegner faktisk en spades retfærdighed, den, der træffer et klart valg.
"tannos" er navnet på en meget solid holmeg med pigge, "Gos" er et ord, der er frigivet på fransk under navnet "valg" (vigtigt), "Ossu" udpeger viljen. Jeg ved ikke, om Tangos var blevet en guddom, men brugen af udtrykket foregår meget ofte på det galliske sprog, det var i det mindste nogen, der havde set sig selv være guddommelig, måske en af dem, der kom ind i 'up' verden.


Teutates

Teutates
Det sorte orm.

"Af teutater! Himlen kan falde på vores hoveder!"

Guden i centrum af den galliske verden, han er en del af middelverdenen, Bitu.
Teutates er en jordisk fremskrivning af Kernunos, den udgør mod.

Også kaldet stammens far, Sacred Boar er dens mest berømte repræsentation, med Jaumattres sten i centrum af Frankrig, en stor og lang megalit i balance bærer også hans navn.

Det er derfor skalaerne for retfærdighed, der er gengivet under egetræet, vildsvinetræ ved forudbestemmelse. Han er Guds dommer og beskytter af stammen. Det er repræsentationen af balance i verden gennem billedet af det faste egetræ.
Vi fandt adskillige repræsentationer af hans ideologi, disse skulpturer er meget raffinerede, alt sport tuften børstet med et vildsvin, den var sammensat af åbent i forhold til de pletter af lys, der passerer gennem løvet.

Det særlige ved vildsvinet i dets holdninger er at gå fremad med sit kuglehoved på sine forfølgere, hvis det er hjørnet eller hvis dets mange små vildsvinstræer er truet. Ædelt og modigt dyr i sin defensive opførsel. Dette er hvad jeg kalder mig selv: vildsvin-komplekset. Det bør ikke overskrides, eller det opkræves uden at tænke over konsekvenserne, selvom det skal ende i døden.
Dyret er ekstremt modstandsdygtigt som et rasende vildsvin, i den galliske æra skal nogle eksemplarer være omkring 300 kilo.

Det var af disse grunde, at han formandskede de forsvarende slag i stammen, og at gallerne elskede ham. Meget stærk forsvarer af truede familier. Frygtelig i kamp.

Det ser ud til, at Teutatès's stikkende hår viser en lang række kunstneriske eller symbolske tegn, ligesom naturlige planteformer afgrænset af himmelens lys, ædel kraft og skønhed i ånden af retfærdighed, det beskyttende krigsvin og verdens symbolik træet er uadskilleligt, det hellige egetræ og dets trofaste dyr repræsenteret i osmose.

På en bestemt valuta sidder et gigantisk sværd i jorden midt i skoven, ville det være sværdet af titanens skæbne? Faktisk er det repræsentationen af en gammel myte, hvor en lille, ydmyg mand præsenteres i lyset en kæmpe skæbne.

Retfærdighed blev implementeret af professionelle soldater, der gjorde sig til den officielle hånd af druidiske domme.
En af de mest kendte love siger, at ingen inden for stammen havde ret til at blive for fedt, for rig sammenlignet med de andre, som opretholdt friheden til at arbejde for alle, men især balancen mellem de styrende kræfter, de fleste stammer havde ry for at vælge deres konge årligt. Det var mere en republik end en almægtig monark. Der var derfor behov for flere potentielle kandidater, og ingen kunne kvæle de andre med sin rigdom. Kun en deificeret konge kunne ikke erstattes.

Gallerne boede i store træhuse, der beskyttede hele stammen, denne globale familieopførsel stammer fra essensen af Teutatès, som også måtte gribe ind, når romantiske forhold havde brug for hjælp.
Og det var Druiderne, der besluttede hvornår og hvad.

"Teuta" betyder "stamme" på gallisk, jeg vil også oversætte det efter familie og hus.Tolosendosus
Der er lande, der er mere behagelige end andre, og stadig understøtter bjergboeren ikke stranden.
Tolosas territoriumtes har altid været velsignet af guderne, klimaet er mildt, mest af tiden behageligt. Indbyggerne i disse lande er tænkere og digtere, siges det. Det var ikke altid sådan, for længe siden var det letvagtighed, bevidstløshed og tilstrækkelighed, der animerede dem. Og så en dag, da hun så, at Tolosaterne aldrig ville gå vej til spiritualitet, blev den store gudinde i himmelhavene vred, langsomt, blidt, sendte hun Tolosendosus til jorden.
Tolosendosus, titanen.
Langt væk, på vestsiden, så folk en enorm bølge stige, noget, der overskred fantasien efter dens størrelse. Skummet fra disse floder steg op til himlen og i sine langsomme ryste tog det flere timer at nærme sig.
Om aftenen dukkede Taranis op, stormen var hård, den blev hørt fra Pyrenæerne ved foden til de lave sletter af Garonna. Gallerne var bange for første gang i deres liv. En oversvømmelse satte sig normalt ned på slettene så rolige, som varede i to timer. Da aftenen nærmet sig, dukkede Titan op, en tyk tåge dækkede Tolosates 'område. Tågen er meget særlig der. De bølle mennesker adskilte sig. De havde netop mistet sig selv i spiritualitetens rige, hver på sin side, alene.

De var dækket af de guddommelige hav og kiggede efter hinanden, ingen kan bo alene hjemme, de havde altid brug for hinanden for at bevæge sig. Den første kaldte i ilden: "hooohoooo hvor er du?"
"Hoohoooo, hvem er du?" svarede de andre.
Og ingen krydsede stier.
Ekkoerne kunne bære langt i denne tåge og rulle i miles og miles i alle retninger ...
Så og for første gang der igen sad mennesker på jorden, og de begyndte virkelig at tænke. Fremskridt i den fysiske verden førte ingen steder på tåge dage.
Det varede indtil morgen, et par timer, næsten en evighed for den der reflekterede.
Alt dette fornuftige greb af Tolosendosus havde lært dem at ....... grund.
Den næste dag rev Lugus de mørke slør, der dækkede landet. Lys skyder ud. Men indbyggerne havde ændret sig meget, det var ikke længere adfærden hos arrogante børn, de bar, de forblev tankevækkende. Rørt ved hånden på kolossen, der blev kaldt "den der demonstrerer hans tanke", inderlighedsguden. Om natten, takket være alle ekkoer, havde han også lært at synge. Og at synge godt igen, at synge alene, at synge sammen for at demonstrere deres inderlighed i denne verden. Og så var der noget andet, der havde ændret sig natten over, farvandet havde sluppet og grave jorden dybt på steder, fra hovedstaden Tolosa til de vestligste sletter i Gers. Og overalt var der bevis for, at de himmelhavene havde badet stedet i timer, millioner af år, natten over. Havskaller strøede jorden, nogle fossiliserede, andre ikke. Tolosaterne lavede halskæder med disse skaller, det var deres sikkerhedssten, ildstenen.
Siden da og stadig i dag, elsker de at tænke derovre, vi vil finde gode digtere derhjemme.
Denne sikkerhedsten kaldes "Talos", det siges, at det er med det druiderne målte universet.


Nb: Tolosendosus betyder "den, der viser sin bevægende tanke", det er inderguden.
Ordet, der kommer til os fra denne tid Tolosates, er "talent" på fransk, "Talo" er også en tidsenhed, det er den eneste sten, der giver os mulighed for at måle universet med glød, en lille skal.

Trittia.
Der er steder, der ikke ligner andre, det er grunden til, at visse guddomme bosætter sig der.
Trittia var en rolig vandnymfe, der levede i bunden af en frugtbar dal.
Dens dyreform var en lyngfasan. Hun var meget efterspurgt, fordi hun var en parfindeinde, hendes land tilbød sig solen ved at sprede tusinder af aromaer i luften. Hendes produktion af olier, forskellige parfumer og hendes ry som en guddommelighed fik hende til at være en fertilitetsnymfe, der især er kendt af kvinder.
Hun var blandt andet også en tryllekunstner, der tilhørte gruppen af gudinder Kasses, og en healer, fordi planterne i Trittia også tilbød deres medicinske principper. Det var først og fremmest hendes rensende parfumerier, der bragte hendes omdømme rundt om Middelhavet, men denne gudinde var af gallisk og ligurisk oprindelse.Nb: På det galliske sprog har "sortering" i forbindelse med nummer tre et klart forhold til kvindelig frugtbarhed, jordbunden. Det ser ud til, at "Tia" betegner en parfume, hvor en parfumeolie er i den forstand at føle sig, blødgøre, tage sig af sig selv eller rense sig i stedet. Dette udtryk angiver stilhed, det er derfor, jeg forbinder det med parfume. Trets-dalen var uden tvivl et sted med meditation, hvor det måske var en tidligere hermitage. Verbet "at behandle" på fransk kan komme fra navnet på den galliske gudinde.

Uirona.
Børnene i skoven flyttede sig efter deres ønsker og deres behov. Kendte udvekslede hvad de kunne, men grupperne, de virkelige grupper, dukkede kun op på et bestemt tidspunkt. Da Kernunos besluttede at gå ned på det galliske land. Det er et enormt vildsvin, der kom ud af skoven, og de, der boede der, havdeidé om at organisere sig selv i stammegrupper omkring det hellige dyr. De lavede også emblemet for alle hovederne af dette gyldne vildsvin.
Og Teutates gav stemme, det forenede sig i kærlighed med havens dronning, Mori, erindringen.
Hans første ord gav liv til en prinsesse af ånd. Hendes navn var Uirona, den klare, den, der formede ånderne.
Uirona samlet gallerne ved mange lejligheder, jeg tror desuden, at det var det, der samlede alle stammegrupperne i denne tid. For at gøre dette brugte hun en velkendt magi, magien med tegn indgraveret på småsten.
Hun bosatte sig med Sénonerne, Sénonerne og blev deres lærergudinde.
Nb: "Uirona" på gallisk betyder "sikkerhed", de galliske symboler er glyfer, som vi kalder: "sikkerhed". Hvilket også udtales "Virona". Der finder du ting.
Vi finder det i Yonne under navnet "Icauna", som faktisk må have udtalt "Icovna", Yonne. Dets moderne navn gengives på fransk som ordet "icone". Dens springvand, af klart gallisk oprindelse, har otte ansigter, den tjente til at spore breve fra forskellige nationer. Du finder dens farvande gennem en kristen fortolkning, som de tog fra os, i et bassin, hvor .... dåb praktiseres, det vil sige det øjeblik, hvor vi giver et navn til nogen. Stadig af gallisk oprindelse.
Celtisers har bevilget det uretmæssigt under navnet "icovellauna". Men hun er slet ikke en keltisk gudinde, hun er meget ældre. Viking kan være ???? Goidel uden tvivl.
"Mori" er virkelig et gallisk ord, der betegner mindet om fortidens, feminine side, på fransk, "hvor slut og overflader alle farvande". Morigana.
Den første sikkerhed ved at navngive "Medul", den hører til Meduli-stammerne, det er der, den midterste stamme samlet sig, ved havet, hvor Uirona blev født. En strand, hvor vi finder meget nysgerrige småsten farvet med røde granater.
Det ligger nøjagtigt i byen "Soulac sur Mer" i Frankrig, mod spidsen af det nuværende Médoc. På men jeg har måske ikke advaret dig, kommer "Gaulois" og "småsten" fra den samme etymologiske vene, den rigtige. De har bevaret karakteren af andre steder, blid, høflig, tålmodig, hård og modstandsdygtig.

Denne første evighedssten, en granat, blev kaldt "Medul", midt på engelsk, midten.

Der er også en smaragdkyst, en Opal-kyst, ametistkysten, vermeille med mere.

På Opal-kysten er en sten kaldet "calete", hoven. Den anden sikkerhed, der definerer avancement. Og det er virkelig overraskende at høre disse tusinder af småsten ramme hinanden i bølgerne og skabe lyd fra hestehov. Desuden blev stammen, der boede der, kaldet "Calete".
Navnet på denne anden evighedssten er "Calet". Hvem gav sit navn til byen Calais. Og selv i dag laver de en masse støj, ægte afslørere. Det har ikke ændret sig meget over tid.
Navnet på en berømt kage kommer fra dem.


En tredje "sikkerhed" findes på de sydlige strande. Blandt Salluvianerne finder vi på stranden, der er kendt som "Salis Beach", en slags sten med en meget klar, solrig hudfarve. Lysegul. Dets navn er "Salis", den vi ser langt fra, det udpeger klarhed.
Så dette er den tredje sikkerhed.


På siden af Rutene-stammen, i floden, finder vi en anden rødlig sten fra Uirona, den kaldes "Rudis". Og det var hun, der gav sit navn til byen Rodez.
Det er den fjerde "sikkerhed", som vikingerne kaldte "runer".

Han fortalte sig selv, at alle sikkerheder endte med at blive kedelige, at der altid var nye til at erstatte de gamle.

Blandt ikonerne er det "Pécia", kaldet den stærke. Det findes hovedsageligt ved kysten, det blev brugt til at bygge komplicerede ting, det er i sin form, at det demonstrerede, hvad det er, formens sten. Hun er beige.


"Liga" er også en sikkerhed for Uirona, den findes i lingonerne, som hun gav deres efternavne til. Det kaldes en bevaringssten, og der er mange smukt konserverede fossiler inde.

Blandt Osismerne betyder "Osismes" "terminal", på et sted, som bretonerne kalder "slutningen af den kendte verden", på kysten, hvor klipperne let smuldrer. Vi finder loessstenen. En sten, der er for blød til at modstå de udløste elementer, der netop gav deres navn til Osismerne, ostimes, den ultimative. "Ostim" på gallisk betyder godt: "slutningen"
"Ostimio" er det galliske ord, der er blevet fransk "ultimativt".
Denne syvende sikkerhed kaldes derfor "Ostim".

En stamme af Gabales eksisterede i bjergene syd, det er der, man finder stenens fangst. Det kaldes "Gabal".

Blandt Eduens er der en meget speciel sten på den gamle oppidum. Det kaldes "sten fra wivre", dets navn på rullesten var "Édui", der definerer det mørke aspekt af spiritualitet, det skal være den sten, der er kendt som i hukommelsen, og sten for de religiøse hemmeligheder.


Uirona distribuerede sikkerhedsstenene til alle galliske stammer og modellerede hver deres navn på det. Disse sten, der skulle bringe stammene sammen, er oprindelsen af .... det galliske sprog. Og dette er en rigtig myte, som vores forfædre fortæller, det kan jeg forsikre dig omdet er sandheden.

Uãtis.
Tiden flydede i alles frihed, men der var tidspunkter, hvor omstændighederne krævede indsamling af alle gode vilje. Druiderne havde bedt Teutates om råd, og sidstnævnte havde sendt dem Uãtis, en demi-gud, der tjente mænd. Uãtis havde den smukkeste og stærkeste stemme i hele skabelsen, han var en stævner. Det opvarmede ånderne, folk samledes derefter i hellige cirkler for at lytte til de ordrer, der organiserede dagens arbejde. Undertiden var det at samle frø og bær, høsten. Andre gange var det at bringe krigerne sammen for at gå i krig eller organisere forsvaret af stedet. Hvor Uãtis mere og mere enkelt kaldte folk til at samle dem under bøn.
Uanset hvad præsten bad, adlydte gallerne ham. Sådan organiserede vi os i arbejdsgrupper.
Uãtis, vaten, provokerede ønsket om at alliere sig og arbejde sammen.Nb: det er helt rigtigt, at der igen gik den indo-europæiske strøm forkert, "Uãtis", vaten, indikerer viljen til at samles. (Og "ualtu" angiver ikke skoven, hvor håret er, det indikerer en naturlig gruppering). Det ser ud til, at romersk akkulturation har arbejdet meget for at få folk til at glemme de gode kontorer for vates. Jeg begynder at tvivle på, at de var præster, da de også var læger. Det var mere som samlere for alt, hvad der var nødvendigt at gøre i en gruppe, medicin var en af tidens vigtigste ting, det var en eux slags læger i samfundet. En grav fra Uãtis blev fundet, den indeholder en slags gammel klokke, som bekræfter det faktum, at vi finder udtrykket i etimologien fra forskellige møder, klokken blev brugt til at kalde folk til cirklen.
Ucuetin.
Goben snarere smedte landbrugsværktøjer, kaldet fysiske værktøjer, en anden gud smed interne værktøjer, han blev kaldt UCUETIN, kastets gud. Det var i Alésia, at han havde sin kult, meget vendte sig også mod medicin, det blev sagt om Ucuetin, at han havde magten til at styrke organerne. Desuden kom et antal smukt støbte bronzestatetter fra hans produktion. Han var en gæstfrihed og surrealistisk skulptureffekt. Andre steder i Gallien blev det også kaldet Uecticios, Égedius og Ucuetis.Nb: forskellige meget nære navne blev givet ham, men erhvervet med smedegods og indvendig medicin ser ud til at være blevet dedikeret til ham.
Han er en gud for skrifttyper, af soliditeten og reglerne for god opførsel tilsyneladende.Uenitia.
I stammene var der grupper fra hinanden, blandt druiderne tilhørte divinerne grupper af vates, blandt druidesserne, de, der var ansvarlige for de divinerende videnskaber, hørte til grupperne Venitia, prinsesserne, datter af de lokale konger skulle ikke blive ødelagt af blanding med masserne og forbliv jomfruer.
Tilhørende i sin kult til Onuava skabte Venitia skæbnesignaler takket være vandets kræfter. Det blev sagt, at hun var en forårspræstinde, der bringer lyset og sommerens varme op. Det fører handlinger i retning af fremtiden.Nb: det ser ud til, at de maskuline vater findes i den feminine del under dette navn Vénitia, hvor Uenitia. Og at de var døtre af kokke.

Uoretia.
Folk rejste i Gallien som overalt, store veje var blevet bygget, mindre sporer også deres snørebånd gennem mere eller mindre beboede regioner.
Og så var der rejseulykker, da nogle af de rejsende turde lidt tilfældigt. Det var på dette tidspunkt, at den hvide dame dukkede op, hendes navn var Uoretia, redningsmanden.
Det blev sagt, at denne fe boede på vilde steder, uden for murene, og at hun brugte sin tid på at hjælpe rejsende i fare. Dets blotte tilstedeværelse signaliserede et farligt sted at være forsigtig.
Denne messenger afgrænsede det vilde sted, hvor grænsen ikke må overskrides. Det siges også, at hun var menneske, og at hun gik op til verden ovenfra, da hun kommer fra tid til anden. Hun var en lederdatter og en guddommelig ressource, som guderne gav evigt liv til.Bemærk: navnet på den berømte mytiske hvide dame, der advarede rejsende om en ulykke, var Uoretia. Det indikerer, at du er nødt til at gå tilbage til husly. Sammenlignes med Ueleda.
Uerkalai.
Ogmios lærte mennesker, hvad der var rigtigt, hvad der var godt, og hvad der skulle forblive i deres minder.
I løbet af natten blev der tændt en stor ild i træningsryddingerne, det var der soldaterne lærte at opføre sig som krigere.
Først inden enhver træning delte han grupperne i to. Hver af dem havde en person foran sig, siddende på tværs af benene, som vist i de gamle skulpturer, og lyttede til soldaternes lov. Deres ører bundet til ordene fra læringsguden.

”Livet er en kamp,” gentog de.
"Respekter dine fjender",
"Se det i ansigtet",
"Hold din position fast",
"Giv aldrig op",
"Giv hende frygt, ellers vil hun dræbe dig selv",
"Brug hans vold for at få ham til at falde",
"Lad ikke raseri tage dig væk",
"Pålæg din retfærdighed over for ham, og du vil være hans herre",
"Der er ingen pusterum for den, der stadig holder sin pistol",

Således talte Ogmios ved at vedtage Uerkalai-loven. thDerfor blev han kaldet "den gamle løve" og "Hercules".Nb: Jeg burde ikke have lavet en masse fejl på denne. Gallerne var frygtløse og ufleksible krigere.

Uimbori.
Der har altid været kamp og krig, det var i går som i dag en måde, hvorpå guderne udvalgte dem, der skal leve og dø, hvor de skal gøre det.
Jeg tror, det var den, der hed Artios, der arvet skjoldet fra Uimbori.
Artios var en kriger som alle galliske mænd, men da han kom til en bestemt alder, spekulerede han på, hvorfor der var så mange slag. Undertiden af trivielle grunde næsten uden grund.

Han gik alene til den forbudte skov og gik ind i rydningen af guderne.
I midten regerede det gigantiske træ over den omkringliggende bane.
Artios trådte frem, da gigantens skygge dækkede ham, hans øjne blev vant til mørket, og han kunne se, at i træets hule ventede et meget stort vildsvin på ham.
Teutater vidste på forhånd, hvem dette menneske var, han havde observeret det i skyggen af slag. Han kendte sit mod og sin dygtighed, også hans venskab.

"Hold kæft, mennesker må ikke tale med guderne på jorden. Jeg ved, hvorfor du er der, og jeg ved, at bjørnens sønner ikke er bange for noget".

Han genoptog efter at have observeret menneskets ro i nogle få øjeblikke:

"Du forstår ikke, at kun dem, der vil være nyttige i dine stammes fremtid, skal overleve prøvelserne! Jeg ved, du er hensynsløs Artios, men jeg ved også, at du kan dø i kamp uden at have sikret dine efterkommere. Det er, hvad jeg ikke ville tillad, så min retfærdighed må passere.
Lyt til mig!
Når du er lidt over tredive år, falder du på de dødbringende marker. Og det vil være godt, fordi du selv har dræbt meget.
Men da du er en af dem, der skal forblive den samme, besluttede jeg, at du vil vende tilbage fra de døde.
Det skjold, du ser der på jorden, er mit, det er Uimbori. Det vil beskytte dig effektivt selv i den mørke passage. Du vil krydse den mørke verden, og du vil blive genfødt helt takket være Uimbori.
Må din skæbne blive skabt som sagt! "

Artios, som hverken kunne tale eller bevæge sig foran det hellige vildsvin, tog skjoldet fra Teutates. Da han vendte tilbage til sin stamme, huskede han ikke, hvad der var sket i skoven. Han havde nu et stort sort og grønt skjold i sin besiddelse.
Da han vendte tilbage til slaget, beskyttede skjoldet ham i lang tid, indtil han var nået over 30 år. Derefter blev han dræbt, fordi det var hans skæbne. Folk hædrede den, der havde kæmpet så meget for forsvaret af stammen, han blev begravet sammen med Uimbori.
Og skjoldet beskyttede fortsat mennesker i verden mod de døde.
Det siges, at en gammel konge ikke rigtig kan dø, og at han vil vende tilbage en dag. Det er, hvad myten om Artios og Uimbori forholder sig til.
Der var en anden chef, der senere blev båret stående på gudernes skjold, jeg tror, jeg kan huske, at det var Brennos.
Nb: I henhold til en lille skulptur, der repræsenterer nøgne teutater og det hellige skjold af stammen alene, samt et arkæologisk fund, hvor vi i en enkelt grav over hundreder fandt resterne af en mand dækket af et enormt skjold alene.
Etymologisk svarer det, det arkæologiske stof giver os mulighed for at oprette forbindelsen.Oxouna.
Stammerne besøgte selvfølgelig hinanden, veje var blevet sporet efter de lyseste stjerner. En af dem sluttede sig til Burdigala i Lutèce, der passerede gennem Lemovices-territorierne, ved grænsen af Turones-landene, og efter landsbyer, der oftest blev implanteret på bredden af floder, som nymferne beboede. Sådan blev udveksling og byttehandel en kultiveringsform. På denne berømte og store vej var der installeret et sted for hengivenhed til gudinden Ouxona. I Argentomarus, byen med sølvreflektioner. Ouxona tilbød berømmelse, renlighed og sundhed, dens farvande kom direkte fra regnfuld afstrømning. Dens sten med navnet "Oxa", den geniale, det er en blå amfibolsk skist med sølvreflektioner. Det betegner overlegen kvalitet. De købmænd, der gik forbi, kaldte det "rigdom af rigdom", og det var genstand for et lille hellig ritual, der bestod i at befugte stenen for at blive hædret med refleksioner fra himlen. Oxouna la pure gjorde forskellen og inspirerede selvtillid. Forhandlere stoppede ofte ved sin springvand for at vie deres tilbedelse der.Nb: blå sten med våde og glatte reflektioner er meget hellige i det mindste siden installationen af Stonehenge, hvor folk allerede kom for 4500 år siden for at se efter små stykker blålige sten.
Denne myte om Oxouna, også kaldet Uxona, ser ud til at komme langt væk i fortiden.

Vascos.
Vi arbejdede, og vi havde altid lyst til at gøre lidt mere, lidt bedre med gallerne, der var virkelig dette ønske om at forbedre hverdagen.
Jeg har hørt om en gud i de Pyrenæiske udlandet, der hedder Vascos, eller Iacos efter folks accent. Han var en gud for topmøder, hvor vi ville klatre, den af stierne af kvalitet. Hans dyr, fordi han var en gud fra middelverdenen, var en bi. Og ja, jegDet ser ud til, at den galliske bi havde et mandligt navn. Han optrådte i foråret, i store tropper og førte sine raids, Uaxti på lyngmarkerne, faktisk viste han den bedste måde at flyve over de bjergrige faldgruber. Vascos var en guide, den der fører på kvalitetsstier og hans skat var den bedste af alle. Han havde fået tilnavnet "fedt", fedtguden.Nb: primosproget giver mening: "viljen til en kvalitetssti".
Han var faktisk en bjergvejsgud. Bien viser ofte, hvor de bedste armaturer er.
På fransk virker ordet "tyktflydende" temmelig tæt på mig.

Ueleda.
Gallernes vingerhjelm var pyntet med to larker, vinger på siderne var tegn på den flyvende ånd, som for rejsende.
Gudinden Ueleda var datter af Alamahé, fostergudinden. Tidligt på året forsvandt hun fra reden for at se landets og bjergernes storhed, hun rejste i flere måneder, og galliske rejsende rapporterede at have set hende på den anden side af verden, tusinder af kilometer væk. Det blev sagt, at hans palads var blevet bygget af guderne på klipperne, der overser menneskers land. Det kaldes "vagtens palads", fordi det ser ud til, at han er den eneste, der ikke kan skifte plads. Hvert år vender Ueleda hjem i form af en lerke, rejsendes gudinde.Nb: rigtigt navn: Ueleda, (Véléda), en profetinde bar dette navn senere. Élania, Éliane er et rekonstitueret ord er Ueleda gudinden, Alouette Alauda er en rejsindeinde, måske var hun en stammes nymfe, men det ser ud til, at alle galliske stammer kendte hende. Også kaldet "Alant-deuia". Hvilket giver ham en lidenskabelig aktivitet, minder.
Gallerne havde to liv, det første skete derhjemme og det andet tilhørte Alantia, det skete på en tur, på vejene eller i deres andet hjem. Men der var faktisk et gallisk udtryk, der handlede om det første og det andet liv.
Dette navn på Alant-deuia, af alauda og endelig af Elania findes i den franske "Aline, Hélène ou Élodie", som også har en relation til rejsen.
Wow
Ingen husker, da hun ankom, vi ved bare, at det kommer fra dybden af afgrunden, hvor Ogmios havde kædet hende.
Ved du hvorfor, den gamle løve var altid den eneste, der var ufølsom over for troldmanden.

De, der så det, og som mirakuløst undgik døden fortalte skræmmende historier om en forfærdeløs slange, som bar en mærkelig rubin midt i panden.

En af de overlevende sagde dette, når han vendte tilbage til landsbyen:

”Jeg fiskede i floden, og selvfølgelig faldt jeg som normalt i søvn ved foden af et stort piletræ.
Det var først om aftenen, at den omgivende kulde vækkede mig, hele følelsesløst flyttede jeg næppe, da jeg hørte fløjten. Det frøs mit blod. Vi var mellem hund og ulv, natten gik hurtigt frem.
Men denne susende lyd gav mig en gave, jeg havde aldrig hørt en sådan som denne, og jeg vil aldrig glemme den!
Jeg var skjult af træets skygger, og ingen kunne se mig.
Men jeg! Jeg så det!

En ung nøgen og smuk kvinde badet i floden, hun svømmede langsomt og kom frem og tilbage og fandt et par meter fra mig. Det kunne have fortryllet mig, men jeg kan forsikre Dem om, at dens fløjter ville fremskynde trangen til at flytte til en hel hær af tappede soldater!
Og så ... var der noget der skræmte mig endnu mere. I floden, rundt omkring den, var der slanger i meget store antal, jeg har aldrig set så mange, og smukke størrelser selvfølgelig!
Hundreder af krybdyr af alle racer krusede og blandede sig med sangen fra Wyvern.
Efter et stykke tid ved jeg ikke, hvor mange, hun satte kursen mod kysten på den anden side af åen. Da hun kom ud af vandet, så jeg, at bunden af hendes krop var anderledes, tingene havde ingen ben, og disse blev erstattet af kroppen af et stort krybdyr .. Hvilken frygt!
Det var her jeg flyttede, men da jeg flyttede lidt knuste jeg nogle tørrede grene, og det lavede støj.
Med en hurtig bevægelse af hovedet vendte hun blikket mod mig, og hendes øjne mødte mine. Af alle guder! Hvilken skønhed!
I midten af hans pande var en rubinrød sten, og det ville jeg pludselig. Jeg ville stjæle hans juvel fra ham!
Kun voila, slangerne var lige vendt mod mig også, og nogle kastede sig selv i retning af mig.
Så jeg forlod uden at bede om min hvile, jeg sværger for dig, at aldrig en mand løb lige så hurtigt som mig i dette øjeblik. Jeg hørte fløjterne, stadig så forfærdelige bag min ryg, hun gav dem ordrer ...
Jeg troede, jeg var ved at dø på stedet!
Og så kom jeg tilbage til landsbyen, raslerne havde fulgt mig i lang tid, men jeg var undslap dem. "

Dette er, hvad denne mand sagde. Og selvfølgelig troede ingen på ham, folk sagde, at han havde et mareridt. Det var først næste dag, hvor bevæbnede krigere gik for at kontrollere, om der var et monster på siden af floden .... og intet, de fandt intet .... undtagen serpentinspor, der var præget i mudderet på de to bredder, hundreder.
Da de vendte tilbage, udviste en af soldaterne en pragt og feber luft, han attesterede til sin ære, at en af sporene efterlod iSilt var faktisk en af en slange ... enorm, mindst lige så stor som en mand, bestemt større.
Den mandspisende vouivre var gået der.

Vi ved ikke hvorfor, siden den dato den bonde, der havde savet Wyvern, ændrede sig meget, han, som normalt var så glad, viste alle en mørk og tilbagetrukket karakter.
Hver dag om aftenen vendte han tilbage til det sted, hvor hans erindringer bragte ham tilbage, det var som om han ville se hende igen. Som om han savnede hende, havde han eldet meget på kort tid ...

Bemærk: wyvour er en fe, der har sine fordele og ulemper, Merlin var et offer. Det kaldes også: "den store fisker".

Xacãnos.
Der var mange guder og gudinder, hver havde deres plads i universet. På kanterne af visse floder, søer og søer var der et geni af vand ved navn Xacãnus.
Han gav visse ønsker, men frem for alt bragte han sin pleje og en god ånd for de syge. Slægten levede i høje koncentrationer af rør. Visse stammer tilbad ham.
Dens frø nærede klanerne, dens dans og dets sang genererede smukke drømme, bladene blev brugt til at kurere vejrtrækning og forgiftning. Fra sin stilk trak vi fløjter og højden af spekulerer, dens juice blev brugt til at lave velsmagende søde godbidder, derudover og for at tilføje dets naturlige ekstravagance, lavede vi kvaster med dens stængler og fjederstøv.
Xacãnos var guderens budbringer, han var et geni af rørene.


Nb: Jeg fandt hans spor endda meget langt fra Gallias territorier. Xacãnos var et vandgeni, der var legemliggjort i sivene, en plante, der blev meget værdsat af gallerne. Han bragte lykke og sindsro, han var en messenger.
"Cãnos" sendes på fransk som "la cane".

Xuban.
Xuban var en guddommelig tiltrækningskraft, at trække på en eller anden måde. Han levede i overdådige horisonter, og vi finder ham mange steder i Gallien, under mere eller mindre udviklede navne. Det blev kaldt den frygtløse, dens første kvalitet blev båret i den fysiske verden. Dens friskhed blev givet det af det hvide vand, der rullede sig. Det blev også sagt, at han havde planternes nåde. Han var en valgfri og overdådig gud.


Nb: tilsyneladende ville det have et forhold til fisk og kvindens hofter, det er en demonstrationsgud.

Yévuria.
Blandt alle de historier, jeg har været i stand til at fortælle, er der en, der taler om Eburos, det guddommelige vildsvin.
Teutater besluttede at hjælpe et menneske ved at låne ham sin fleece, Eburia. Det var en monsterjæger, der måtte jage Gargos, en gigantisk væsen, der bange for dyr og mennesker til hans fornøjelse.
Den pågældende kriger klædt i Éburia, før han sank ned i skoven for at dræbe monsteret. Dette tøj tillod ham at blive usynlig ved fuldt ud at tilhøre den skov, som han fusionerede med. Det blev sagt, at denne fleece, at intet kunne trænge ind i den undtagen solens lys.
Spikes, sværd og andre kløer kunne ikke skade det.
Nb: "Éburo" er et udtryk, der angiver den uigennemtrængelige fleece, som visse stammer bar i kamp. Sikkert en vildsvinhud. Det er blevet forvirret med øen Ovios på grund af dens sammenfiltrede løv, som også er uigennemtrængelig.
Vi finder dette navn selv i dag i former som "yèvre", "Yvrande", hvor ældre "yevuria", "Éburia".

Udtrykket "Gargos" findes i den franske "gargouille", hvor "Gargantua".

APPENDA.
Denne første undersøgelse af gallisk mytologi gennem dens ord afspejler godt tanken, der animerede vores forfædre og vores forfædres forfædre.
Vi finder de meget tætte forhold, de havde med vores miljø.
Træer først med benede guder, buskede, tegne, hævede, solide, bevæger sig hvor og frem for alt afbalancerede, som er balance i verden.
Andre guddomme fremmer bevidst relativt med den menneskelige krop, skønhed, lighed, muskulære linjer, styrke, femininitet ... osv. Men også med karaktertræk.
Vand er næsten konstant forbundet med femininitet og månen, jorden, der også skaber liv. Der er hellige kvalifikatorer såsom: bølgende, skinnende, i form af vand, sundt og rent, produktivt, og det er meget vigtigt, fordi vand er forbundet med tiden.
Maskulinitet er imidlertid legemliggjort i landemærker, bjerge af sten eller andre uslebne kvaliteter. Jeg taler lidt om stenene i sikkerhed, som tilsyneladende havde en maskulin dimension, mens usikkerhederne var temmelig feminine, det forekommer mig noget naturligt, det refererer til vandets bevægelser, fordi dette er en dybt menneskelig tilbøjelighed, hvis det ikke er ikke automatisk.
Stammene havde mange guder, men til hver stamme tilhørte især en gren af panteonet. Hver af disse guder fik deres navne og deres nåde takket være landskabet i Frankrig, hvis skønheder og mangfoldigheder vi kender godt. Det ser ud til, at disse guddomme havde et hovedyrke, der vedrørte disse stammers aktivitet. Heste, kurve, tømmerhuggere ... osv ... og endda en sportslig del. Dyrene er ikke blevet glemt og henvist til deres rang af primær bestialitet, de er en integreret del af den galliske pantheon i mediets verden, dvs. "menneskers land". Vilde dyr blev respekteret, fordi de var part for den galliske magiske verden.

Alt dette giver dig mulighed for at gå tilbage i tiden og genopdage tankerne om vores forfædre, men endnu bedre, denne undersøgelse giver os mulighed for virkelig at forstå denne tanke gennem det gamle hellige sprog, det galliske sprog. Og det er meget vigtigt for vores egen bæredygtighed, den for Druid kultur.
Den ægte Druid-kultur for mindst to tusind år siden. Faktisk meget ældre.

Gallisk mytologi transkriberer tydeligt det faktum, at vores forfædre rent og simpelthen forguder verden omkring dem. Denne tanke er et træ, der er rodet dybt inde i dig, uden at du er klar over det. Jeg stiller dig dette spørgsmål i dag: denne verden omkring dig er også mig og mig, der ødelægger den. Vil du give slip? Kommer du til at glemme, hvem du er, hvor du kommer fra, og dem, der lod dig gå videre og døde i broderskab siden de tidligste tider for dig, der blev moderniseret på bekostning af en endelig udrulning? Dette tanketræ er dit, hvis det forsvinder, forsvinder din sjæl med det.
Skal du fortsætte med at ødelægge livet på denne planet for at udmatte din mave?
Lad os være ærlige: Jeg tror ikke, det var det, du ville have. Så jeg synes, du skal komme tilbage til virkelig at tilbede denne verden, hvor kun livet hersker. Ikke mig, ikke dig, alle skønhederne i dette utrolige palads, som guderne har givet os.

Inde i hver af jer er et levende tanketræ plantet af dine forfædre.
Og alle mennesker bærer deres træ, og alle disse træer danner den hellige skov. Tænk over det.