τα μυστικά του Δρυίδες

Μια απλούστερη ετυμολογία που βρέθηκαν σε ορισμένα σημεία: Druios, Ruis και Ruas. Οι νύμφες είναι Αμαδρυάδες δρυός και τέφρα Δρυάδες νύμφες με την ελληνική μυθολογία που σχετίζονται με το γαλατικό μυθολογία. Δρυάδες ..... Δρυίδες, οι δημιουργοί της αιωνιότητας που το δέντρο είναι το κεντρικό δρυς Γαλατία και στάχτη στα βόρεια. Δρυίδες είναι καλλιτέχνες μάγοι που αντλούν δυνάμεις τους μούσες. Είναι βέβαιο ότι όλη η γνώση χάθηκε στο δικαστήριο Druidic τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια. Υπάρχουν μόνο μερικά πραγματικά λαογραφία από την αρχαιότητα.

 

Το μυστικό της μετάδοσης της γνώσης ήταν το γεγονός ότι οι Δρυίδες μίλησε στην εικόνα συνελεύσεις (πολύ γνωστή για λυρικών ποιημάτων τους), αυτό σημαίνει ότι μόνο οι πιο ευφυείς μαθητές, το πιο πιθανό να καταλάβει. Αυτή είναι η εξήγηση του συνόλου του θρυλικού ποιητικό οίστρο που επέζησαν στο γιο για αιώνες. Αναφορές και πλήρη αρμονία με τη φύση και τον κόσμο γενικότερα είναι συστηματική.

 

Η κατηγορία των Ruis είναι ότι μάγοι, σοφοί, οι γιατροί και οι εκπαιδευτικοί καλλιτέχνες, αλλά μπορούν επίσης να ανήκουν στη στρατιωτική κάστα και ακόμη και τους βασιλείς. Θα συναντηθούν στη συνάντηση έτος την ανταλλαγή των νέων γνώσεων που έχουν αποκτηθεί, αλλά και να ανταγωνιστούν μέσα από τις τέχνες για να εκλέξουν τη μεγάλη Druid, τους καλύτερους καλλιτέχνες, γιατροί και σοφοί που το μόνο φως στη Γαλατία στην εξουσία λήψης αποφάσεων επί όλων μάγοι της κατηγορίας. Λέξη τους είναι η δύναμη μέσα στη φυλή είναι η ίδια με εκείνη που ο βασιλιάς πρέπει να σέβεται.

 

Πριν γίνει ιερέας των κελτών, υπάρχουν τρία χωρία στην απόκτηση της γνώσης:

 

Οι vates, Ovates και στο κάτω μέρος, τα χοιρίδια. Τα χοιρίδια είναι τα παιδιά που μαθαίνουν μέσα από τις ιστορίες και τελετές μύησης.

 

Οι βάρδων και vates είναι γιατροί, διαφόρων καλλιτεχνών οι οποίοι γίνουν κύριοι της ειδικότερα με την καλλιτεχνική τους.

 

Οι Ovates ήδη σε πολύ προχωρημένο πνεύματα, συμμετέχουν και να βοηθήσουν τις τελετές. Μάθετε πάλι να γίνει επιτέλους πλοίαρχοι στη φιλοσοφία του druios. Αυτά είναι μάγοι μαθητευόμενους.

 

Στο παρελθόν Δρυίδες μας καταδιώχθηκε από εκείνους που δεν μπορεί να κατακτήσει το πνεύμα των δενδρυλλίων και μέσω αυτών, τη δύναμη του πνεύματος ενός λαού. Μελετητές μας ήταν μυστικό χαρακτήρες, και διακεκριμένους καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί για την επιστήμη του μυαλού τους και Corp. Βρήκα σχεδόν χαθεί κοιλάδες μετά από μόλις βατοί, μερικές από τις τελετές και τα γεγονότα τους. Ορισμένες λέξεις της παλιάς γλώσσας επίσης, πολλά γαλατικά λόγια είναι πράγματι σώζονται στην τοπική διάλεκτο, αυτό μέχρι τα μέσα του ιταλικού των Άλπεων, το λίκνο του πολιτισμού Ligure, πολύ παρόμοια με τις φυλές των Γαλατών.

 

Υπάρχει ένα που εξακολουθεί να επιβιώνει σε διάφορα μέρη, είναι η λεκτική jousting.

 

Στους δρόμους των χωριών, οι φύλακες των παραδόσεων, αν τα μέτρα που αγωνίζονται με την εκφραστική πολύχρωμα ρούχα σθένος του μυαλού τους με τη δύναμη του τα καλύτερα λόγια στη γλώσσα τους (βρήκα χρήση σε διάφορες χώρες της πρώην Σέλτικ-δενδρύλλιο )? παράθυρο Παράδοσης Κάποιοι φορούν το σπαθί.

 

Η ζωντάνια των γλωσσών τους πρέπει να αποδείξει δημοσίως το ύψος του πολυμάθεια και τον έλεγχο από τις πιο ισχυρές ιδέες μέσα από αυτό το παιχνίδι ή αντιμετωπίζει τουλάχιστον δύο χαρακτήρες. Καθώς δύο στρόφιγγες που εμπιστεύεται μετρηθεί και, αν οι επιθέσεις, Dodge και να εγκατασταθούν το πιο όμορφο μέρος της αλήθειας.

 

Σήμερα είναι το ευγενικό χέρι που γίνεται λαογραφία, αλλά νομίζω ότι εκείνη την εποχή, οι πιο σοβαρά θέματα επιλύθηκαν και ήταν ο νόμος του λόγιου και το πιο έξυπνο και σωματικές βλάβες εμποδίστηκαν από την έλλειψη της φυσικής πλήγμα, αυτό είναι το μέρος της εύγλωττη Ogmios.

 

Ένα μέρος του πολιτισμού που διατήρησε την ειρήνη

 

Οι Δρυίδες ήταν τότε οι εμπνευστές αυτών των αγωνιστών μυαλό.

 

Για την ιατρική, βοτανολογία ήταν καλά στην πιο σημαντική γνώση, η χρήση της χειρουργικής επέμβασης υπήρχε επίσης.

 

Οι τελετές του γκι, εξαιρετικά ισχυρά ψυχοτρόπα είναι μια απόδειξη ότι οι καλλιτέχνες μας χειρίστηκε δόσεις συχνά και δικαίως υπό την απειλή της καταστροφής για την υγεία, τα οινοπνευματώδη ποτά ιατρική υπήρχε ήδη.

 

Σήμερα Δρυϊδισμού περιλαμβάνει διάφορα ρεύματα της σκέψης, λιγότερο ή περισσότερο συντηρητικές και περισσότερο ή λιγότερο σκοταδιστική, για να συναντήσει κάποιους από αυτούς, μπορώ να πω ότι αυτοί οι χαρακτήρες, ενώ τα χρώματα, όλα πολύ έξυπνος ότι υποστηρίζει ένα πράγμα που είναι ειδική σε όλα τα κοινά, Δρυϊδισμού είναι μια επιστήμη της προσανατολισμένης στο μέλλον οσμωτική ανταλλαγή με τον κόσμο της φύσης ή είναι ο σεβασμός που οδηγεί στην πράξη πριν από οποιαδήποτε άλλα οφέλη, που λειτουργούν σε ένα σαφώς φουτουριστικό φιλοσοφία.

 

Θα πρέπει ακόμα να είναι πολύ προσεκτικοί με μια σειρά από χαρακτήρες που αποδίδεται ο ιερέας των κελτών λειτουργία έτσι εντελώς αδικαιολόγητη και σήμερα say'm λένε οι άμεσοι κληρονόμοι των αρχαίων druios μας, εκείνοι που ασκούν την θρησκεία μερικές φορές εντελώς αψηφούν την ανταλλαγή και την αρμονία με το φυσικό τους περιβάλλον. Είναι πάντα το κέρδος που οδηγεί. Όντας ένας σαμάνος δεν είναι αρκετό για να πάρει τον τίτλο του Druid μαθαίνει ότι διαρκεί για χρόνια, ένα που παίρνει αυτό το μονοπάτι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πάει πίσω, επειδή είναι η επένδυση της ζωής τους. Ενώ η ειδική ομάδα που αποκτήθηκαν στην ιατρική, φιλοσοφία, τη μελέτη των πεποιθήσεων, τον έλεγχο της arts..etc..etc ... είναι πραγματικά τεράστια, και μερικοί λένε ότι διαρκεί κατά μέσο όρο είκοσι χρόνια μελέτης για να γίνει ένα Druid. Οι Δρυίδες αλήθεια αναγνωρίζονται εύκολα κατά τη γνώμη μου, επειδή φυσικά ζουν με την «φυλετική» την ομάδα τους σε ένα καθαρά φυσικό περιβάλλον. Υπάρχουν ακόμη μερικά. Αυτοί είναι οι αποδέκτες του συνόλου των γνώσεων συνδεδεμένες κύριος όλων των τεχνών, Lug, και του αδελφού του κυρίου του πεπρωμένα, Donotarvos. Οι οπαδοί του kernunnos.

 

Θαυματουργή θεραπευτές

 

Γίνεται αναφορά στην αιωνιότητα της ψυχής και την θαυματουργή ίαση σε σύνολα Druid certainnes ρεύματα και ανεξήγητα πράγματα έτσι καρτεσιανό συνέβη σε εκστρατείες ή Δρυίδες κάτοικος μας εκεί ή να σώσει τους ανθρώπους από το κακό ξόρκια ή ανίατες ασθένειες, φαίνεται ακόμη ότι πρέπει να υποβληθεί σε μια κατάρα. Παίρνουν λάθος τους όταν συνταξιοδοτηθούν σε άλλους. Πολλοί έχουν πλήρωσαν με τη ζωή τους για την υγιή πορεία που πρόσφεραν στους ασθενείς τους. Θαυματουργή θεραπευτές αλλά οι μάρτυρες του αγώνα ενάντια στο κακό. Αν μια μέρα έχουμε να κάνουμε με ένα από αυτά να σας θεραπεύσει, να πληρώσει το πρόστιμο, γιατί κινδυνεύει η ζωή του κάθε λειτουργία της «εξυγίανσης».

 

Μια ανάγλυφη αναπαράσταση σε πέτρα μιας αρχαίας druid μας έφτασε, αναγνωρίσιμο από μακριά λαβή δρεπάνι του, φοράει ένα στενό πουκάμισο στη μέση από ό, τι φαίνεται να είναι μια μεγάλη κομψή δερμάτινη ζώνη και έκπληξη, ένα τόξο. Το δρεπάνι χρησιμοποιείται για να μειώσει τα λεκτικά βέλη που τίμησαν καλλιτέχνες μας αποστέλλονται σε όλη την ποιητική διατριβές τους στην καρδιά των ανθρώπων. Μεταφυσικές εκτιμήσεις που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον τρόπο, πάντα από παρέκταση, δείτε υπερβολή καθοδηγείται από την ανάγκη να πείσει ή να κατανοηθεί.

 

Σαμανισμός

 

Στη Γαλατία, οι θεοί δεν εμφανίζονται ποτέ στην ανθρώπινη μορφή, πάντα ως ζώο ή φυσικό σημάδι, ότι είναι ο λόγος Brannos νικηφόρα στη Ρώμη χλεύασε ρωμαϊκά αγάλματα αντιπροσωπεύονται θεία ανθρώπινα όντα.

 

Νέα Δρυίδες έχουν πολύ εμπεριστατωμένη σχέση με τη φύση και διεκδικεί μια σαμανισμός (όχι όλα) είναι πολύ σκοτεινή? Από την πλευρά μου, αφού μελέτησε το γαλατικό βάθος του πολιτισμού, δεν μπορώ να θέτουν τον εαυτό μου να πιστεύω ότι όλοι πολιτισμικά αντιμετωπίζει γεμάτη φινέτσα φυλές δενδρύλλιο αποτέλεσμα μαγικό εμπειρίες χωρίς περαιτέρω εξήγηση ότι η υποχρεωτική πίστη στο μυστήριο. Οι αρχαίοι Έλληνες μελετητές σχέσεις, μεγάλη ταξίδια προς την Ανατολή για να χρησιμεύσει ως μισθοφόρος, θα έχουν αφήσει ένα σωρό παράξενες ιστορίες σε άλλους πολιτισμούς ως μια μυθολογική μνήμη.

 

Δεν αρνούμαι το μέρος της γαλατικά μάγοι και θαυματουργά φάρμακα (για την ώρα), καθώς και η γοητεία των πνευμάτων μέσα από τελετουργίες της διαλεκτικής τραγούδια, στάσης και θαυμάσια ζωντάνια, αλλά δεν μπορώ τον εαυτό μου να το ανεξήγητο. Έτσι, από την εμπειρία μου αυτά τα μαγικές τελετές και έπρεπε να προκύψουν από το υψηλό κενό και πληροφοριών για τους Δρυίδες που προώθησε καλλιτεχνικές δημιουργίες έχουν μάγεψε σαφώς γαλατικά μυαλά. Έζησε ένα όνειρο. Κατάφεραν να δοθεί στον πολιτισμό μέλλον χωρίς ελάττωμα και μια λεπτή κατανόηση των τρόπων ύπαρξης. Καλλιτέχνες και οι γιατροί οι οποίοι ακόμα και σήμερα θα εκπλήξει κανέναν στη γοητεία του νου. Ανακοίνωση προς τους ψυχιάτρους.

 

Η πνευματική σχέση με τα ζώα ήταν κατά τη γνώμη μου, ένα εκπαιδευτικό τρόπος για να αλλάξετε το μυαλό μέσα από τις ιστορίες ραμμένες στο χέρι. (La Fontaine και οι μύθοι του, αν και qu'ultérieur μας δίνει ένα καλό παράδειγμα). Και εγώ έχω δει κάποια ανεξήγητα πράγματα στη ζωή μου, η μαγεία μπορεί να είναι, για μη τήρηση των Μάγων από σήμερα. Αλλά και πάλι, επιμένουν στη σκέψη ότι οι Druidic μυστικά δεν μπορεί, δεν πρέπει να δώσει καμία εξήγηση. Το μυστήριο είναι ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή ευφυής δημιουργός σκέψης. Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι τα ιερά ζώα που περιγράφονται ως ενσωματώνουν σημαντικές θεότητες των φορέων και των ατόμων είναι ολόκληρο το σύμπαν.