το χρονοδιάγραμμα

Kernunos, LUG ΚΑΙ DONNOTARVOS

 

(Κρόνος)

 

Δύο ιδιαίτερες παραστάσεις Kernunos ελήφθησαν. Το πρώτο γλυπτό είναι εκείνη ενός θεού με Staghorn, τυφλός από το ένα μάτι, κάθεται σταυροπόδι σε ένα γιγάντιο φίδι που τρώει και διαμελίζει τα θύματά του στο πέρασμά του.

 

Άλλος αναπαράσταση του Wyvern;

 

Το Wyvern είναι ένα αρχαίο μύθο που περιγράφει μια γυναίκα φίδι που προκαλεί το θάνατο αυτών των σταυρών.

 

Πίσω από το φίδι, ένας άνδρας κρατά ένα τροχό μπροστά από το φίδι, ένα άλλο άτομο, όπως και η πρώτη, κατέχει μια ρόδα. Ένα λευκό κόμμα, μαύρο κόμμα.

 

Θα πρέπει να ξέρετε για να αποκρυπτογραφήσει η εικόνα είναι ότι οι πρόγονοί μας ασκούσαν την λατρεία των φώτων υδάτων. Πολλά αρχαιολογικά ευρήματα επιβεβαιώνουν αυτήν την πρώτη θέση.

 

Στις ιταλικές Άλπεις βρέθηκε ένα χαρακτικό φίδι, με θέα σε ένα εκκαθάρισης κοιλάδα που από ένα ρεύμα που πηγαίνει προς τη Θάλασσα της Λιγουρίας. Αυτή η ιδεολογική μιμητισμός μας οδηγεί να πιστεύουμε ότι το γιγαντιαίο φίδι, αυτή είναι η πορεία ενός ποταμού. Όχι πολύ μακριά είναι τα απομεινάρια ενός πολιτισμού, που ονομάζεται τα αγάλματα στήλη κοιλάδα Aulla κατά μήκος του νερού για τα ακρωτήρια, το οποίο έχει βρεθεί αρκετές άλλες αγάλματα κοντά στο δάσος του Brocéliande επίσης σε σχέση με άλλα μέρη της Ευρώπης και ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα της Αγγλίας ..

 

Φαίνεται ότι το νερό λατρεία του πολιτισμού υπήρξαν εκτεταμένες 3000 χρόνια π.Χ.. Είναι ο διάσημος πολιτισμός Ατλαντίδα;

 

Ως εκ τούτου, η κατανόηση του τι είναι οι τροχοί και το όνομα του Kernunos.

 

Το νερόφιδο είναι σαν την κύλιση της ζωής, όλοι έχουμε ακούσει ότι η ζωή είναι σαν ένα ποτάμι κύλιση, που γεννήθηκε από μια πηγή και τελειώνει με το θάνατο. Kernunos Cronos κάθεται σε ένα φίδι που ζουν και πεθαίνουν τα παιδιά, την ώρα που οι πρόγονοί μας φίδι που ονομάζεται Wyvern δεν υπάρχει ακόμη χρόνος. Αυτή είναι μια γυναικεία θεότητα.

 

Η άλλη παράσταση Kernunos, φαίνεται διανομή τροφίμων από μια τσάντα μεταξύ ενός ελαφιού και ενός ταύρου. Ήμισυ για την αρχή της ζωής, το άλλο μισό στο τέλος, χωρίς αμφιβολία. Αυτά τα δύο ζώα απεικονιστεί μεταγραφή των δύο ανδρών οι οποίοι κατέχουν τις ρόδες του χρόνου στην πρώτη συμβολική γλυπτό διερευνηθεί.

 

Οι πρόγονοί μας από κοινού οποιαδήποτε χρονική περίοδο μεταξύ φωτός και μια σκοτεινή περίοδο (βλέπε παράγραφο σχετικά με το Ημερολόγιο Coligny), έτσι ώστε μεταξύ των λευκών θρύλους ελάφι και το μαύρο ταύρο. Ένα ζωντανό μάτι και ένα νεκρό μάτι στο πρόσωπο του θεού του χρόνου. Οι δίδυμοι τροχοί του χρόνου στροφή από κυματίζω νερόφιδο που τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει. Η ζωή και το θάνατο. Άσπρο και μαύρο που τρέχει για πάντα.

 

Γνωρίζοντας ότι για το θάνατο Γαλάτες δεν είναι το τέλος, μόνο ένα πέρασμα σε ένα άλλο κύκλο της αναγέννησης. Ο ταύρος δεν είναι καταστροφική, είναι μια σκοτεινή περαστικός, αλλά όχι κατ 'ανάγκη εξολοθρευτής. Επιπλέον, αυτή τη φορά του κύκλου απεικόνισης περιγράφει την ροή του χρόνου, ένα χρόνο πίσω από την οποία προέρχεται πάντοτε από ένα άλλο ετήσιο κύκλο και ούτω καθεξής. Σίγουρα αυτό το μοντέλο είναι αυτό ισχύει και για τη διάρκεια της ζωής, μια δημιουργική περίοδο, λευκό και μια περίοδο παρακμής, σκοτάδι. Νεολαία και γηρατειά.

 

 

Η Staghorn Kernunos ότι η πόρτα είναι η μελέτη της Lug που μας δίνει νόημα.

 

Lug προσωπικότητα είναι πολύπλοκο, ένας ένας εκπρόσωπος τρεις επικεφαλής τον Θεό και οι δύο πλευρές του είναι, με την πλευρά του σκύλου συνδέεται πλευρά, ζώο, από την πλευρά του το φτερωτό άλογο είναι η πλευρά της ελευθερίας του πνεύματος, θεία, ότι από μια χειραφετημένη δημιουργός. Ο χρόνος του φιδιού είναι ότι από την εκμάθηση της ελευθερίας της συνείδησης. Κάποιος που τυχαίνει να κατέχουν πλήρως το πνεύμα της θείας άλογο και μόνο, νικώντας τη βούληση του σκύλου, έγινε Elluaus, ο πρώτος πρίγκιπας που κέρδισε την ελευθερία να δράσει μόνη της. Στη συνέχεια, μπορεί να φορούν το φτερωτό κράνος, ένα σημάδι της χειραφετημένης αναβάτες. Lugh είναι ο θεός του φωτός και της γνώσης της μάθησης μετά το χρόνο της Lug, την ανθρώπινη, που καταφέρνει να ελευθερώσει τον εαυτό τους γίνεται μια θεότητα στη γη στη Γαλατία.

Οι δύο αυτές όψεις, το σκυλί και φτερωτό άλογο, βρίσκονται στο βιβλίο της Αποκάλυψης, όπου αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη συμπεριφορά εν γένει.

Οι τρεις γερανοί αντιπροσωπεύουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, οι τρεις mattres γαλατικά, κάποιος πρέπει να καταλάβει ότι οι θεοί δεν εμφανίζονται ποτέ στην γη με ανθρώπινη μορφή στο αρχαίο πολιτισμό γαλατικό ..

 

λοβός

 

Δημοφιλείς μύθους μας έφτασε, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης πράσινο νησί (Ιρλανδία), λένε Lug είναι ένα πολυτεχνείο που μπορεί να κάνει τα πάντα, είναι η πηγή όλων των ιστοριών, όλη του τη ζωή. Πολλοί Gauloises πράξεις έφερε το όνομά του, αποδεικνύοντας ότι αυτό είναι ο θεός του φωτός πολιτισμού, το λίκνο των διυλισμένων συνδυασμών, την επιστήμη, το μόνο που είναι δημιουργικό μέλλον και σίγουρα αγαπάει. Είναι η εικόνα του θρυλικού λευκό ελάφι που φέρνει το φως. Έτσι, αυτό είναι το πρώτο από τα δύο όντα που κατέχουν τον τροχό του χρόνου. Κάποιος που είναι ολόκληρο το μάτι Kernunos μέρος στην αρχή του χρόνου φίδι, αυτή είναι η πρώτη δημιουργία, αυτός είναι ο θεός των εικαστικών καλλιτεχνών, κύριος όλων των τεχνών, σύμφωνα με το μύθο του. Μερικές ιστορίες λένε ότι είναι ένας ιππότης του φωτός που εμφανίζεται για να σώσει τον κόσμο από την καταστροφή, να κάνει αλλαγή κατεύθυνσης. Lug μπορεί να δοθεί με βενζίνη το θάνατό του, οι μάχες μεταξύ ελάφια είναι σπάνια θανατηφόρα ή ατυχήματα, αυτό είναι ό, τι φαίνεται από την επιλογή της εικόνας ελάφια, σπερματεγχύτη και εκπολιτιστική. Οι πρόγονοί μας έχουν κάνει τον αγώνα ένα από τα αγαπημένα τους σπορ, σπάνια επικίνδυνο και μιμούμενοι έτσι εκεί αγωνίζονται ελάφια, δραματικές καλλιτέχνες.

 

Σε ένα βάζο που βρέθηκαν στη Δανία είναι μια ιδιαίτερη παράσταση του τι Lug, δημιουργεί μια ιστορία. Ο Θεός κέρατα ελαφιών κρατώντας το φίδι και το χρόνο με διάφορα σχέδια μεταγραφεί ειδική περιπέτεια.

 

Μια άλλη tricéphale δείχνει την πάλη μιας θεότητας που αντιπροσωπεύει το σκυλί κατά κτηνοβασία και ο φόβος κρυμμένος στο σκοτάδι, και ο μεγάλος θεός των τριών mattres συλλέγει τον πλοίαρχο και τον σκύλο του σώματος και είναι κατασκευασμένα από το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον της ιστορίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Μόνο ο ανθρώπινος χαρακτήρας παραμένει γη, ο σκύλος συνδέεται με τον ηττημένο κτηνοβασία, Mattre το παρελθόν. Μιλώ σε άλλο κεφάλαιο. Από την άλλη πλευρά του trycéphale δείχνει ένα φτερωτό άλογο, ένα σημάδι ότι η ανθρώπινη θέληση απελευθερώνεται από την πρόσβαση στο θεϊκό. Ο θεός trycéphale είναι πράγματι το πρόσωπο του άνδρα μεταξύ του ζώου και το θείο.

 

Σε μια συγκεκριμένη τιάρα στον τάφο του Vix κρατήρα, θα βρείτε το φτερωτό άλογο προσγειώθηκε στο κεφάλι του μια γυναίκα αποθεώθηκε.

 

Η εξέλιξη του νου

 

Off είναι ότι ό, τι είναι Lug, η μάθηση και η εμπειρία, η μετάβαση από το ζώο και το θείο.

 

Η Staghorn που φέρει επίσης Kernunos είναι η αναπαράσταση της δημιουργικότητας του δέντρου όλο το χρόνο, στην αρχή και στο τέλος του χρόνου της κάθε περιόδου.

 

 

 

 

 

.dropoff Παράθυρο Στη συνέχεια, η μνήμη RAM φίδι ασταμάτητη επικεφαλής Donotarvos, η ευγενής ταύρο θεός που πρέπει να μοιράζονται ό, τι πρέπει να εξαφανιστούν (αυτό είναι το μέρος των θυσιών τελετές) και μετέτρεψε τη γωνία σε ένα νέο κύκλο δημιουργίας και αναγέννηση.

Donnotarvos

 

 

Κυριολεκτικά, η ευγενής ταύρο. Εκπροσωπείται στην γλυπτική Kernunos είναι το δεύτερο από τα δύο όντα που κατέχουν οι τροχοί του χρόνου, από την πλευρά του το σκοτεινό μάτι, όπως το φόρεμά της, αντιπροσωπεύει τη σκοτεινή περίοδο του ημερολογιακού. Θα βρείτε τον ταύρο σε παραστάσεις που περιγράφουν Esus, ένα άλλο γαλατικό θεό. Κρυμμένο σε ένα qu'Esus δέντρο σκιά, μαζί με τους τρεις γερανούς, ή ως Esus υποστήριξη των τριών γερανών. Αυτές οι τρεις γερανοί αντιπροσωπεύουν τρεις Κρεβάτι γαλλικού φυλές μητέρες. Αυτό το δέντρο είναι η αναπαράσταση του τι στέκεται στο δρόμο του πνεύματος, του σκοταδισμού, περνώντας μέσα από μια χώρα εκτός της σαφήνειας που Esus αποχρώσεις για να βρει το φως της κατανόησης και δημιουργικό μέλλον για τις νέες διαδρομές.

 

Και πάλι η λατρεία του νερού έκανε τον τρόπο του. Η triscèle δείχνει τρεις δίνες που συνδέονται σε ένα κέντρο, στροβιλίζεται αντιπροσωπεύουν τα τρία νερά, στενή ομοιότητα ondoyées σχηματίζει ο τύμβος Gavrinis. Τρεις Κρεβάτι, γερανοί που δείχνουν το δρόμο της μετανάστευσης στον ουρανό, μονοπάτια της ζωής, τα νερά της ανθρώπινης ιστορίας. Τρεις νερά είναι σε αντιστοιχία με Kernunos μέσω του ταύρου, ο χρόνος θα είναι το νερό του παρελθόντος, το νερό αυτού του νερού και για το μέλλον. Η οποία μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σκληρό νερό κρυσταλλικού μνήμης, πάγος, νερό κινείται συνεχώς και κυματισμό του νερού του παρόντος και του μέλλοντος, χωρίς ο αέρας τα σύννεφα. Το Δελτίο Θεός ενώνει τρεις γερανοί είναι ο πλοίαρχος του τη μοίρα, σκοτάδι τι θα συμβεί αργότερα, καλό ή κακό, και ότι επιτρέπει σε ένα εκλεγμένο γύρισε από τη γωνία σε ένα ανοικτό μέλλον, το δεύτερο τροχό, συμπληρωματικά θεός ελάφια, πλοίαρχος δημιουργίες και γεννήσεις. Ένας νέος κύκλος αρχίζει.

 

Ο Μινώταυρος είναι πιθανώς πολύ κοντά ως μύθος, μισός άνθρωπος, μισός ταύρος, που συνδέεται με την τύχη του βασιλείου που προσφέρονται νέοι άνδρες της εξαφανίζονται μέσα στο σκοτεινό λαβύρινθο του πεπρωμένου των ανθρώπων, γεμάτη από πολιτιστική σημασία στον πολιτισμό της Ταξιδέψτε τα νερά της ζωής, ο λαβύρινθος είναι η μεταφορική έκφραση σκοτεινά μονοπάτια στη μέση του δάσους ή οι Γαλάτες έχουν ταξιδιωτική απαγόρευση.

 

 

Οι ταυρομαχίες ταύροι θυσιάζονται στις αρένες που είναι αποτέλεσμα αυτού του μύθου, θυσιάζει το σκοτάδι για να φτάσει το θείο φως του τόξου, στη ιππότη ουρανό που κατακτά το σκοτάδι και την κτηνοβασία. Αλλά αυτό είναι ένα κοινό που αποκλίνουν από αυτό που ήταν στη μόδα μεταξύ των προγόνων μας. Ο ταύρος ήταν ευγενής και σεβαστό.

Πνευστά και κελτικές γλώσσες ήταν διαφορετική σε διαφορετικές περιοχές, έτσι ώστε να κρατήσει το συνολικό ύφος του όλες αυτές τις λέξεις, οι οποίες μεταβάλλονται ελαφρώς ανάλογα με τις φυλές.

 

Είναι μοιράζεται ανάμεσα σε δύο περιόδους, το φως και το σκοτάδι.

 

 

Αντιπροσωπεύει 6 φορές 5 ηλικίες, 30 χρόνια. Βαθμολογήθηκε Setlo ή setluios μια γενιά.

Το Ημερολόγιο Coligny είναι απόδειξη του πολυμάθεια και τη νοημοσύνη των Δρυίδες που όλοι λατρεία επικεντρώθηκε στην ώρα τους.

Ήταν σύντομη νύχτα (nycthémère). Η βασική μονάδα είναι το "αργά", "ένας κύκλος Κυρ βράδυ, 24 ώρες το σήμερα.

 

Το έτος Σημειώνεται Sonnocingos

 

Στο ημερολόγιο, υπάρχουν 1835 γραμμές νύχτες, διαμορφωμένος μετά 365 ημέρες, είναι 2200 γραμμές συνολικά.

Αρχίζει με τη νύχτα και κατέληξα να το βράδυ. Ή 366 νύχτες έτσι ένα αντίγραφο.

Χωρίζεται σε 2 φορές 6 μήνες? Ένα μήνα είναι ίσο με 29 ή 30 ημέρες.

Κάθε 2 και μισό χρόνια προσθέτουμε μια άρθρωση μήνες cialllos είναι ένα αντίγραφο.

Όλες οι ηλικίες 6 αφαιρείται ένα μήνα 30 ημερών.

Ο μέσος όρος είναι 365,2 νύχτες ετησίως κατά μέσο όρο για την καταμέτρηση του 30, 6 πολυελαίους.

Έχει 1835 νύχτες, ένας πολυέλαιος περίπου όπου έχουμε αφαιρέσει 9 μονάδες που είναι εις διπλούν, λάμψη υπολογίζεται σε 2 περιόδους, όπως όλες τις άλλες μονάδες του χρόνου.

Για κάθε μήνα από 29 ημέρες, την τριακοστή ανύπαρκτο diutertonu σημειώνεται. Όλα διαιρούνται σε δύο μέρη. Το έτος είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, και Giiemorotlio Semoratlio.

Το Ημερολόγιο Coligny είναι σωστή, αλλά θα πρέπει να λάβει υπόψη το γεγονός ότι μερικούς μήνες είχε υπολογιστεί δύο φορές και κάποιες άλλες μονάδες του χρόνου. Έτσι για να βρείτε την ακριβή καταμέτρηση πρέπει να διαδραματίσουν οι προσθήκες και οι περικοπές που ενυπάρχουν σε κάθε διαφοροποιημένων κύκλων.

 

Υπάρχουν 4 εποχές:

 

Cengiamos

Giamos

Uesara

Σάμος

 

Οι μήνες είναι οι εξής:

 

Samonios 30

Dumanios 29

Riuros 30

Anagantios 29

Ogronios 30

Cutios 30

Ciallos 30

Giamonios 29

Simivisonnos 30

Equos 30

Elembivios 29

Edrinios 30

Cantios 29