μια μικρή ιστορία

Υπάρχουν περίπου 2000 χρόνια, οι εισβολείς με επικεφαλής μια ανεπιθύμητη πολιτικός και μακριά από το σπίτι του από το δικό τους συμμαθητές του, ξεκίνησε έναν πόλεμο εναντίον των γαλατικό φυλές.

Κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου και αρκετά μετά από τις γαλατικό καλλιτέχνες, Δρυίδες, βάρδους, ηλικιωμένων ανδρών και γυναικών που είναι επιφορτισμένες με τη διδασκαλία νέων γενεών, εκδιώχθηκαν υπό την απειλή της εξαφάνισης του μεγάλου γαλατικό πολιτισμού που είχε συμβάλει τόσο πολύ τους περασμένους αιώνες των ίδιων εισβολείς. Το κυνήγι ήταν τέτοια που κάποιοι πρόγονοί μας, όταν ρωτήθηκε αν ήταν Γαλάτες, απάντησε ότι ήταν Κέλτες.

Κάποιοι εξακολουθούν να λένε σήμερα ότι το όνομα αυτό γαλατικά ανατέθηκε από ένοπλες εισβολείς και ότι η χώρα δεν υπήρχε πριν. Εξαιρουμένων ορισμένων ότι ήρθαμε δενδρύλλια Γαλάτες εγκαταστάθηκαν στην ασιατική πεδιάδες της ανατολικής Ευρώπης γύρω στο 300 π.Χ., τα ονόματα της Γαλικίας στην Ισπανία σήμερα είναι πολύ παλιά, καθώς και της Ουαλίας , Αγγλία. Έτσι, Γαλατία υπήρχε πριν από τον εισβολέα και οι Κέλτες έφτασαν γύρω στα 1000 χρόνια π.Χ. σε διάφορα κύματα αναμειγνύονται κάνουν ότι τους κατέστρεψε, πολιτισμών στη θέση του.

Η μελέτη της μυθολογίας αποκαλύπτει ένα σημαντικό γεγονός, το γαλατικό σύστημα σκέψης ήταν πολύ περίπλοκη και πολύ βαθιά φιλοσοφία ήταν σύνηθες, μόνο ένας πολύ αρχαίος πολιτισμός θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες, εκτός αυτού, τα εδάφη γαλατικά ήταν τόσο παραγωγικός ότι θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν πολλούς νεοφερμένους. Η αρχαία Γαλατία ήταν όπως τώρα η Γαλλία, η γη υποδοχής για οποιαδήποτε εποικοδομητική πληθυσμού, ακόμα και από μακριά. Δίνοντας όλα τα τούβλα καλλιέργειες Το βιβλίο αυτό αντιπροσωπεύει μόνο τη φιλοσοφία των αρχαίων καλλιτεχνών μας, η τέχνη ήταν πράγματι ο κύριος προκατάληψη όλων των ιδεολογικών και ιερή έκφραση. Η έκφραση των ιδεών μέσα από μια μυθολογία. Στη Γαλατία, ο όρος ELLUAU μεταφράζεται ως "το πρώτο πρίγκιπα," Θα ήθελα απλά να πω: "σημαντικά στοιχεία", φυσική ή αφηρημένη. Αυτή είναι η περίπτωση των θεών μας. Αρχαία καλλιτέχνες μας είχαν την ίδια λογική της φιλοσοφικής κατασκευή των ιδεών και το μυαλό του έθνους ως ελληνική ή αιγυπτιακές, αυτή μέσα από το ιερό, εύκολος τρόπος για να επιβάλει μια γενική γραμμή νόηση με ενός ολόκληρου λαού.

Για τον εντοπισμό της δενδρύλλιο σκέψη, μου ανέλυσε τον αριθμό των θεοτήτων και των κοινωνικών λειτουργιών τους, μετά από τους ερευνητές préfèrentgénéralement πίστα και ιστορικοί σήμερα.

Δεν ισχυρίζομαι ότι έχω δίκιο εκατό τοις εκατό για όλους τους ισχυρισμούς μου, ωστόσο, ο παραλληλισμός μεταξύ της μυθικούς Έλληνες και γαλλικό πολιτισμό είναι πάρα πολύ τέλειο να μην είναι ενδεικτικές και δεν είναι τυχαία, αλλά θα είστε σε θέση να κρίνετε μόνοι σας η σοβαρότητα του είναι το καλύτερο μου σπουδές. Κάθε συνεισφορά των συμπληρωματικών ή την τροποποίηση συλλογιστική θα εκτιμηθεί εάν βρεθεί σοβαρά. Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι ως επί το πλείστον προσπάθεια του καλλιτέχνη να ανακτήσει ένα χαμένο πολιτισμό. Δεν υπάρχουν βεβαιότητες, μόνο καρτεσιανή αντανακλάσεις των στοιχείων.

 

Μέσα από αυτό το βιβλίο άνοιξη ιδεολογία, όπως και στην περίπτωση της θεοποίησης των ιδεών μέσα από μυθολογικά χαρακτήρες και αποθεώθηκε ηγέτες, μπορούμε να καταλάβουμε ότι εκείνη την εποχή οι Δρυίδες έπρεπε να καταφύγουν σε τεχνάσματα για εκείνους που δεν έχουν η εγγενής λογική αρκεί για να κατανοήσουν και να αποδεχθούν εύκολα τη νέα και κυμαινόμενη σκέψη αλλαγής της αυξανόμενης εκπολιτιστική σκέψης, μπορεί να παραδεχτώ μέσω deifications φυσικά φαινόμενα ή τις ιδέες και τον φόβο και φθόνο ήταν οι δύο κινητήρες πιο ζωντανά. Στην εποχή μας, βρίσκουμε ακόμα αρχαίες φυλές σχεδόν ανεξερεύνητο δρόμους ταμείο που θεοποιεί αντικείμενα από πολιτισμούς μας "πιο επιτυχημένες». Είναι μια μηχανή του αλλάξουμε τη νοοτροπία που δίνει πιο εύκολο να κατανοήσουν και να ενσωματωθούν.

Αυτή η περίπλοκη γαλατικό ιδεολογία έδωσε πολλά προβλήματα στους εισβολείς, και γι 'αυτό αυτοί οι επιβαίνοντες κατέστρεψαν τις τέχνες και κυνήγησαν τους δασκάλους. Οι Δρυίδες λατρεύονταν καλλιτέχνες από τους ανθρώπους τους, εγγυώνται την ακεραιότητα της σκέψης Triballe. Οι Γαλάτες έχει κανέναν φόβο του θανάτου ή πληγωθεί από τη δύναμη της ιδεολογικής σύλληψης και του χαρακτήρα τους. Το σώμα πέθανε, αλλά το γαλατικό πνεύμα παρέμεινε ανίκητος. Ο εισβολέας στη συνέχεια κατέστρεψε τις ιδέες και φορείς.

 

 

3. Κέλτες ή Γαλάτες

 

Οι μελετητές Σέλτικ χρησιμοποιούνται για να ανακτήσει όλες τις ιδέες και αρχαίους μύθους και σήμερα από τις διάφορες διαδοχικές καλλιέργειες εγκαθίστανται στα εδάφη είπε Γαλάτες. Υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ των δύο γλωσσών, το ίδιο όπως και στα έργα που βρέθηκαν styling ένα πραγματικό σχίσμα. Οι δύο πολιτισμοί αναμειγνύονται με διάφορα βάθη ανάλογα με την τοποθεσία και τις φυλές, στα σίγουρα, αλλά πολλά γαλατικά φυλές αποδεικνύει σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος δεν είναι μια οπίσθια θέση στην Κελτική οικισμών. Είναι αδύνατο ότι ένας πολιτισμός είναι εισροή από το εξωτερικό, χωρίς να βρεθεί ίχνη μας αποδεικτικών στοιχείων. Έτσι, οι Κέλτες έφτασαν μετά την εγκατάσταση των φυλών γαλατικά. Σεβόμενοι την απονομή των θρύλων και των μύθων, δεν νομίζω ότι τα γαλατικά φύλα έχουν εντελώς αντιγραφεί αδελφικό του πολιτισμού έναντι εκείνης των αφίξεων. Υπάρχουν πιο σημαντικές διαφορές στις λατρείες εξασκείται θυσίες και λατρεία των νεκρών. Αυτές οι δύο πολιτισμοί αναμειγνύονται, αλλά όχι μια πλήρη όσμωση. Οι Κέλτες εγκαταστάθηκαν αντί στα βορειοδυτικά της Ευρώπης, την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ιρλανδία, οι ιδιοκτήτες τους διατηρούνται γαλατικά-δυτικές περιοχές της Ευρώπης, τη διευθέτηση ακόμη και μέχρι σήμερα η Τουρκία. Γαλατικά υπήρχε μέχρι τον έκτο αιώνα μ.Χ., δεν ξεχνάμε, Σέλτικ καλλιέργειες έχουν ήδη περισσότερο διαγράφονται από τον πρώτο αιώνα.

Στην πραγματικότητα, μέσα από το μυθολογικό μελέτη, φαίνεται ότι οι Γαλάτες και οι βόρειες φυλές μοιράζονται μια ιστορία τουλάχιστον τόσο σημαντική όσο και με τους Κέλτες και τους Έλληνες.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι η διαφορά στην ευγλωττία, οι Γαλάτες είναι διάσημη για την εξυπνάδα τους και παραλειπόμενα τους, δεν Σέλτικ.

Ένα άλλο πράγμα, το γαλατικό γλώσσα δεν είναι μια κελτική γλώσσα, κάποιες λέξεις είναι κοινά αλλά και στην Ελλάδα, την Αίγυπτο και το Ίβηρες έφερε επίσης παρτίδα γλωσσικές δημιουργίες τους. Η πιο σημαντική διαφορά βρίσκεται στο γεγονός ότι οι Κέλτες για ανθρώπινα πτώματα σαπίζουν στις πύλες τους, ενώ τα γαλατικά Δρυίδες αναμειγνύονται με ελληνική Phylosophycal.

 

 

 

Κένταυροι Ιππότες

 

Αρκετές χιλιάδες χρόνια πολιτισμού;

Μια ποιητική φιλοσοφία

 

15. Προέκταση

Απαντήσεις και ερωτήσεις

Λαμβάνοντας υπόψη την κανονική ηλικία του Stonehenge ναός είναι ένα κυκλικό ημερολόγιο πέτρα, είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι οι μόνιμες πέτρες της ηπείρου είναι μεγαλιθικά μνημεία που χρησίμευαν ως σημεία αναφοράς για την ώρα, Kernunos ναό στην γαλατικό Κρόνου ανάμεσα στους Έλληνες, και τότε τι είναι η πραγματική ηλικία αυτής της αρχαίας ευρωπαϊκού πολιτισμού, το όνομά του; Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε όλες τις περιπτώσεις που έχει ένα μεγάλο αρχαίο πολιτισμό υπήρχε στην κεντρική Ευρώπη και τη δυτική βασίζεται σε αρμονία με τη φύση και την κυκλική περιβάλλον του.

Ορισμένοι αρχαιολόγοι σήμερα την πρώτη πέτρα κύκλους σε -10.000 χρόνια, μικρό Στόουνχεντζ χρονολογούνται από την πρώτη γεωργικές εγκαταστάσεις. Έτσι, η γνώση του χρόνου έρχονται που επέτρεψε σύγχρονου πολιτισμού να διευθετήσει τη μνήμη των εποχών και γενικότερα κοσμολογική κύκλους. Στη συνέχεια ήρθε η βιοτεχνία θέωση και τη μετάδοση, την αφαίρεση και τον ρεαλισμό από τις βασικές ιδέες είναι συμπληρωματικά με την κατασκευή ενός γενικού πνεύματος και ιδίως το έθνος.

Καλή σκέψη και καλή έρευνα σε όλα τα Δισκοπότηρο των ερευνητών, η οποία περιέχει νερό μιας νηφάλιας σκέψης, μια μούσα του κτιρίου του δήμου. Το νερό της λίμνης περιέχει ένα καθαρό κύμα που μας στέλνει Excalibur, την αντανάκλαση μιας ακτίνας του ήλιου, το νήμα της ευφυούς σκέψης. Η συμμαχία των ιπποτών που χτίζουν έναν κόσμο, γιατί αυτό είναι ό, τι μαθαίνουμε από τη μελέτη Lug, είναι το πέρασμα του ζώου με το θείο, η λατρεία της νοημοσύνης, λατρεία όσμωσης δημιουργικός καλλιτέχνης με τη φύση του κόσμου.

Οι ιππότες υπήρχαν Γαλάτες και τους θεούς, που αποκαλούσαν τους εαυτούς τους Κενταύρους. Μόνο ένας εξελέγη στο θεό-βασιλιά παραπάνω άλλους βασιλιάδες. Στρογγυλή Τράπεζα μύθους μας είναι ότι από ένα κυκλικό πέτρινο ναό, το Στόουνχεντζ πιθανότατα ναός του χρόνου διέπεται από δύο κύριες περιόδους, το φως και το σκοτάδι κύκλο του κύκλου έτος, αλλά και ανθρώπινες ζωές. Σχετική επικράτησε ειρήνη μεταξύ όλων των φυλών μέσω της ισχυρής ιδεολογία τους από τις πολλές εμπειρίες και πάντα συνέβαλαν πατώντας Δρυίδες, μάγοι διακεκριμένων καλλιτεχνών.

Μια πολύπλοκη φιλοσοφία πρότυπο για τα φυσικά φαινόμενα της εποχής που επέτρεψε την θεοποίηση των ηγετών.

Ακόμα και σήμερα, ο θρύλος λέει ότι ο βασιλιάς Αρθούρος θα επιστρέψει από το νησί του Avallon, επαναφέρετε την πόρτα που ανοίγει για τον κόσμο μας. Κοντά Βαλόν Πον ντ 'Αρκ, στο Labeaume οροπέδιο, που περιβάλλεται από τα κύματα, υπάρχουν Ντόλμεν που φαίνεται να είναι οι αποδέκτες της αιώνιας ψυχής του παρελθόν οι βασιλιάδες μας, μικρές πυραμίδες μέσα στο χρόνο. Η πίστη στην αιωνιότητα της ψυχής. Η εκδήλωση της ζωής συνεχώς περιγράφεται ως το αιώνιο νερό σε μια λατρεία που είχε εξαπλωθεί στα πέρατα της Μεσογείου, ένα της Μεγάλης Μητέρας θεάς.

Druidic λατρείες ορίζουν γενικά μια ελεγχόμενη εξέλιξη του ανθρώπινου τάσεις μας που τοποθετούν το ανώτερο στάδιο σε μια ανθρώπινη φυλή αυτής της εξέλιξης, την οικοδόμηση ενός δέντρου κόσμο που ανανεώνεται στο έδαφος των νεκρών φύλλων του μέσα από την έμπνευση των υδάτων καινοτομία. Δρυϊδισμού είναι μια ποιητική φιλοσοφία που περιλαμβάνει σκέφτεται πολύ μακριά, ακόμα s "εμπνευσμένο από την γύρω φυσικά φαινόμενα.

 

 

 

6. Ορισμένα στοιχεία της κατανόησης

Το αγγείο Gundestrup

Το αγγείο βρέθηκε στη Δανία είναι ένα εντελώς γαλατικά έκφραση και αποδεικνύει ότι αυτές οι καλλιέργειες είχαν εξαπλωθεί πολύ βόρεια. Περιλαμβάνει ομοιώματα από τα κύρια γαλατικό Θεοί και μύθοι εκπροσώπησης. Η μελέτη αυτών των ομοιωμάτων αποκαλύπτει κάποιες πτυχές και τις διαφορές στη μόδα στις φυλές δενδρύλλιο ψυχρές περιοχές.

Ο θεός που κατέχει τα δύο πολύ παρόμοιες χαρακτήρων πρέπει να είναι Kernunos και τα δίδυμα είναι Donotarvos Lug και το φως και το σκοτάδι που φαίνεται να θέλει να πολεμήσει μαζί με φανταστικά ζώα όπως οι λύκοι. Ένας σκύλος περπατάει προς ένα με δύο μονά και ένα φτερωτό άλογο πηγαίνει στην άλλη. Όπως και αν Kernunos χώριζε τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές σε δύο ιδεολογικές οντότητες.

Αυτές οι δύο χαρακτήρες απομιμήσεις εμφανίζονται ως παιδιά της Μεγάλης Θεάς αγάλματα που βρίσκονται στο νότιο τμήμα της Γαλλίας.

Στη συνέχεια, ίδιο είδος του πορτρέτου που φαίνεται, αλλά αυτές είναι οι δύο δράκους που χωρίζονται από τον κεντρικό θεός, και ένα δικέφαλο λύκος σκοτώνει δύο μονά στοιχεία. Δύο μονάδες της εχθρότητας.

Είναι η αναπαράσταση του μεγάλου tricéphale θεός που βρίσκονται γύρω από τα γαλατικά ανασκαφές στη Γαλλία. Kernunos και τη δυαδικότητα των δίδυμων αδελφών σε ένα χαρακτήρα. Ένα με ένα σκυλί (εχθρότητα χωρίς το φόβο), η άλλη με το φτερωτό άλογο (τολμηρή θεία). Είναι η αναπαράσταση του ανθρώπου.

Ένα άλλο πορτρέτο δείχνει μεγάλη θεά που κατέχουν τα δίδυμα στο σκύλο, από τη μία πλευρά ο νεκρός σκύλος και μια γυναίκα που έφαγε φαίνεται, τα σημάδια του παρελθόντος και κτηνοβασία κατάποσης, από πάνω μια μεγάλη γάτα Dead Rising ο ουρανός, ένα πουλί τον κοιτάζει, κυνηγώντας το κακό ξόρκι (κελάηδισμα είναι γνωστό για να μαλακώσουν τα ήθη). Στην κορυφή ο αετός που χαρακτηρίζει την άνοδο του εκλιπόντος. Τα σκυλιά, λύγκας και ο αετός φαίνεται να αντιπροσωπεύουν τον ίδιο χαρακτήρα στην διαφορά του σε όλη την πορεία του νεκροτομείου. Η τελική μορφή στην κορυφή είναι ο αετός. Εκπροσώπηση της εχθρότητας των νεκρών ανδρών στην Κεντρική Γαλατία και η οποία μπορεί να φέρει το μύθο του Cucholain (ο σκύλος Σέλτικ πολεμιστής) στην Αγγλία και του οποίου το όνομα στην κεντρική Γαλατία είναι Canauos θεία (Conan).

Από την άλλη πλευρά αυτής της μεγάλης θεάς φαίνεται τα δίδυμα σκυλί (το άλλο είναι το φτερωτό άλογο), πέθανε? Μια γυναίκα ετοιμάζει μια τέταρτη πλεξούδα στη θεά. Αυτό είναι το σημάδι μιας προσθήκης επιπλέον ιστορία στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Πάνω από άλλο αετός. Twin στο σκύλο, και των ζώων Canauos έφτασε μαζί στο τέλος της ιστορίας τους. Θεοποιήθηκε στον ουρανό. Πρόκειται για μια αναπαράσταση των τριών mattres ορίζοντας τρεις ιστορία του χρόνου, Mattre το μεσαίο είναι το πιο σημαντικό, το καθοριστικό αυτό (αγάλματα που επιβεβαιώνουν το γεγονός αυτό ανασκάφηκε στη Γαλλία, Mattre το μεσαίο είναι μόνο αποφασιστικής σημασίας, μόνο σε έχουν ανακαλύψει τα μαλλιά, έτσι αντιπροσωπεύει ό, τι είναι ορατό, σαφή και όχι κρυφό)

Ένα άλλο πορτρέτο είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε μία μεγάλη θεά ένα παλιό, γενειοφόρος άνδρας και ο γιος του, αγένειος αναπαράσταση του θανάτου του αίματος στις νεότερες γενιές.

Η μία πλευρά δείχνει τρεις γιγαντιαίες ταύρους που βρίσκονται χαραγμένα με την παρουσία του ένα τερατώδες γάτα διαρροή σύμβολο της βλακείας και προστατεύονται από τις σκοταδιστικές ή ταύρος απόρρητο φόβος (ο λύγκας είναι πράγματι ένα ζώο του μυστικού) και οι τρεις χαρακτήρες να επιτεθούν οι ταύροι, διαδοχικές εικόνες (ο χρόνος είναι πάντα εκπροσωπείται σε τρία μέρη σε γαλατικά φύλα) με την παρουσία ενός σκύλου. Φαίνεται ότι «Canauos" επιτίθεται στο μαύρο ταύρο που αντιπροσωπεύει την σκοτεινή, σταματώντας την ιστορία η ίδια, αλλά κυρίως μέσα από αυτόν, η γάτα αντιπροσωπεύει το φόβο, το σύμβολο του σκοταδισμού που προστατεύονται από ηλιθιότητα. Ο πολεμιστής έχει ένα σπαθί που μπορεί να φέρει Excalibur (φως). Αυτός είναι ο μύθος του έναν μαχητή που προσβάλλει το φόβο και την βλακεία με ένα ειδικό σπαθί, θέλοντας να κατακτήσει ή να ιδιοποιηθεί το μυστικό των τελικών πεπρωμένα κύριος ταύρος και το τέλος κάθε κύκλου. Το σκυλί φαίνεται να είναι το κλειδί για την επιτυχία αυτής της επιχείρησης.

Η σκοτεινή ταύρος εκπροσωπείται επίσης με την παρουσία της γάτας χαλάρωσης όλες οι δυο στο κισσός, ο πολεμιστής επιτεθεί πάνω με το σκύλο του και το σπαθί του.

Σε μια άλλη πλευρά του αγγείου, το ελάφι που είναι ενσωματωμένη σε ένα θεοποιημένο σχήμα, την ενσάρκωση του Lug. Κατέχει την ιστορία φίδι και ένα κολιέ που αντιπροσωπεύουν την εξουσία. Φανταστική ζώα αφηγούνται μια ιστορία, ο σκύλος είναι παρούσα, κάτι που μοιάζει με δύο δράκους που αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο και ένα χαρακτήρα καβάλα σ 'ένα τεράστιο ψάρι. Αυτή είναι η δυαδικότητα του ίδιου χαρακτήρα που αντιπροσωπεύεται σε μια ιστορία. Κάποιος που οδηγά το ψάρι κινείται στο γιο της ιστορίας του νερού. Πάντα η λατρεία του νερού. Μήπως αυτό ψαράς οδηγείται από τα μεγαλύτερα ψάρια από ό, τι ο ίδιος;

Αυτό βασιλιάς θεών σκύλος, αδελφός του φτερωτό άλογο είναι η ενσάρκωση της Lug στη γη, το λευκό ελάφι, είναι αυτός που πρέπει να υπερνικήσει την εχθρότητα και ο φόβος στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής, αλλά και το σκοτάδι το τέλος του κύκλου έτους ή από τον ήλιο πρέπει να αντισταθμίζουν το βράδυ και αρχίστε να επιμηκύνει την ημέρα φιλοσοφία επικεντρώνεται στην φυσική τάξη των Επιτρόπων κύκλους του κόσμου. (Στο κεντρικό πόλο είναι ο Κένταυρος θεός, θεία ιππότης που συνοδεύεται από το σκύλο του). Ο ταύρος είναι παρόντες κατά την έναρξη και το τέλος της ιστορίας. Απόδειξη που αντιπροσωπεύει το σκοτάδι νωρίς σαν το τέλος της κάθε ιστορίας, τι υπάρχει πριν και μετά τη ζωή. Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά μεταξύ των φιλοσοφικές πεποιθήσεις της νότιας και βόρειας Ευρώπης.

Έτσι για να είναι σαφής, τα τρία πρόσωπα του ο τρικέφαλος θεός αντιπροσωπεύουν την εχθρότητα των ζώων (σκύλος), το πρόσωπο του ανθρώπινου μεταξύ του ζώου, ο σκύλος, και αυτός που μπαίνει το θεϊκό, το φτερωτό άλογο. Τρία στάδια ανύψωση του πνεύματος, τα ζώα, τους ανθρώπους και τους θεούς. Αυτός ο βασιλιάς είναι ένα Druid θεούς του θείου, έτσι ένας καλλιτέχνης, ένας πολεμιστής, ένας βασιλιάς. Πάντα ένας δημιουργός, είναι η ουσία της Lug, η ενσάρκωση της εξέλιξης του νου και της ανθρώπινης νοημοσύνης.

Σε μια άλλη πλευρά της δανικής βάζο εκπροσωπούνται οι δύο δράκους αψηφώντας το κεντρικό θεός χωρίζει δύο αλληλοαποκλειόμενες, αλλά συμπληρωματικά πρόσωπα, ζώα, ακόμα και αν δεν το θεϊκό φως και το σκοτάδι.