το Βιβλίο της Αποκάλυψης

lugus
lugus

Το κείμενο που ονομάζεται Αποκάλυψη και του οποίου το πραγματικό όνομα είναι "αποκαλύψεις", το τελευταίο κείμενο της Βίβλου γράφτηκε από έναν Druid και εκτρέπονται από τον αρχικό σκοπό της να δημιουργήσει μια θρησκεία που επέτρεψε οποιαδήποτε véléitées ύπνου εξέγερση των Γαλατών σκλαβωμένη στη Δύση και στη Μικρά Ασία ..... εκατομμύρια άνθρωποι είναι φανατικοί στη θρησκευτική ηλιθιότητα και η άγνοια μέσα από αυτό το δυσνόητο κείμενο και το φόβο που εμπνέει ..

 

 

 

ερμηνεία

 

Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, είμαι το φως και το νερό.

 

"Και το πρόσωπό της είναι σαν τον ήλιο" με την οποία διατάσσεται η ανθρώπινη δραστηριότητα του έτους.

 

"Θα φέρει το λευκό λινό φόρεμα" είναι ένα σαγίο Druid.

 

«Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, (Lug και Donnotarvos), είμαι η αρχή και το τέλος," είμαι: χρόνος (Kernunos).

 

 

 

"Γύρω μου είναι οι επτά κηροπήγια είναι οι επτά εκκλησίες" του χρόνου.

 

 

 

Ένας κύκλος των επτά ελαφρού ύδατος, οι οποίες καθορίζουν τις τάσεις ενός ετήσιου κύκλου και τις επτά διαδοχικές τάσεις του ανθρώπινου αλλάζει το μυαλό. (Δείτε το ημερολόγιο)

 

7 παρατίθεται το μυαλό που βρίσκεται στη σημερινή Τουρκία, πρώην γαλατικά.

 

"Και το λιοντάρι θα φάει με agniau« Ο ήλιος ανατέλλει και αιματηρή ένα σύννεφο χνουδωτές, είναι λυκόφως, ο εμπνευστής του γαλατικό κύκλου.

 

Στη συνέχεια, στο κείμενο που ακολουθεί, ο αφηγητής επέπληξε κάθε αναφέρεται ως την πρόοδο του χρόνου μπορεί να του επιτρέψει να μείνετε σε ένα από αυτά και θα πρέπει πάντα να κινηθεί προς ένα άλλο μέλλον, μια άλλη πράξεις, ακόμη σε ένας στόχος της αλλαγής ή το πνεύμα δεν μπορεί να πεθάνει επειδή ένας κύκλος ανοίγει πάντα μια άλλη, επ 'αόριστον. Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι πράγματι μια απόδειξη της αιωνιότητας της εξελικτικής πνεύμα.

 

 

 

Αυτό είναι ένα διδακτικό κείμενο Druidic εικόνες, να γράψει μια μεγάλη κίνηση, γαλατικά Druid κοντά στην ελληνική φιλοσοφικούς κύκλους.

 

 

 

Φαίνεται ότι κάθε μια από αυτές είχε κάνει λόγο για μια ανατεθεί το χρώμα, τα χρώματα του ουράνιου τόξου, και μπορεί να είναι, αλλά εκεί προεκτείνουν, οι άνθρωποι από αυτές τις πόλεις έπρεπε να μεταφέρουν αυτά τα χρώματα για την καταπολέμηση του προβλήματος της ενδογαμία και να διευκολύνει τις ερωτικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε γεωγραφικά απομακρυσμένες περιοχές, γι 'αυτό η Donnotarvos (το πέρασμα του αίματος) ονομάζεται ευγενής ταύρο, είναι ο έλεγχος υγιείς σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που εκτίμησαν την όμορφη φυσική μορφή (γαλατικά ήταν όμορφη φαίνεται αυτό). Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει πολύ φανταχτερά χρώματα των ενδυμάτων των οποίων Γαλάτες είχαν αναγνωριστεί για την κάλυψη.

 

Επτά φώτα ύδατα για τους ανθρώπους νερού του χρόνου.